SDA-HC-iRobot-page-Banner-J7
   SDA-HC-iRobot-page-Banner-J7
   SDA-HC-iRobot-page-Banner-J7

   iRobot

   Als het niet van iRobot® is, is het geen Roomba® Tientallen jaren van baanbrekende innovatie en engineering.
   Deel

   De laatste nieuwe modellen.

   SDA-iRobot-overview-10

   Ontdek hier de laatste nieuwe iRobot modellen   iRobot s9+ en de Braava m6
   SDA-iRobot-overview-9

   Ontdek hier de laatste nieuwe iRobot modellen

   iRobot i7 en de i7+

   Het verschil dat iRobot® maakt.

   SDA-iRobot-overview-1

   Clean Base™

   De Clean Base™ automatische vuilafvoer tilt gemak naar een hoger niveau: de robot leegt zichzelf automatisch in een wegwerpzak met ruimte voor 30 opvangbakken vol vuil, zodat u wekenlang niet aan stofzuigen hoeft te denken. De iRobot app geeft dan een seintje wanneer de Clean Base moet worden leeggemaakt.

   SDA-irobot-roomba-braava-2

   2 rubberborstels

   Als het om een grondige schoonmaak gaat, vormen de dubbele rubber borstels voor alle vloertypen het geheim. Ze hebben een uniek ontwerp met rubberen loopvlakken die contact houden met verschillende vloeroppervlakken, zodat alles wordt verwijderd, van kleine stofdeeltjes tot grotere vlokken, snippers en kruimels.

   SDA-iRobot-overview-5

   Imprint™-technologie

   Met de baanbrekende Imprint™-technologie bouwen we aan een wereld waarin robots op een intelligente manier met elkaar en met andere met internet verbonden apparaten in uw huis communiceren. Het is niet alleen ons doel om een huis te creëren dat slimmer is, het is ons doel om een huis te creëren dat voor zichzelf zorgt.

   SDA-iRobot-overview-2

   vSLAM®-technologie

   De vSLAM®-technologie werkt met een optische sensor. Hiermee worden per seconde meer dan 230.400 datapunten verzameld, waarmee de robot een gedetailleerde kaart van de omgeving samenstelt. Zo weet hij altijd waar hij zich bevindt, waar hij al is geweest en waar hij nog moet schoonmaken.

   Grensverleggend is standaard.

   SDA-iRobot-overview-4

   Detecteert automatisch vuil

   Verwijdert vuil op plekken waar veel gelopen wordt. DirtDetect™-sensoren maken uw robot attent op plekken waar zich meer vuil verzamelt, zoals de plekken in uw huis waar veel gelopen wordt, zodat deze extra grondig worden schoongemaakt.

   SDA-iRobot-overview-12

   Reinigt in hoeken en langs wanden

   De robot is ontworpen om in hoeken en langs muren te reinigen, en vangt zo vuil, stof en haren waar ze zich ook verbergen.

   SDA-iRobot-overview-13

   Navigeert naadloos

   Navigeert op een intelligente manier door uw huis. Een set intelligente sensoren leidt de Roomba®-robotstofzuiger door uw hele woning, langs muren, rond meubilair en onder banken en bedden om de vloeren grondig schoon te maken.

   SDA-iRobot-overview-8

   Drietrapsreiniging.

   3-staps schoonmaaksysteem:
   Stof en vuil kunnen zich niet verbergen voor het gepatenteerde 3-staps schoonmaaksysteem. Met een speciaal ontworpen zijborstel voor hoeken en randen, twee borstels voor alle vloertypen en een krachtig zuigsysteem wordt alles aangepakt, van kleine deeltjes tot grotere kruimels, vlokken en snippers op uw tapijten en harde vloeren.

   Twee borstels voor alle vloertypen:
   Roomba®-robots gebruiken de twee borstels voor alle vloertypen om uw vloeren grondig schoon te maken. Eén borstel maakt het vuil los en de andere draait in tegengestelde richting om het vuil op te pakken en naar binnen te werken.

   Stappenplan

   Stap 1:
    Reinigt in hoeken en langs randen: De zijborstel voor het reinigen van randen en hoeken, die speciaal is ontworpen onder een hoek van 27 graden, vangt vuil, stof en afval uit hoeken en langs wanden.

   Stap 2:
    Dankzij het unieke ontwerp van de tegen elkaar in draaiende borstels (2) kunnen zij effectief vuil losmaken en opnemen van vloeren. Zelfreinigende borstels verkrijgbaar op de 800- en 900-serie.

   Stap 3:
    Zuigt vuil op en filtert afval: De krachtige motor van de robot zuigt vuil op naar de opvangbak met filter. Het High-Efficiency-filter* vangt 99% van alle stof, mijten en allergenen op, met afmetingen tot 10 micron.

   SDA-iRobot-overview-6

   Ontworpen met uw huisdieren in gedachten.
   Honden verliezen haren. Katten verspreiden kattenbakvulling door het hele huis. iRobot stofzuigers weten daar wel raad mee. De dubbele rubber borstels voor alle vloertypen maken het huisdierhaar los, tillen het op en verwijderen het van uw vloeren. Het geavanceerde filtersysteem onderschept 99% van de allergenen van schimmels, pollen, huisstofmijt, honden en katten.

   SDA-iRobot-overview-7

   Twee robots die speciaal zijn gebouwd voor een grondige reiniging.
   Roomba® stofzuigt. Braava Jet®-dweilrobots dweilen. En of u nu voor de Roomba®, Braava® of voor beide kiest, uw vloeren krijgen de speciale zorg die ze nodig hebben, zodat u ze dag in dag uit moeiteloos schoon houdt.


   Volg ons

   Ontdek onze socialemediakanalen

   Ontvang de strafste promoties en nieuwtjes in jouw mailbox

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Geüpdatet op 22 jun. 2022
   Stuur bericht