Page-AlarmSystem-Banner-Mobile
Page-AlarmSystem-Banner-Desktop
Page-AlarmSystem-Banner-Desktop

Een slim alarmsysteem om je huis te beschermen

Beveilig je huis met een slim alarmsysteem om je dierbaren, jezelf en al je bezittingen te beschermen. Blijf veilig wanneer je het huis verlaat, je zal nu permanent op de hoogte worden gebracht van elke poging tot inbraak in jouw huis via een alarmmelding rechtstreeks op je smartphone.
Deel
Page-AlarmSystem-Banner-Featurette1

Wat is een slim alarmsysteem?

Elk merk alarmsysteem heeft relatief verschillende kenmerken. Een slim alarmsysteem is echter noodzakelijkerwijs verbonden met het internet en met een applicatie die ontworpen is om jou te waarschuwen voor problemen. Het is meestal mogelijk de beveiliging van je huis uit te breiden door andere compatibele accessoires aan jouw systeem te koppelen.

Er zijn complete beveiligingskits verkrijgbaar om ervoor te zorgen dat al je accessoires onderling compatibel zijn, maar je kan je systeem na verloop van tijd ook uitbreiden met bijvoorbeeld bewakingscamera's, een sirene of bewegingsdetectoren. Sommige alarmsystemen kunnen ook worden aangesloten op spraakassistenten zoals Google Home of Alexa.

Page-AlarmSystem-Banner-Featurette2

Alles op je smartphone of tablet

Het basisprincipe van een slim alarmsysteem is dat je in geval van een probleem onmiddellijk op de hoogte wordt gebracht via de applicatie op je smartphone of tablet. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de status van jouw alarm op je smartphone te beheren, maar ook om inbrekers te zien en met hen te spreken in geval van een probleem.

Door compatibele accessoires toe te voegen of te combineren met andere slimme beveiligingsapparaten, kan je een compleet ecosysteem creëren om je huis op de best mogelijke manier te beschermen en dit alles door slechts één applicatie te beheren!

Wat zijn de mogelijke uitbreidingen?

Page-AlarmSystem-FeatureList1.1

Deur- en raamsensoren

Deze sensoren verbeteren de veiligheid rond je huis. Ze worden bij deuren en ramen geplaatst en laten het alarm afgaan als je weg bent en iemand je huis probeert binnen te dringen. Je zal onmiddellijk een melding krijgen om je te waarschuwen.

Page-AlarmSystem-FeatureList1.2

Bewegingsdetectoren

Bewegingsdetectoren zijn een belangrijk onderdeel van een beveiligingssysteem, zij voorkomen niet dat inbrekers binnen kunnen komen, maar zij zorgen ervoor dat het alarm afgaat om mensen af te schrikken en jou te waarschuwen voor gevaar.

Page-AlarmSystem-FeatureList1.3

Bewakingscamera's

Of je nu aanwezig bent of niet, dag of nacht, een bewakingscamera is ook een belangrijk onderdeel van je beveiligingssysteem, waarmee je de omgeving of het interieur van je woning in de gaten kan houden. Met slimme bewakingscamera's kan je live via jouw smartphone of tablet zien wat er in je huis gebeurt.

Page-AlarmSystem-FeatureList2.1

Een bedieningspaneel

Een bedieningspaneel wordt soms ook wel de basis van een slim alarmsysteem genoemd. Je kan hiermee al je apparaten koppelen en verbonden houden via een Ethernet- of Wi-Fi-verbinding. Sommige bedieningspanelen worden geleverd met een back-up batterij zodat je altijd beschermd bent. Ook kan je hiermee jouw beveiligingssysteem geheel of gedeeltelijk activeren en deactiveren.

Page-AlarmSystem-FeatureList2.2

Sirenes

Het hoofddoel van de sirene is alarm slaan. Je kan het binnen of buiten aan de voorkant van je huis monteren. De sirene is aangesloten op het bedieningspaneel. Als een van de elementen van je beveiligingssysteem een gevaar detecteert, zal het de omgeving van jouw huis waarschuwen met een geluidssignaal. Het gemiddelde signaal is 85-90 dB.

Page-AlarmSystem-FeatureList2.3

Afstandsbedieningen

Sluit een afstandsbediening aan om volledige controle te hebben over je gehele beveiligingssysteem. Stel knoppen in om je alarmsysteem snel te activeren/deactiveren of activeer een noodknop om onmiddellijk de sirene van jehuis in werking te stellen en mensen te waarschuwen.

Geüpdatet op 22 juni 2022