Advies over baardtrimmers

 

Baardtrimmers

 

Ben je op zoek naar de gepaste baardtrimmer, maar weet je niet goed wat kiezen? Dan helpen we je bij Krëfel graag uit de nood. Opdat je de juiste baardtrimmer kiest, hebben we voor jou de belangrijkste kenmerken eens op een rij gezet. Nog niet duidelijk? Gebruik onze productadviseur en vind jouw ideale toestel in enkele klikken.

 

 

4 opties voor de ideale baardtrimmer

 

Baardtrimmer met verstelbare of vaste kam

1. Type

De meeste baardtrimmers hebben een verstelbare trimkam. Al hebben sommige nog een vaste opzetkam. Het voordeel van de verstelbare trimkam is dat je meer mogelijkheden hebt in lengte en ook nauwkeuriger kan werken (tot 0.5 mm). Bij baardtrimmers met een vaste opzetkam moet je telkens van kam wisselen als je een andere lengte wil trimmen.

Alle baardtrimmers

Baardtrimmer met zelfsmerende messen

2. Onderhoud

Het onderhouden van je baardtrimmer is zeer belangrijk. Hoe beter je de baardtrimmer reinigt, hoe hoger zijn prestaties blijven.

Een baardtrimmer met zelfsmerende mesjes zorgt er zelf voor dat de mesjes een uitstekende conditie behouden. Het enigste wat je moet doen is van tijd tot tijd de olie bijvullen.

Alle baardtrimmers met zelfsmerende messen

Baardtrimmer met haaropvangsysteem

3. Haaropvangsysteem

Ligt de wastafel altijd vol met haartjes na het trimmen van je baard en heb je niet altijd de tijd om dit op te kuisen? Dankzij het haaropvangsysteem blijft je wastafel proper na elke trimsessie. De baardtrimmer zuigt of vangt namelijk alle losse haartjes op in een reservoir. Deze kan je nadien gemakkelijk legen waardoor je geen tijd moet spenderen aan het opkuisen van je wastafel.

Alle baardtrimmers met haaropvangsysteem

Baardtrimmer met laser guide

4. Laser guide

Een baardtrimmer met laserguide duidt a.d.h.v. een scherpe lijn van licht aan waar de haren zullen worden geknipt. Zo creëer je de perfecte look.

 

Opzetkammen

 
Precisietrimmer
Precisietrimmer

Heb je graag een mooi afgelijnde baard? Of hou je van strakke bakkebaarden? Doordat je heel nauwkeurig te werk kan gaan met de precisietrimmer, accentueer je je baardlijn in no time.

Precisiekam/ Vaste opzetkam
Precisiekam

Verander je niet vaak van baardmodel? M.a.w. trim je je baard altijd tot een zelfde lengte? Met een precisiekam bekom je steeds hetzelfde resultaat. Deze vaste opzetkam heeft één lengte (0.5 mm, 2 mm...) waardoor je baard steeds hetzelfde model heeft.

 

Verstelbare opzetkam
Verstelbare opzetkam

Hou je van variatie? Met een verstelbare opzetkam trim je je baard elke dag anders. Dankzij de verschillende lengte-instellingen kan je kiezen hoe fijn je je baard trimt.

Neus- en oortrimmer
Neus- en oortrimmer

Heb je last van ongewenste haartjes? Met een neus- en oortrimmer trim je efficiënt en pijnloos je neus- en oorharen.

 

Wenkbrauwtrimmer
Wenkbrauwprecisietrimmer

Dankzij de wenkbrauwtrimmer krijg je perfect gemodelleerde wenkbrauwen.

 

 

Adviseur scheren

 

Nog vragen? Wij helpen je graag verder!
category-image
category-image
category-image
category-image