Contentpagina Siemens Zeolith

 

Ervaar het Zeolith®-droogsysteem in Siemens vaatwassers

 
Hoe werkt Zeolith?

De meervoudig bekroonde Zeolith®-droogtechnologie droogt al jouw vaatwerk snel en schitterend, zonder je energiefactuur uit het oog te verliezen. De Zeolith apparaten zijn namelijk enorm zuinig. Het geheim? Het natuurlijke mineraal zeoliet dat vocht opneemt en dit omzet in energie. De warmte die hierdoor ontstaat, zorgt voor een snel en energie-efficiënt droogproces – zélfs op plastic keukengerei. Zeoliet neemt bovendien niet in werking af, waardoor je de gehele levensduur van je vaatwasser kan genieten van een stralend droogresultaat.
 

Siemens Zeolith vaatwassers

 

 
Zeolith vaatwasser

 

 

De Zeolith® technologie

Zeoliet mineraal  
Het natuurlijke mineraal Zeoliet

Zeoliet is een natuurlijk mineraal dat Siemens geïntegreerd heeft onderin de vaatwassers. Dit bijzondere mineraal absorbeert vocht en staat warmte af, wat ervoor zorgt dat je vaat sneller en energiezuiniger droogt. Het unieke aan zeoliet? Het regenereert zichzelf bij elke afwasbeurt, waardoor je het gedurende de gehele levensduur van je vaatwasser nooit hoeft te vervangen.
 

Zeoliet droogresultaten  
Optimale droogresultaten

Als je soms kunststof in de vaatwasser stopt, heb je vast al gemerkt dat het vaak niet volledig droog de vaatwasser uitkomt. Met de Zeolith-technologie is een uitermate efficiënte luchtverdeling mogelijk, wat garant staat voor unieke droogresultaten – zélfs voor plastic of porselein! Je plastic kommen of porseleinen glazen worden hierdoor net zo droog en glanzend als de rest van jouw vaat.

Zeoliet energiebesparend  
Energiebesparend

Siemens vaatwassers met Zeolith overtuigen niet alleen door hun reiniging, droogresultaten en comfort, maar ook vooral door hun energiezuinigheid. Met deze toestellen ben je dus verzekerd van optimale, glanzend schone droogresultaten bij het laagst mogelijke energieverbruik.
 

 

Contentpagina Siemens Zeolith