Banner
Banner
Banner

Alles over de Xbox Series X|S

De nieuwste console van Microsoft bestaat uit twee verschillende modellen voor twee verschillende gamerprofielen: De Xbox Series X en de Xbox Series S. In beide gevallen geniet je van je favoriete games met top beeldkwaliteit en top prestaties!
Deel
Featurette1

2 verschillende modellen

Voor deze nieuwe generatie consoles biedt Microsoft niet één, maar twee modellen aan: de Xbox Series X en de Xbox Series S. Als je kiest voor een console van het Amerikaanse merk, zal je eerst moeten kiezen welke je neemt! De Xbox Series X is een console die steunt op zijn kracht, waardoor hij rechtstreeks concurreert met Sony's PlayStation 5, terwijl de Xbox Series S de meer betaalbare keuze is.

De X-versie bevat namelijk ultramoderne componenten waardoor hij gamers 4K-beelden (of zelfs 8K als het spel het toelaat) tot 120 FPS, 3D-audio en razendsnelle snelheid kan bieden! Het verschil is ook te zien in het ontwerp dat elk zijn eigen uitgesproken stijl heeft én in de opslag (1TB voor de X; 512GB voor de S-versie). Tot slot is een van de grote verschillen de aanwezigheid van een diskdrive op de Xbox Series X; je zult eraan moeten wennen om met de Xbox Series S alleen games uit Microsofts online catalogus te spelen.

Featurette2

Game ervaring

Ondanks een ongewijzigde interface in vergelijking met de vorige generatie en weinig exclusiviteiten, valt de Xbox nog steeds op dankzij zijn Game Pass, die erg populair is bij gamers. Door je hierop te abonneren, krijg je toegang tot een enorme catalogus van bekende en minder bekende spellen, waardoor je nieuwe en interessante spellen kan ontdekken waar je anders niet aan gedacht zou hebben, of spellen kan herontdekken die je al kende en waardeerde.

Je vindt er uiteraard de grote jaarlijkse franchises, en je kan je oude franchises opnieuw spelen dankzij de backwards compatibility van de console! En om er het beste van te maken, biedt Microsoft nog steeds een ergonomische controller die ook bij fans van het merk erg populair is.

Geüpdatet op 9 januari 2023