Dyson V10

Dyson Cyclone V10

Neem afscheid van de stofzuiger met draad.

Stofzuigers met snoer zijn vaak lomp en zwaar. En nemen dus veel ruimte in beslag. Ze zijn vaak lastig te manoeuvreren en moeilijk te tillen. Het snoer zit in de weg en zorgt ervoor dat u niet ver bij het stopcontact vandaan kunt. Met de Dyson Cyclone V10™ stofzuiger maakt u vrijer schoon. Zuigkracht van een stofzuiger met snoer, zonder enig gedoe.

 

 
 

 

Kenmerken

Hoogste zuigkracht van alle snoerloze steelstofzuigers.
Hoogste zuigkracht van alle snoerloze steelstofzuigers

Zuigkracht van een conventionele stofzuiger en de flexibiliteit van een snoerloze stofzuiger. Hoogste zuigkracht van alle snoerloze steelstofzuigers

Reinigt het hele huis.
Reinigt het hele huis

Door de zevencellige, nikkel-kobalt-aluminium accu hebt u genoeg constant vermogen om overal in en rondom uw huis te reinigen.

Zacht voor vloeren. Hard voor vuil.
Zacht voor vloeren. Hard voor vuil

De door een motor aangedreven vloerzuigmond heeft zachte nylon haren om grover vuil op te zuigen, terwijl antistatische koolstofvezelharen fijn stof verwijderen.

40% groter stofreservoir.
40% groter stofreservoir

Met zijn 40% grotere stofreservoir dan de Dyson V8™ stofzuiger, hoeft u minder vaak te stoppen om het reservoir te legen. Zo kunt u zonder onderbreking meer van uw huis of auto reinigen.

Stofreservoir gericht legen.
Stofreservoir gericht legen

Het lange, smalle stofreservoir heeft een 'point and shoot'-mechanisme. Het werpt hygiënisch al het stof en grover vuil diep de afvalbak in, in één gerichte actie. U hoeft het vuil niet aan te raken.

Bereikt elke hoek en kier.
Bereikt elke hoek en kier

Aangezien de motor boven het handvat zit, ligt het zwaartepunt van de Dyson Cyclone V10™ stofzuiger zodanig dat u de machine moeiteloos kunt gebruiken voor hoge of moeilijk bereikbare plekken.

Transformeert tot kruimelzuiger in één klik.
Transformeert tot kruimelzuiger in één klik

Kan met één klik snel en eenvoudig worden getransformeerd van steelstofzuiger naar kruimelzuiger. Voor een snelle reiniging van kleine ongelukjes of reiniging op moeilijk bereikbare plekken.

Pakt haar van huisdieren en diepliggend vuil aan.
Pakt haar van huisdieren en diepliggend vuil aan

De gemotoriseerde minivloerzuigmond zuigt en verwijdert haar van huisdieren en diep vuil uit matrassen en stoffering, en diepliggend vuil uit tapijten. Handig rondom het huis en in de auto.

Krachtige reiniging.
Krachtige reiniging

Langdurig vermogen om je hele auto op de juiste manier schoon te maken. Komt bij moeilijk bereikbare plaatsen in het interieur.

Verwijdert 99,97% van deeltjes zo klein als 0,3 micrometer.
Verwijdert 99,97¨van deeltjes zo klein als 0,3 micrometer

Het volledig afgedichte filtratiesysteem vangt 99,97% van de deeltjes zo klein als 0,3 micrometer op – en blaast schonere lucht uit.

Het juiste vermogen, wanneer u het nodig hebt.
Het juiste vermogen, wanneer u het nodig hebt

Drie standen om uit te kiezen, geschikt voor elke taak op elk vloertype.

Drop-in oplaadstation voor aan de muur.
Drop-in oplaadstation voor aan de muur

U kunt uw Dyson Cyclone V10™ stofzuiger eenvoudig in het oplaadstation aan de muur hangen. En u pakt hem net zo makkelijk om te reinigen. U kunt er ook uw accessoires bij opbergen, zodat u deze altijd bij de hand hebt.

Baanbrekende technologieën

De digitale Dyson motor V10.

 

De digitale Dyson motor V10

De kleinste, lichtste, maar sterkste stofzuigermotor die Dyson ooit heeft geproduceerd. Zijn keramische as is gehard op 1600 °C om hem drie keer harder te maken dan staal, met slechts de helft van de dichtheid van staal. Aangezien de waaier is verplaatst van de voorkant van de motor naar de achterkant, zuigt de axiale stroming koelere lucht aan om de temperatuur te verlagen zodat de motor kan draaien met een snelheid tot wel 125.000 toeren per minuut. Dit genereert dezelfde zuigkracht als een stofzuiger met snoer.

14 gepatenteerde cyclonen.

 

14 gepatenteerde cyclonen

Door het genereren van 79.000g slingert de stofzuiger microscopische deeltjes – zoals pollen en zelfs bacteriën – in het stofreservoir. Doordat alle 14 cyclonen concentrisch rond de centrale as van de stofzuiger zijn geplaatst, stroomt lucht er efficiënter doorheen. Waar de cycloon smaller wordt, wordt de lucht versneld van 72 km/u naar 193 km/u om de centrifugale krachten te creëren die fijne deeltjes opvangen.

7-cellige, compacte, krachtige accu..

 

7-cellige, compacte, krachtige accu

De lithium-ion accu van de Dyson Cyclone V10™ stofzuiger heeft één cel meer dan de Dyson V8™ stofzuiger, zodat deze op een hogere spanning kan werken en meer kracht genereert. Omdat elk van de zeven nikkel-kobalt-aluminium-kathodes met hoge capaciteit iets kleiner is, is de accu niet zwaarder. Dankzij zijn interne led-systeemdiagnostiek en hoogtesensoren kan het apparaat altijd automatisch exact het vermogen leveren dat de zuigmond nodig heeft. De zuigkracht blijft dus altijd constant.

Inline configuratie.

 

Inline configuratie

De 'point and shoot'-uitlijning van de motor, het stofreservoir en de cyclonen zorgen ervoor dat lucht in een rechte lijn van de zuigmond in de cyclonen wordt getrokken. Dit, in combinatie met de krachtigere digitale Dyson V10 motor, verhoogt de zuigkracht tot 151 Air Watt – dat is 20% meer dan de Dyson V8™ stofzuiger.

Filtratie in het hele systeem.

 

Filtratie in het hele systeem

Met een luchtdichte pakking rond de groep cyclonen en een onder druk staande rubberen afdichting rond het geavanceerde filter, is het hele systeem volledig luchtdicht – zodat stof, allergenen en bacteriën niet opnieuw in de lucht terecht kunnen komen. De stofzuiger houdt op die manier 99,97% van de stofdeeltjes zo klein als 0,3 micrometer groot vast, en blaast schonere uit dan de lucht die u inademt. De pre- en post-motor filters zijn samengevoegd in één unit voor eenvoudiger onderhoud.

Akoestisch ontwerp.

 

Akoestisch ontwerp

Een aerodynamische motorbehuizing reguleert voor luchtstroompaden rond de motor, zodat de lawaaierige turbulentie afneemt. Deze is gecombineerd met akoestisch materiaal om trillingen te absorberen, een geluiddempende na-motorfilter en een akoestische plaat die het volume verder terugbrengt door de zichtlijn naar de geluidsbron te blokkeren.