Logo
   Categorieën
   Miele Boost CX1 Banner Mobile
   Miele Boost CX1 Banner Wide
   Miele Boost CX1 Banner Wide

   Ontdek de Miele Boost CX1 Cat & Dog

   Tijdens de ruifperiode verharen al onze viervoeters en vinden we vaak haren terug op onze tapijten en meubels. Dit zorgt voor wat meer schoonmaakwerk om de haren en het stof te verwijderen. Maak je geen zorgen, een goede stofzuiger kan hierbij helpen! Wij hebben de nieuwe Boost CX1 Cat & Dog van Miele getest en namen de proef op de som! Ben je nieuwsgierig naar de resultaten? Lees ze hier!
   Deel
   Boost CX1 In the box

   Specificaties - in the box 

   • 1 borstel voor harde vloeren en tapijt

   • 1 turboborstel 

   • 1 ronde meubelborstel

   • 1 spleetzuigmond 

   • 1 reliëfborstel met natuurhaar

   • Geluidsniveau: 78 db

   • Gewicht: 7,75 kg

   • HEPA filter

   • Gemakkelijk schoon te maken

   Ergonomie en ontwerp

   Boost CX1 design

   Ontwerp

   De Miele Boost CX1 Cat & Dog heeft een zwarte kleur met oranje accenten op de wielen. De stofzuiger heeft een modern en elegant ontwerp. Door zijn compacte formaat kan je hem gemakkelijk opbergen zonder dat hij veel plaats inneemt. In onze test vonden we de Boost CX1 erg stil, vooral op de laagste stand, maar ook op de tweede en derde stand.

   Boost CX1 Brosses

   Borstel

   Dankzij de harde vloer- en tapijtborstel is het toestel geschikt voor alle soorten vloeren. Bovendien wordt de stofzuiger geleverd met een turboborstel waarmee je haren en draden gemakkelijker kunt opvangen. De stofzuiger wordt geleverd met een reliëfborstel waarmee je over plinten of sierlijsten kunt gaan, wat erg praktisch is om deze niet te beschadigen en om toch het stof op te zuigen. Hij is ook uitgerust met een meubelborstel voor het stofzuigen van sofa's, matrassen of kussens en een spleetzuigmondstuk.

   Boost CX1 Deplacement

   Gemakkelijk glijden

   De Boost CX1 heeft in totaal 3 wielen, twee grote wielen aan elke kant van het toestel en een klein multi-directioneel wiel onder het toestel. De drie wielen zorgen voor gemakkelijk glijden en gecontroleerde bewegingen. Bovendien geeft het snoer van 7 meter je een vrij grote actieradius van ongeveer 10 meter: genoeg vrijheid dus om een grote kamer te stofzuigen. Hoewel hij 7,75 kg weegt, voelde hij niet zwaar aan toen we hem gebruikten.  

   Vermogen

   Boost CX1 Puissance

   4 vermogensniveaus

   De Boost CX1 heeft 4 vermogensniveaus die zijn afgestemd op het type stof of vloer dat je wilt stofzuigen. De symbolen op het toestel laten je weten op welke stand je het hebt ingesteld. We hebben de zuigkracht getest met suiker en rijst en hadden geen grote problemen. Het is echter belangrijk dat je de juiste zuigkracht gebruikt, want bij een lagere zuigkracht zal de machine niet alles opzuigen. Je moet ook rekening houden met het soort vloer. Op een harde vloer kon de stofzuiger alles zonder problemen opzuigen, maar op tapijt vonden we het iets moeilijker om de rijstkorrels op te slurpen. 

   Boost CX1 Power


   Het eerste vermogensniveau is voor gordijnen en textiel. Op de stand "gordijnen en textiel" blijft het toestel zeer stil. Het tweede niveau is ontworpen voor het stofzuigen van delicate en waardevolle tapijten, zodat de zuigkracht vrij zacht blijft. Het derde niveau maakt het mogelijk om tapijten en vloerkleden te stofzuigen. We hebben het apparaat getest op een tapijt met kattenhaar en de stofzuiger was in staat om al het haar dat erop zat te verwijderen. Het laatste vermogensniveau is perfect voor harde vloeren. Dit is waar de machine zijn maximale zuigkracht en geluid bereikt.

   Schoonmaken & haren van huisdieren

   Boost CX1 Entretien

   Dierenharen

   Het punt waarop de stofzuiger ons verraste was de doeltreffendheid bij dierenharen.  Wij raden het derde niveau van zuigkracht aan om echt al het haar te verwijderen, vooral als het vast in het tapijt zit. Naast haren van huisdieren, vonden we dat de stofzuiger ook heel goed fijn stof opslokt. 

   Bac poussières

   Hoe open je de stofcontainer?

   Het stofreservoir legen gaat heel eenvoudig! Trek gewoon de handgreep van het stofreservoir omhoog en neem het reservoir eruit. Als je hem eruit hebt gehaald, kan je op de ontgrendeling van de stofafscheider drukken en gaat hij open. Al het vuil kan je vervolgens gemakkelijk in de vuilnisbak legen. 

   Entretien

   Onderhoud

   Je kan ook de stoffilter reinigen. Deze bevindt zich aan de achterkant van het reservoir. Volg gewoon de richting van de pijlen om de filter correct te verwijderen en leeg het stof in de vuilnisbak. Om de geplooide zijde schoon te maken kan je de kleine borstel aan de zijkant van de stofzuigerbak gebruiken.

   Ontdek de Boost CX1 Cat & Dog

   Volg ons

   Ontdek onze socialemediakanalen

   Ontvang de strafste promoties en nieuwtjes in jouw mailbox

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Geüpdatet op 21 nov. 2022