Black Friday 2019

 

Black Friday Deals: Groot Elektro & Inbouw

 

Van 21 november tot 2 december kan je van de strafste Black Friday deals profiteren bij Krëfel! Ongeziene promoties op het volledige assortiment.

Ook op zondag 1 december zijn al onze winkels open!

 

Deals per categorie

Topdeals

 

 
Black Friday - ongeziene kortingen

Black Friday is DE shopdag van het jaar! Deze speciale periode zit vol gekke promoties die je niet mag missen wanneer de eindejaarsfeesten naderen. Bij Krëfel hebben we besloten je ervan te laten genieten van 21 november tot 2 december! Ontdek al onze promoties in onze winkels, of vermijd de drukte door direct naar onze website krefel.be te gaan.

De oorsprong van "Black Friday”

Dit onmisbare commerciële evenement komt uit de Verenigde Staten en vindt traditioneel de dag na de Thanksgiving-maaltijd plaats. Amerikanen beschouwen deze "Black Friday" als de officiële lancering van kerstinkopen.

Wat de oorsprong van de naam "Black Friday" betreft, deze zou door de politie van Philadelphia zijn gegeven vanwege verkeersopstoppingen en andere verkeersproblemen die door deze dag van intensief winkelen werden veroorzaakt. Maar sommige geven een andere oorsprong aan deze gebeurtenis. De term zou terug gaan naar de kleur van de inkt die door handelaars in hun accountboeken werd gebruikt in de nasleep van Thanksgiving. Eerst rood om de periodes van negatief te markeren, vervolgens zwart in de nasleep van Black Friday, wat een terugkeer naar positief vertaalt.

Deze commerciële gebeurtenis is in de Verenigde Staten zo populair dat sommige werkgevers een dag vrij geven aan hun werknemers, om deze dag zeker niet te missen!