Page-Tracking-Banner-Mobile
Page-Tracking-Banner-Desktop
Page-Tracking-Banner-Desktop

Alles over trackers

Vind al je verloren kostbaarheden in een mum van tijd terug dankzij trackers. Of het nu voor je autosleutels, handtas, huisdier of andere voorwerpen is, kies voor een tracker die je rechtstreeks kunt bevestigen aan voorwerpen die verloren, vergeten of gestolen kunnen worden. Verlies geen tijd meer met zoeken en kies voor een tracker!
Deel
Page-tracking-Featurette1

Over trackers

Hou altijd je alledaagse voorwerpen in de gaten. Zodra de tracker aan een van je objecten is bevestigd, kan je snel en nauwkeurig de positie ervan bepalen via de applicatie op je smartphone of tablet. Start gewoon de applicatie of vraag je stemassistent naar de laatst bekende positie van je tracker. Deze maken via Bluetooth verbinding met je smartphone en de meeste hebben een ringtone die je met je smartphone of tablet kunt activeren, en die je naar de locatie leidt van wat je zoekt.

Iets verloren maar het is niet in de buurt? Zelfs wanneer het niet verbonden is met je smartphone, zul je in staat zijn om de geschiedenis van de laatst bekende posities van je object te traceren! Sommige merken, zoals Apple, bieden ook aan een netwerk te gebruiken dat bestaat uit al hun toestellen om je tracker te volgen, waar ook ter wereld, zonder dat je in de buurt bent.

Page-tracking-Featurette2

Ontdek de kenmerken

Sommige trackers kunnen ook fungeren als een schakelaar voor je verbonden huis. Als je bijvoorbeeld 's avonds thuiskomt, kan je je tracker zo instellen dat de lichten in je huis aangaan voordat je zelfs maar binnenkomt. Je zal geen moeite hebben om je weg door het huis te vinden zonder over voorwerpen te struikelen.

Accessoires voor je tracker

Dankzij een sleutelhanger, een hoesje of een sleutelkoord met een bevestiging kan je je tracker gemakkelijk beschermen en dragen zonder dat hij het voorwerp waaraan je hem wilt bevestigen losmaakt. Bovendien geeft hun kleurrijk design ze een stijlvolle look en geeft het je ook een aanwijzing waar je voorwerpen zich bevinden en hoe je ze van elkaar gescheiden kunt houden.

Geüpdatet op 22 jun. 2022