Samsung Family Hub

 

Deze koelkast verbindt de hele familie

Dé must-have voor iedereen die verlangt naar een slimme keuken: de Family Hub™. Maak van je keuken het hart van je huis met deze intelligente koelkast. Je kan de familiekalender bijhouden en muziek beluisteren. De Family Hub™ heeft een multifunctioneel display die moeiteloos de functies van je smartphone overneemt, fungeert als receptenindex en dient als prikbord zodat je er briefjes op kunt achterlaten. Vergeet je vaak of je nog melk in je koelkast hebt wanneer je al in de supermarkt bent? Dan is de Family Hub™ helemaal voor jou! Bekijk zeker hieronder ook de tijdelijke promo.

 

4 redenen om voor een Family Hub™ te kiezen:

 
Samsung Family hub™

1. Food Management : Kijk in je koelkast, waar je ook bent.

Met de Family Hub™ en zijn drie ingebouwde camera’s, sta je niet meer te twijfelen in de supermarkt. Controleer welke voedingsmiddelen er nog in de koelkast liggen, waar je ook bent! Geen inspiratie voor de maaltijd van vanavond? De Family Hub™ beveelt je recepten aan op basis van wat in je koelkast ligt.

2. Familie : Het centrale punt voor het hele gezin.

Met de Family Hub™ komt het hele gezin dichter bij elkaar. Raadpleeg elkaars agenda’s, laat notities achter of post foto’s. Dit kan rechtstreeks op het scherm en zelfs vanop afstand, via je smartphone.

Samsung Family hub™ 2

 

Samsung Family hub™ 3

3. Entertainment : Live entertainment in de keuken

Begint je favoriete TV-programma op het moment dat jij moet koken? Geen punt! Het scherm in de Family Hub™ fungeert ook als televisie*. Of dans in je keuken op je favoriete muziek die door de speakers afspeelt. * Alleen beschikbaar voor Samsung Smart televisies vanaf 2015 (6400-reeks en hoger).

4. Smart Home : Bestuur al je verbonden Samsung-apparaten.

Je kan de Family Hub™ verbinden met al je smart toestellen van Samsung. Wil je de status van je wasmachine controleren terwijl je in de keuken bent? Geen probleem, het kan. Of start je POWERbot op vanop afstand.

Samsung Family hub™ 4

 

Op je Family Hub™ kan je ook gebruik maken van de apps van de volgende partners:

 
Libelle lekker  

Libelle Lekker

Libelle Lekker is al geruime tijd hét online platform voor vrouwen die lekker koken en eten een cruciale rol in hun leven geven, met als kern een uitgebreide culinaire database die de vrouw dankzij een uitgebreide en slimme zoekfunctie in een oogwenk de meest toegespitste recepten bezorgt.

MyShopi  

MyShopi

MyShopi is het nummer 1 promo en shopping platform in België. MyShopi bestaat uit het folderpakket in de brievenbus, de website myShopi.be en de gratis MyShopi app voor smartphone en tablet die in België al meer dan 1,5 miljoen keer werd gedownload. MyShopi groepeert exclusieve cashback kortingen, (interactieve) reclamefolders, klantenkaarten en een handig digitaal boodschappenlijstje. Met MyShopi bespaart de consument op zijn wekelijkse aankopen, wordt het winkelen vereenvoudigd en wordt hij geïnspireerd en geïnformeerd voor zijn nieuwe aankopen.

Collect&Go  

Collect&Go

Collect&Go is de online boodschappendienst van Colruyt Group die boodschappen doen makkelijk maakt. Klanten kunnen via Collect&Go winkelen bij Colruyt en/of Bio-Planet. De producten worden met zorg uitgekozen en op de juiste temperatuur bewaard tot de klant ze komt ophalen in het afhaalpunt. Vandaag reserveren voor middernacht, is morgen afhalen in het afhaalpunt en op het tijdstip naar keuze. Ideaal voor gezinnen met een drukke agenda. Da’s makkelijk!

 

Ervaar de fun, family en food waarvoor Family Hub™ staat

 

Shopping made easy

Zijn de koffiecapsules bijna op? Bestel dan gewoon meteen jouw nieuwe voorraad via de Family Hub™. Met een koffie in je handen zorg je ervoor dat je zeker geen dag zonder die caffeïne moet doorbrengen.

Inside your fridge, wherever you are

Aan het winkelen en je bent niet zeker of je alle benodigheden mee hebt? Gluur even live via de app binnen in je koelkast!

 

Tune in, shake & cook it off

Koken is nog zoveel leuker met je favoriete muziek aan. Luister tijdens het bakken via je koelkast naar je favo muziekzender.

Tv mirroring like a pro

Net aan het koken tijdens je serie? Maak van je keuken een kleine cinema en speel televisie af op je Family Hub™.

 

Make recipes like a true chef

Weet je niet wat te maken vandaag? Via je Family Hub™ recepten word je een echte kok in no time. Hij doet zelfs voorstellen op basis van de inhoud van je koelkast!

Leave memos for your family

Nog vlug een bericht achterlaten om je partner eraan te herinneren om te stofzuigen? Dat kan! Of teken een schattige memo om hem/haar te verrassen in de ochtend.

 

Koop de Family Hub™ nu

En het blijft niet alleen bij deze zes functionaliteiten. Je slimme Family Hub™ koelkast van Samsung biedt nog meer. Van to do-lijstjes maken, tot de agenda van familieleden bekijken om te zien wanneer je het beste kookt. Deze slimme koelkast is een droom om in je keuken te hebben. Je laten inspireren en het leven gemakkelijker ervaren: het kan via Family Hub™. Order de Family Hub™ nu & ontdek al het comfort.

Don't miss out.