Bosch Selfcleaning
   Bosch selfcleaning condensor
   Bosch selfcleaning condensor

   SelfCleaning condensor

   Bosch droogautomaten behoren niet alleen tot de meest efficiënte ter wereld – ze blijven dat ook. Dit is mogelijk dankzij de zelfreinigende condensor, die zichzelf tot vier keer per droogproces automatisch reinigt met behulp van condensatiewater. Wat betekent dit voor jou? Een machine die zuinig blijft en een condensor die je nooit meer zelf hoeft schoon te maken.
   Deel
   Bosch Selfcleaning

   Efficiënt: nu en altijd

   Gewone condensors hebben het nadeel dat er na een bepaalde tijd pluisjes in terechtkomen die je dan manueel zou moeten reinigen. Deze pluisjes beperken de luchtdoorstroming, waardoor de motor van je droogautomaat harder moet werken en je energieverbruik stijgt. Dankzij de gepatenteerde SelfCleaning™-technologie van Bosch wordt de condensor tijdens het droogproces volledig automatisch gereinigd. Hierdoor is er altijd een optimale luchtdoorstroming en blijft het energieverbruik van je toestel constant.

   Nooit meer zelf je condensor reinigen

   De onderhoudsvrije zelfreinigende condensor is gemakkelijk te gebruiken en bespaart je heel wat tijd. Deze innovatie zorgt er namelijk voor dat je nooit meer regelmatig tijd moet uitrekken om de condensor schoon te maken. Bosch droogkasten met de SelfCleaning Condenser drogen bovendien bijzonder economisch, terwijl de droger op volle capaciteit werkt.

   Voordelen:

   • Makkelijk in gebruik

   • Lager energieverbruik

   • Tijdbesparend

   • Minder kans op beschadiging droogkast   Geüpdatet op 22 jun. 2022
   Stuur bericht