Logo
   Categorieën
   Siemens zeolith
   Siemens zeolith
   Siemens zeolith

   Ervaar het Zeolith®-droogsysteem in Siemens vaatwassers

   De meervoudig bekroonde Zeolith®-droogtechnologie droogt al jouw vaatwerk snel en schitterend, zonder je energiefactuur uit het oog te verliezen.
   Deel
   Siemens zeolith werking

   Hoe werkt Zeolith?

   De Zeolith apparaten zijn enorm zuinig. Het geheim? Het natuurlijke mineraal zeoliet dat vocht opneemt en dit omzet in energie. De warmte die hierdoor ontstaat, zorgt voor een snel en energie-efficiënt droogproces – zélfs op plastic keukengerei. Zeoliet neemt bovendien niet in werking af, waardoor je de gehele levensduur van je vaatwasser kan genieten van een stralend droogresultaat.

   Siemens vaatwassers met Zeolith

   De Zeolith® technologie

   Siemens zeoliet

   Het natuurlijke mineraal Zeoliet

   Zeoliet is een natuurlijk mineraal dat Siemens geïntegreerd heeft onderin de vaatwassers. Dit bijzondere mineraal absorbeert vocht en staat warmte af, wat ervoor zorgt dat je vaat sneller en energiezuiniger droogt. Het zeoliet mineraal regenereert zichzelf bij elke afwasbeurt, waardoor je het gedurende de gehele levensduur van je vaatwasser nooit hoeft te vervangen.

   propere vaat

   Optimale droogresultaten

   Als je kunststof in de vaatwasser stopt, heb je vast al gemerkt dat het vaak niet volledig droog de vaatwasser uitkomt. Met de Zeolith-technologie is een efficiënte luchtverdeling mogelijk, wat garant staat voor unieke droogresultaten – zélfs voor plastic! Je plastic kommen worden hierdoor net zo droog en glanzend als de rest van jouw vaat.

   het zeoliet mineraal

   Energiebesparend

   Siemens vaatwassers met Zeolith overtuigen niet alleen door hun reiniging, droogresultaten en comfort, maar ook vooral door hun energiezuinigheid. Met deze toestellen ben je dus verzekerd van optimale, glanzend schone droogresultaten bij het laagst mogelijke energieverbruik.

   Siemens vaatwassers met Zeolith

   Geüpdatet op 22 jun. 2022