samsung the frame

Samsung The Frame

 

Wat als je kiest voor een televisie die kunst, design en beeldkwaliteit combineert? Samsung's The Frame voldoet aan alle drie de criteria. Deze artistieke tv zal jouw woonkamer nog mooier maken. Wanneer je het scherm uitschakelt, wordt het een echt kunstwerk. En wanneer je hem inschakelt, kan je genieten van je favoriete films en programma’s in optimale scherpte dankzij de 4K UHD-resolutie.

 
 

Een perfecte combinatie

samsung the frame 
Kunst bij je thuis

Zodra je de televisie uitzet, schakelt The Frame automatisch naar Art Mode. Dan wordt er een kunstwerk of foto getoond. Je kan ook kiezen voor een diavoorstelling van meerdere foto’s. Kies een kunstwerk uit de grote collectie die Samsung aanbiedt of personaliseer The Frame met je eigen foto’s.

samsung the frame 
Strak design

The Frame past bij jouw stijl en interieur. Het scherm is nauwelijks te onderscheiden van een schilderij of fotolijst die aan de muur in je woonkamer hangt. De televisie is omringd door een elegant frame. Je kan de kleur kiezen zodat deze perfect past bij jouw interieur: walnoot, hout, beige, wit of zwart.

samsung the frame 
4K UHD kwaliteit

The Frame biedt ook een uitzonderlijke beeldkwaliteit waarmee je de wereld kunt bekijken in 4K Ultra HD. Zo kan je de kleinste details bewonderen. De 4K-resolutie van The Frame biedt een beeld dat vier keer scherper is dan Full HD.

 

samsung the frame

 

The Frame in 4 essentiële kenmerken

1. Art Mode

Zodra je de televisie uitzet, wordt er een kunstwerk of foto naar keuze getoond.

2. 4K UHD TV

Zie de kleinste details op je scherm dankzij de optimale 4K beeldkwaliteit.

3. Vervangbaar kader

Kies de kleur die het best bij jouw interieur past voor het kader van je tv.

4. One invisible cable

Geen warboel aan kabels meer dankzij de unieke en onzichtbare draad van The Frame.

 

Een kunstwerk in je woonkamer

Kies uit een groot aantal kunstwerken van de Samsung collectie of van de Art Store. Je kan ook je eigen foto’s en afbeeldingen op het scherm weergeven.

samsung the frame 
Samsung collectie

Een exclusieve collectie van 100 kunstwerken in 10 verschillende stijlen. Deze collectie is speciaal samengesteld voor The Frame en bevat fotografie en schilderwerken van 37 gerenommeerde kunstenaars.

samsung the frame 
Art Store

Nog meer kunstwerken vind je in de Art Store. Via een abonnement krijg je onbeperkt toegang tot het grote assortiment, van klassieke werken tot hedendaagse kunst. Er worden ook constant nieuwe partijen aangesloten, zoals Magnum Photos en TATE Modern.

samsung the frame 
Mijn collectie

Wil je mooie foto’s van eigen hand tonen op The Frame? Niets gemakkelijker! Stuur je foto’s eenvoudig naar The Frame via je smartphone of met een USB-stick. Omlijst je favoriete momenten !

 

Een elegant en slim design

The Frame heeft niet alleen een mooi kader in verschillende kleuren, maar biedt ook enkele handige functies die het televisietoestel nog beter naadloos in je interieur laten opgaan.

samsung the frame 
Helderheidssensor

The Frame detecteert het omgevingslicht via de helderheidssensor en past vervolgens automatisch de helderheid en kleurtoon van het scherm aan voor een natuurlijke belichting. Zo kan je de hele dag kunst bewonderen, of het nu licht of donker is.

samsung the frame 
Bewegingssensor

De bewegingssensor merkt je aanwezigheid op en zet het scherm aan. Zo kan je genieten van je favoriete kunst. Als je weggaat, gaat het scherm na enige tijd weer uit om energie te besparen.

samsung the frame 
Strak bevestigd tegen de muur

Via de No Gap Wall-Mount kan je de televisie strak tegen de muur monteren. Je kan de televisie naar voren en naar achteren kantelen voor het ideale zicht.

 

Geniet van een optimale beeldkwaliteit met 4K UHD TV

Geniet van optimale beeldkwaliteit in 4K-resolutie.

samsung the frame 
4K UHD resolutie

De beelden van The Frame dompelen je onder in een verrassend realisme. Scherper en gedetailleerder dankzij de 4K UHD-technologie. Met deze Smart TV kan je dus ook content van Netflix streamen in de beste kwaliteit.

samsung the frame 
High Dynamic Range

Dankzij de nieuwe High Dynamic Range (HDR10 +) mogelijkheden van The Frame 2018 zijn de beelden contrastrijker en gedetailleerder. HDR10+ geeft zowel donkere als lichte delen van het beeld helder en duidelijk weer.

samsung the frame 
Smart Tizen platform

Je kan alles aanpassen van The Frame met één afstandsbediening : een ander kunstwerk kiezen, van tv-zender veranderen of de instellingen wijzigen. Ook krijg je toegang tot de Smart Hub waar je jouw entertainment en apps op één plek kan verzamelen.

 

Ontdek hier alle modellen van The Frame