Fornuis

Soorten fornuizen

Elektrisch fornuis: elektriciteit wordt omgezet in warmte om de pan op te warmen. Pannen moeten hierbij een vlakke en stevige bodem bezitten. Bekijk de elektrische fornuizen.

Gasfornuis: gas is een uiterst zuinige vorm van energie. Het zorgt voor een snel aankookproces, de temperatuur kan uiterst precies worden geregeld en onmiddellijk worden uitgeschakeld zonder restwarmte. Bekijk de gasfornuizen.

Gemengd fornuis: maakt gebruik van gas en elektriciteit. Bekijk de gemengde fornuizen.

Inductie- en vitrokeramisch fornuis: de vitrokeramische kookplaat heeft continu regelbare snelkookzones waarmee snel kan worden gekookt. Hierbij wordt de pan zelf opgewarmd en niet de kookplaten. Bekijk de inductie- en vitrokeramische fornuizen.

Termen

Telescopische rails: telescopische rails bieden een hoog draagvermogen met minimale doorbuiging.

Kinderbeveiliging: een speciaal veiligheidssysteem dat het openen van de oven verhindert.

Pyrolyse: de pyrolysetechniek is een zelfreinigingssysteem voor de oven. In functie van de bevuilingsgraad wordt via een druk op de toets de pyrolysestand met het geringste energieverbruik geactiveerd. Wat er overblijft is een beetje as, die moeiteloos wordt weggeveegd.

Elektronische klok: als een ovengerecht pas later klaar moet zijn, dan kunt u met deze klok de gewenste begin- en eindtijd van tevoren instellen.

Ontdek ons gamma fornuizen van alle grote merken.