Logo
   Categorieën
   pannenkoeken
   pannenkoeken
   pannenkoeken

   Maria-Lichtmis

   Op 2 februari is het Maria-Lichtmis of beter gekend als het feest van de pannenkoeken! Ben jij nog opzoek naar producten om heerlijke pannenkoeken te maken ? Ontdek hier ons gamma !
   Deel
   Onze deals
   pannenkoeken-ok

   Ideaal voor de beste pannenkoeken !

   Één van de meest belangrijke dingen die je nodig hebt voor het bereiden van pannenkoeken is natuurlijk een pannenkoekenpan of pannenkoekenmaker. Afhankelijk van hoe jij het liefst bakt gaat één van de twee producten jou meer aanspreken. Ontdek hier ons aanbod !

   maria-lichtmis

   Heerlijk deeg & lekkere sauzen

   Wanneer je pannenkoeken wilt maken heb je natuurlijk pannenkoekenbeslag nodig. Dit kan je zo kant-en-klaar in de winkel kopen, maar je kant het ook zelf maken. Dit geldt ook voor de toppings die je op je pannenkoek wilt zoals bijvoorbeeld confituur. Wil jij graag alles zelf klaarmaken? Ontdek hier al onze keukenhulpjes !

   Maria-lichtmis

   Accessoires

   Buiten een pannenkoekenpan of pannenkoekenmaker en het beslag zijn er enkele accessoires nodig die het toch een stuk makkelijker kunnen maken. Denk maar aan een garde, mengkom, spatels, ... Deze komen goed van pas bij de voorbereiding als ook de bereiding van de pannenkoeken. Ontdek hier enkele van onze accessoires !

   Geüpdatet op 17 jan. 2023