• Installatie van jouw toestel door onze vakmensen, met een woordje uitleg
  • Gratis levering vanaf €20
  • Kies zelf of je toestel in de voormiddag, namiddag of op zaterdag wordt geleverd

Wijnkoelkasten

Onder de wijnkoelkasten zijn er twee soorten te onderscheiden: een wijnbewaarkast en een wijnklimaatkast. Een wijnbewaarkast dient uiteraard om je witte en rode wijn te bewaren. Je opteert dus voor een wijnbewaarkast wanneer je je flessen wijn langdurig & rustig wil laten koelen. Een wijnklimaatkast zorgt er dan weer voor dat je wijn constant op ideale drinktemperatuur blijft. Zo heb je altijd lekkere wijn achter de hand voor een diner met gasten, een gezellig avondje televisie of een romantische tête-à-tête met je partner. Witte wijn, rode wijn, mousserende wijnen, … Het kan allemaal op één plaats. 

Je kan kiezen uit verschillende klimaatklasse, het aantal te bewaren flessen en uiteraard trendy designs. Een droom voor een wijnkenner. Genoeg opties bij Krëfel! Bovendien zijn er heel wat wijnkoelkasten die met ecocheques betaald kunnen worden – altijd handig. Wil je een wijnkoelkast kopen, ontdek dan ons uitgebreid aanbod met de nieuwste wijnbewaarkasten van Liebherr en La sommelière en wijnklimaatkasten van Liebherr, La sommelière en Haier.

Weet je niet goed welke wijnkelder je wil of nodig hebt? Gebruik onze wijnkoelkastadviseur en vind aan de hand van enkele vragen de ideale wijnklimaatkast!

Op zoek naar een inbouwmodel?

Volledige beschrijving