pannenkoeken
pannenkoeken
pannenkoeken

Maria-Lichtmis

Op 2 februari is het Maria-Lichtmis, of ook wel beter gekend als het feest van de pannenkoeken! Ben jij nog op zoek naar producten om heerlijke pannenkoeken te maken? Ontdek hier ons gamma!
pannenkoeken-ok

Alles voor de beste pannenkoeken

Één van de meest belangrijke dingen die je nodig hebt voor het bereiden van pannenkoeken is natuurlijk een pannenkoekenpan of pannenkoekenmaker. Afhankelijk van hoe jij het liefste bakt, gaat één van de twee producten jou meer aanspreken. Ontdek hier ons aanbod!

maria-lichtmis

Heerlijk deeg & lekkere sauzen

Wanneer je pannenkoeken wilt maken heb je natuurlijk pannenkoekenbeslag nodig. Dit kan je zo kant-en-klaar in de winkel kopen, maar je kant het ook zelf maken. Dit geldt ook voor de toppings die je op je pannenkoek wilt, bijvoorbeeld confituur, suiker of slagroom. Wil jij graag alles zelf klaarmaken? Ontdek hier al onze keukenhulpjes!

Maria-lichtmis

Accessoires

Buiten een pannenkoekenpan of pannenkoekenmaker en het beslag zijn er enkele accessoires nodig die het toch een stuk makkelijker kunnen maken. Denk maar aan een garde, mengkom, spatels,... Deze komen goed van pas bij de voorbereiding alsook de bereiding van de pannenkoeken. Ontdek hier enkele van onze accessoires!

Geüpdatet op 22 jan. 2024