keukenrobot
keukenrobot
keukenrobot

Keukenrobots

Ben jij op zoek naar een nieuwe keukenhulp, maar zie je de bomen door het bos niet meer? Wij lichten kort toe wat nu het verschil is tussen een foodprocessor, keukenrobot en kookrobot.
Deel
Foodprocessor

Foodprocessor

Fan van homemade koken? De foodprocessor is zonder twijfel het apparaat dat jij nodig hebt. Heel praktisch, vervangt een hoop toestellen, maakt jouw dagelijks leven gemakkelijker en je bespaart kostbare tijd.

De foodprocessor is het Zwitsers zakmes onder de keukenrobots. Zijn veelzijdigheid garandeert jou talrijke mogelijkheden met de bijgeleverde basishulpstukken: rasper, snijder, emulgeerschijf, kneder, vleesmolen, klopper, mixer... Het duwtje in de keuken waarvan jij droomde.

Geïnsteresseerd ? Ontdek hier nog meer info over foodprocessors.

Keukenrobot

Keukenrobot

Zin om heel de familie te doen smullen met zelfgemaakte taarten of gebakjes? Deeg met de hand kneden neemt tijd en energie in beslag. Reken dus voortaan op de keukenrobot.

Hiermee maak je in slechts enkele minuten tijd verschillende pastasoorten of degen zoals kruimeldeeg, brooddeeg tot taartdeeg (dankzij de kneder). Maar hij dient ook voor de bereiding van slagroom (dankzij de klopper) en andere sauzen (dankzij de mixer).

Om geen enkele kruimel van jouw voorbereidingen te verliezen en om homogene mengsels te bekomen, maakt de keukenrobot planetaire bewegingen, waardoor het hulpstuk op zichzelf draait en tegelijkertijd de zijwanden van de kom volgt.

Geïnsteresseerd ? Ontdek hier nog meer info over keukenrobots.

Kookrobot

Kookrobot

De kookrobot is de ideale partner om een enorme variatie aan gerechten in alle eenvoud klaar te maken zoals (crème)soepen, risotto's, kalfsragout, Baskische kip en zelfs confituur en compote. Van voorgerecht tot het dessert, talloze gerechten met een professioneel resultaat.

Hij biedt verschillende functies: bakken, sudderen, schroeien, braden, stomen, koken.... Aan jou om de kookwijze te kiezen die het best past bij het recept dat jij wenst klaar te maken. Hij zorgt voor het koken van je gerechten, terwijl jij van jouw familie, je vrienden of van wat tijd voor jezelf geniet.

Geïnsteresseerd ? Ontdek hier nog meer info over kookrobots.

Geüpdatet op 01 feb. 2024
  • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
  • BTW BE 0400.673.544
  • Copyright 2024