projecteur + amis
   projecteur + amis
   projecteur + amis

   Hoe kies je een projector ?

   Een projector is de ideale oplossing voor wie een zeer groot beeld wil, zonder beperking van grootte. Ontdek hier wat je moet weten voordat je een projector koopt.
   cms_share
   stock-photo-setting-the-focus-of-a-multimedia-video-projector-for-home-theater-or-presentations-mounted-on-a-2123040200

   Beeld Resolutie en locatie van jouw projector

   • Beeld Resolutie

   Voor een meer getrouwe weergave van details en beelden kan je het beste kiezen voor een projector met eenbeamer 4k (2160p) of Full HD (1080p) resolutie. Zo krijg je duidelijkere en scherpe beelden.


   • Locatie van jouw projector

   Bereken de gewenste afstand tussen de projector en je projectiescherm, want elke videoprojector heeft zijn eigen projectieverhouding. De projectieverhouding vertelt je waar de projector zich moet bevinden om een beeld van één meter breed te projecteren. Wil je een beeld van twee meter breed, dan hoef je de projectieverhouding slechts te verdubbelen.

   projecteur + famille + salon

   Helderheid (lichtopbrengst) en Contrast Verhouding

   • Helderheid (lichtopbrengst) 

   Analyseer de ruimte waarin je de projector wilt plaatsen. Hoe helderder je kamer, hoe meer lumen je projector nodig heeft voor heldere, scherpe beelden. Lumen worden gebruikt om de lichtopbrengst van projectoren te definiëren. Dus hoe meer licht er in de kamer is, hoe meer lumen er nodig zijn voor heldere beelden. Maar ook, hoe verder weg je scherm is en hoe groter het is, hoe feller de projector moet zijn.


   • Contrast Verhouding

   De contrastverhouding uitgedrukt als een ratio (bv. 20.000:1) is een maat voor het verschil in helderheid tussen de donkere en lichte delen van het beeld. Hoe hoger het contrast, hoe beter en realistischer het beeld.

   cms_updated_on_copy
   • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
   • BTW BE 0400.673.544
   • Copyright 2023

   Inloggen

   Welkom bij Krëfel

   Vul je gegevens in en ga verder

   Nog geen account? Registreer

   Wachtwoord vergeten?

   of