Sodastream
Sodastream
Sodastream

Sodastream

SodaStream maakt kraantjeswater sprankelend in een herbruikbare fles. Een herbruikbare fles vervangt duizenden wegwerpflessen. Dat is dus enorm goed het milieu. Je bepaalt zelf de hoeveelheid bubbels in je water en zo zorg je ervoor dat je altijd je favoriete drankje in huis hebt. Daarnaast kent SodaStream ook nog een groot assortiment aan diverse verfrissende smaken, zoals de klassieke Orange of Cola en de fruitige Flavors en Fruit Drops.
Deel

Hoe werkt een SodaStream?

Aan de hand van volgend stappenplan maak je zelf op een gemakkelijke manier je eigen bruiswater.

1. Vul een SodaStreamfles met kraantjeswater.
Vul de fles met kraantjeswater tot aan het streepje bovenaan voor een optimaal resultaat. Voor extra verfrissing en een betere toevoeging van de bruis kun je het water best vooraf koelen.

2. Klik de gevulde fles in het apparaat.
Draai of klik je fles goed vast in het toestel. Zo voorkom je dat je fles tijdens het bruisproces loskomt. Of je moet draaien of klikken is afhankelijk van het model van het toestel. Lees hiervoor de gebruikershandleiding.

3. Voeg de gewenste hoeveelheid bruis toe.
Met SodaStream kun je zelf jouw gewenst bruisniveau kiezen; van licht bruisend tot middelmatig bruisend of intens bruisend.

4. Voeg een smaak naar wens toe.
Zin in iets extra voor je bruisend water? Kies een smaak uit het uitgebreide aanbod van SodaStream en voeg deze toe volgens de aanduiding in de maatdop. Voeg pas de smaak toe nadat je de bruis het toegevoegd.

Ontdek onze SodaStream producten

Sodastream toestellen

Ontdek onze SodaStream producten

Met een bruiswatertoestel maak je kraantjeswater bruisend in een herbruikbare fles. Je kan zelf de hoeveelheid bubbels bepalen, waardoor je er voor zorgt dat je je favoriete drankje altijd in huis hebt. SodaStream kent diverse machines, die van elkaar verschillen in materiaal, gebruiksgemak en design.

Ontdek alle SodaStream toestellen
Sodastream siropen

SodaStream siropen

Ontdek hier alle siropen van Sodastream bij Krëfel

Ontdek alle SodaStream siropen
Sodastream flessen

SodaStream flessen

Ontdek hier alle accessoires van Sodastream bij Krëfel

Ontdek alle SodaStream flessen en cilinders
sodastream-duurzaam

Duurzaamheid

Met een SodaStream bruiswatertoestel verminder je het aantal wegwerpplastics. Hoe? SodaStream bruiswatertoestellen zijn compacte apparaten met een hervulbare CO2-cilinder. Hiermee tover je kraantjeswater om tot een verfrissende frisdrank of sprankelend bruiswater. Dat is niet alleen handig en lekker, maar ook heel milieuvriendelijk. Met één druk op de knop spuit je de prik in een zeer stevige fles die tot drie jaar meegaat. Zo 1 SodaStream fles vervangt maar liefst 2800 PET-flessen. En geen PET betekent ook geen transport en geen opslag! Hierdoor moet je minder sleuren, minder opslaan en heb je minder afval.

sodastream-cilinder

SodaStream Cilinder

Het SodaStream toestel werkt met een koolzuurcilinder, waarmee je tot wel 60 liter bruiswater kan maken. Zo zorg je ervoor dat je altijd voldoende bubbels in huis hebt en niet meer met vele zware flessen van de supermarkt hoeft te sjouwen.

Ontdek hier meer info >

Geüpdatet op 22 jul. 2022
  • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
  • BTW BE 0400.673.544
  • Copyright 2023

Inloggen

Welkom bij Krëfel

Vul je gegevens in en ga verder

Nog geen account? Registreer

Wachtwoord vergeten?

of