Ontdek de leukste Sinterklaascadeaus: voor jong én oud!

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan... en die stoomboot? Die brengt ons Sint Nicolaas! Op 6 december zal Sinterklaas naar goede gewoonte weer alle brave kinderen in ons land belonen met snoepjes en leuke cadeaus. Ook dit jaar zal de lieve, goede Sint de hulp van de ouders goed kunnen gebruiken om voor ieder kind het ideale cadeau te vinden. Inspiratie nodig? Wij hebben een aantal leuke cadeautips op een rijtje gezet, voor jong én oud! Zo kan jij hét ideale Sinterklaascadeau uitkiezen.


Sinterklaastips voor volwassenen

Ben je op zoek naar Sinterklaascadeaus voor je mama, papa, broer, zus, tante, nonkel, oma of opa? Bij Krëfel ben je aan het juiste adres om van pakjesavond een écht feest te maken. Van gaming laptops tot soundbars en wijnbewaarkasten: op onze webshop vind je heel wat leuke cadeaus, met voor ieder wat wils!

Sinterklaastips voor de allerkleinsten

Sinterklaas is voor de allerkleinsten een onvergetelijke dag: al die leuke cadeautjes! Met een walkie talkie zijn je kids vast uren zoet. Of wat dacht je van een kindertablet? Dit is niet enkel een leuk cadeau omwille van de vele spelletjes die je er op kan spelen, maar is ook een educatief hulpmiddel. Een party speaker met ingebouwde discolichtjes staat dan weer sowieso garant voor uren spring- en dansplezier! Met deze toffe cadeaus zal je kind zich hoe dan ook even in een andere wereld wanen.