Advies over scheren

    

   Scheren: Hoe en wat?

    

   Ben je op zoek naar het gepaste scheertoestel, maar weet je niet goed wat kiezen? Dan helpen we je bij Krëfel graag uit de nood. Opdat je het juiste scheertoestel (scheerapparaat, baardtrimmer, tondeuse...) kiest, hebben we voor jou alle toestellen eens op een rij gezet. Nog niet duidelijk? Gebruik onze productadviseur en vind jouw ideale toestel in enkele klikken.

    

    

   Scheertoestellen

    

   Tondeuse

   Tondeuse

   Ga je niet graag naar de kapper, maar hou je wel van een blijvend kortgeschoren kapsel? Dan is een tondeuse iets voor jou. Deze zijn namelijk speciaal ontworpen voor het scheren van hoofdhaar. Heb je net iets langer of dikker haar? Ga dan voor een toestel met aangepaste opzetstukken.

   Ontdek alle tondeuses
   Meer info

   Elektrisch scheerapparaat

   Scheerapparaat

   Heb je zware baardgroei, maar graag dagelijks wel een gladgeschoren kin? Dan is zelfs een elektrisch scheerapparaat iets voor jou. Doordat het scheerapparaat dicht op de huid scheert, verkrijg je snel een glad resultaat.

   Ontdek alle scheerapparaten
   Meer info

   Baardtrimmer

   Baardtrimmer

   Laat je graag een baard staan, maar krijg je er geen vorm in? Dan is een baardtrimmer iets voor jou. Met een baardtrimmer style, trim en onderhoud je je baard zonder problemen. Zo kom je fris en monter voor de dag.

   Ontdek alle baardtrimmers
   Meer info

    

   Bodygrooming

   Bodygroomer

   Wil je graag een gladgeschoren borstkas of getrimde oksels? Dan is een bodygroomer iets voor jou. Met een bodygroomer scheer of trim je in geen tijd zowat al je lichaamshaar (rug, schouders, borst, oksels...).

   Ontdek alle bodygroomers

   Neus- en oortrimmer

   Neus- en oortrimmer

   Last van ongewenste haartjes? Dan is een neus- en oortrimmer iets voor jou. Met een neus- en oortrimmer verwijder je eenvoudig én pijnloos neus- en oorharen.

   Ontdek alle neus- en oortrimmers

   Scheerkoppen en scheerapparaatreiniger

   Accessoires

   Het onderhouden van je scheerapparaat alsook het op tijd vervangen van je scheermessen is zeer belangrijk. Zo behoudt je een optimale werking waardoor je steeds het beste resultaat verkrijgt.

   Ontdek alle scheerkoppen of scheerapparaatreinigers

    

   Adviseur scheren

    

    

   Nog vragen? Wij helpen je graag verder!
   category-image
   category-image
   category-image
   category-image
   Stuur bericht