A&C-Page-Banner-Mobilejpg
A&C-Page-Banner-Desktopjpg
A&C-Page-Banner-Desktopjpg

Een warm en comfortabel smart home

Maak van jouw huis een echte smart home! Bedien al je aangesloten apparaten met je slimme speaker, pas je thermostaatinstellingen aan om in elke kamer van de perfecte temperatuur te genieten, of stel voor elk moment van de dag de perfecte stemming in door je verlichting rechtstreeks via je smartphone-app te bedienen. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Deel
A&C-Page-Featurette1

Neem de controle over je verlichting

Of het nu gaat om de woonkamer, de tuin, de hobbykamer of de inkom van je huis. Je kan al je ruimtes met elkaar verbinden en zo de controle over al je verlichting tegelijk hebben via je smartphone. Zo moet je niet meer van kamer naar kamer gaan om je lichten naar wens te regelen en kan je makkelijk overal in huis de juiste sfeer creëren!

Meerdere functies

Sommige merken bieden de mogelijkheid om scenario's te creëren met andere smart home producten om zo alle verlichting in je woning te regelen volgens jouw stemming of het moment v/d dag met behulp van de app op je smartphone. Zo kan je ook je energieverbruik beperken! Wanneer je jouw huis verlaat, kan je via de app vragen om onnodige lichten uit te doen en deze terug in te schakelen wanneer je op het punt staat thuis te komen.

A&C-Page-Featurette2

Regel en personaliseer je verwarming

Programmeer je verwarming op voorhand volgens jouw wensen, of neem de controle in real time over via de app op je smartphone of tablet, via je stemassistent, of natuurlijk rechtstreeks via de thermostaat zelf. Op deze manier kan elke zone in huis naar wens worden gepersonaliseerd, in sommige gevallen is het apparaat ook in staat tot zelfleren. In het laatste geval is het apparaat in staat zich aan te passen aan jouw gewoonten en omgevingsomstandigheden. Sommige slimme thermostaten weten wanneer je gewoonlijk het huis verlaat om te gaan werken of naar bed te gaan, en passen de temperatuur daarop aan. Ze kunnen ook weten wanneer je aankomt of je huis verlaat, afhankelijk van je locatie, en schakelen automatisch over naar de eco-modus wanneer je niet thuis bent.

De voordelen van een slimme thermostaat zijn talrijk, het is aan jou om te zien of een van deze oplossingen voor jou persoonlijk interessant zijn. Zoveel mogelijkheden in zo'n klein apparaat, het zou zonde zijn om zonder door het leven te gaan!

A&C-Page-Featurette3

Maak je leven gemakkelijker met een smarthome hub

Met een smarthome hub, een stemassistent of een slimme speaker kan je al je slimme apparaten bedienen. Het is de centrale kern van jouw smart home! Je kan al je apparaten met elkaar verbinden en ze rechtstreeks bedienen via de speaker, met de app of gewoon met een spraakopdracht. Of het nu gaat om de verlichting in je huis, de thermostaat, de slimme speakers of de rest van jouw slimme apparaten, alles is mogelijk met een stemassistent! Het is daarom belangrijk om je slimme apparaten zorgvuldig te kiezen, zodat ze allemaal compatibel zijn met elkaar en met de smarthome hub.

A&C-Page-Featurette4

Geniet van je favoriete muziek

De keuze van de juiste spreker is van cruciaal belang. Je luidspreker bepaalt hoe je je muziek ervaart. Er zijn verschillende soorten:

  • Bluetooth speakers: ideaal om je favoriete afspeellijsten altijd en overal met je mee te nemen. Vaak varieert de kwaliteit van het geluid naar gelang van de grootte van de speaker: zo zal kwaliteit beter zijn als de speaker groter is. Denk ook aan de levensduur van de batterij, want als je je speaker regelmatig bij je hebt is het een goed idee om te zoeken naar een speaker met een langere accuduur.

  • Wi-Fi speaker: je kan meerdere speakers met elkaar verbinden om een geluidssysteem doorheen je huis te creëren. Zo kan je in elke kamer dezelfde muziek spelen wanneer je dit wilt, maar je kan ook altijd speakers van elkaar loskoppelen. Vaak werken dit type speakers via het stopcontact en niet met een batterij.

A&C-Page-Featurette5

Voed je toestellen zoals het hoort

Heb je slechts één stopcontact in de buurt, maar moet je verschillende apparaten aansluiten? Met een stekkerdoos of een verdeelstekker (smart of niet), kan je al je apparaten verbinden! Een stopcontact met tijdschakelaar is ook zeer nuttig om de stroomtoevoer naar je toestellen te programmeren. Ben je van plan om te reizen? Vergeet dan niet dat niet alle stopcontacten hetzelfde zijn! Kies de juiste stekker voor je bestemming door een van onze reisadapters te kiezen, die compatibel zijn met vele internationale standaarden en voldoen aan de kwaliteitsnormen van verschillende landen over de hele wereld.

Batterijen nodig om je nieuwe smart apparaten van stroom te voorzien? Vergeet dan niet om genoeg batterijen in de juiste maat aan te schaffen! En vergeet niet om een batterijlader te kopen als je veel herlaadbare batterijen gebruikt. Ditt is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu!

Geüpdatet op 22 jun. 2022