Snacktastic-banner
Snacktastic-banner
Snacktastic-banner

Fritel SnackTastic

Voor een lekkere snack hoef je de friteuse niet meer boven te halen. In de SnackTastic® van FRITEL bak je aperitiefhapjes, bitterballen, frikandellen en vleeskroketten met maar liefst 80% minder vet. Wil je extra variatie met groentjes, scampi’s, kippenvleugels of andere tapas? Met de SnackTastic® kan het allemaal.
Deel

Wat kan ik allemaal met een Airfryer?

Van ontbijt tot laatavondsnack, de SnackTastic® is jouw perfecte compagnon doorheen de hele dag. Gebruik hem s’morgens voor heerlijke croissantjes, een versgebakken brood of een airsmijter. Voor de lunch maakt hij graag een Frittata en als diner een volwaardige maaltijd met zalm en groentjes of kip met aardappeltjes. En laten we de 4-uurtjes niet vergeten: een cake of cupcakes zijn klaar in no time. Bovendien helpt hij je ook bij het aperitief of onverwacht bezoek met bladerdeeghapjes, mini pizza’s, pesto stengels, popcorn, nachos of andere. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Croissant-fritel

Wat zijn de voordelen van een SnackTastic® ?

Met een SnackTastic® kan je frituren, bakken, grillen en braden maar:

 • Zonder gebruik van vetstof en dus tot 80% minder vet

 • Zonder onaangename geurtjes in huis

 • Zonder aankoop van dure olie of vetten

Bovendien heb je je friteuse minder vaak nodig waardoor je de olie of het vet minder snel moet vervangen.

Snacktastic-4202-Sfeer-steak-algemeen1

Besparen met een SnackTastic® ?

Ja, met een SnackTastic® bespaar je geld en energie! Doordat je een volledige maaltijd kan bereiden in de SnackTastic® hoef je geen dure pannen en ketels aan te kopen en bespaar je heel wat afwas. Tevens hebben interne testen uitgewezen dat best wel wat energie en tijd bespaart. Voor het maken van een volledige maaltijd* bespaar je tov een traditionele oven 15 minuten tijd en 32% energie! Voor de test met citroencake winden we 5 minuten tijd en net geen 40% energie! Van een mooie besparing gesproken.

*test gedaan met een recept van Griekse kip met 3 kipfilets, groenten en aardappelen

Voor ieder wat wils!

  airfryer reiniger

  Hoe reinig ik mijn Airfryer?

  De FRITEL Airfryer reiniger is geschikt voor alle heteluchtfriteuses zuiver te maken. Deze reiniger is op basis van natuurlijke enzymen die geurloos is en geen giftige dampen vrijgeeft. Gedaan met vuiligheid, strepen en welkom glans en propere airfryer.

  Accessoires
    Geüpdatet op 25 juli 2023