banner-2
banner-2
banner-2

Back to school: alles voor een geslaagd jaar

De zomervakantie loopt stilaan op z’n einde en het nieuwe schooljaar loert om de hoek. Om met goede moed aan deze periode te beginnen, kan je maar best goed voorbereid zijn! Wij zetten enkele must haves op een rijtje voor een geslaagd jaar.
Deel

Onze producten in de kijker

featurette-computer

Vind de ideale computer

Op zoek naar een laptop die perfect bij jou en je studies past? Of je nu een krachtige computer nodig hebt die supersnel opstart of eerder eentje waarmee je schetsen of grafieken kan maken: wij geven je enkele tips om de computer te vinden die perfect bij je past.

Vind de ideale computer

pc-accessorie

Alles voor je computer

Wil jij op je best zijn tijdens het nieuwe schooljaar? Denk dan ook zeker aan alle nodige randapparatuur en accessoires. Van toetsenborden, monitors en printers tot computermuizen en harde schijven: bij Krëfel vind je zeker wat je nodig hebt!

notes

Maak notities in de les

Maak je de allerbeste notities en samenvattingen, maar wil je liever niet telkens met een grote laptop rondsleuren? Dan is een smartphone of tablet misschien wel een goed idee! Compact, handig én ideaal om notities op te maken!

emobility

Alles voor onderweg

Geen zin om te wandelen of te fietsen naar school of naar het werk? Met een elektrische step kan je jezelf altijd met gemak verplaatsen!

audio

Alles voor het beste geluid

Luister je graag muziek onderweg naar school of tijdens het studeren? Ontdek ons ruime gamma aan hoofdtelefoons, oortjes of speakers en geniet altijd van het beste geluid!

Back to kot

kot-keuken

Alles voor in de keuken

Een hele week voor jezelf zorgen en koken op kot is een hele uitdaging! Ons ruime assortiment aan keukentoestellen maakt je kotleven zeker heel wat aangenamer!

Ontdek meer
proper kot

Alles voor een proper kot

Niets beter om goed te kunnen studeren dan een kot dat helemaal netjes en opgeruimd is. Onze stofzuigers, luchtreinigers en ruitenreinigers kunnen je hier zeker bij helpen!

Ontdek meer
kot-badkamer

Alles voor in de badkamer

Wil je er graag op je best uitzien tijdens de les of op studentenfeestjes? Dankzij onze verzorgings- en stylingtoestellen zie je er altijd piekfijn uit!

Ontdek meer
living

Alles voor in de living

Tussen al het studeren door is het ook belangrijk om te ontspannen! Organiseer bijvoorbeeld een leuke movienight met onze chromecasts, tv’s, soundbars, … noem maar op!

Ontdek meer
Geüpdatet op aug. 16, 2022