Back to School

Back To School

Krëfel stoomt je klaar voor het nieuwe academiejaar!

Wat gaat het toch óh, zo snel! De zomervakantie loopt alweer op z’n einde en het nieuwe academiejaar loert om de hoek. Zowel voor jong als oud een enorm drukke en stresserende periode, zéker nu alles dit jaar net wat anders verloopt dan verwacht. Je kan dus best goed voorbereid zijn, daarom zetten we enkele Back to school-must haves op een rijtje. Voor in de les, thuis of op kot, ontdek tal van kortingen voor een succesvol academiejaar!

Tech voor in de les

Back to School kids  

Het nieuwe academiejaar gaat bijna van start, hoog tijd dus om aan Back to school shopping te doen! Of je nu op zoek bent naar dé ideale studentenlaptop, een handige tablet of een degelijke smartphone om foto’s te trekken van de belangrijkste slides: wij zetten alle must haves op een rijtje zodat je goed kan volgen in de les!

Promo's voor in de les 

Tech voor thuis

Backt to School student  

Thuis les volgen wordt helaas een beetje het nieuwe normaal, gezien de huidige situatie. Je kan dus best goed voorbereid zijn en alles in huis hebben om er het beste van te maken. Van studentenlaptops, koptelefoons met Noise Cancelling tot printers, bij Krëfel vind je echt alles om met een gerust hart van thuis uit les te volgen.

Promo's voor thuis 

Tech voor op kot

Back to School kot  

Ga je binnenkort op kot? Dan ben je waarschijnlijk al flink bezig met de inrichting van jouw kamer. Een hele week voor jezelf zorgen kan bovendien een hele uitdaging zijn. Wij verzamelden daarom enkele leuke producten, gaande van microgolfovens tot budget televisies, om je kotleven een stuk aangenamer te maken!

Promo's voor op kot 

 

Vind de studentenlaptop die bij jou past

Of je nu vaak papers moet schrijven, foto’s-en video’s moet bewerken of simpelweg graag notities maakt tijdens de les, een studentenlaptop is onmisbaar doorheen het drukke academiejaar. Bij Krëfel vind je deze maand tal van deals op studentenlaptops!

Ontdek onze top 10 studentenlaptops

 

Thuis les volgen, dat doe je in stijl!

Thuis les volgen, het is toch een beetje aanpassen! Bij Krëfel vind je tal van producten die het thuiswerken net wat aangenamer maken. Van krachtige laptops tot supersnelle printers, ontdek onze topdeals hier!

Ontdek alles voor thuis

 

Niet te missen Back To School deals

 
Nog wat extra inspiratie nodig?

Ook onze folder staat boordevol met kortingen speciaal voor 'Back To School'!

Back to School folder