Miele | Actieve strijkplank B4312 FashionMaster

€ 1.709,00
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!)
Vergelijk
Verlanglijst
Miele Actieve strijkplank B4312 FashionMaster
Miele Actieve strijkplank B4312 FashionMaster
Miele Actieve strijkplank B4312 FashionMaster
Miele Actieve strijkplank B4312 FashionMaster
Miele Actieve strijkplank B4312 FashionMaster
  Miele Actieve strijkplank B4312 FashionMaster
  Miele Actieve strijkplank B4312 FashionMaster
  Miele Actieve strijkplank B4312 FashionMaster
  Miele Actieve strijkplank B4312 FashionMaster

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant

   De beste service

   • Gratis levering
   • Gratis terugname oud toestel
   • Installatieservice op maat
   € 1.709,00
   Let op, geld lenen kost ook geld.

   Tijdelijk niet leverbaar

   Helaas is dit product tijdelijk niet meer leverbaar. Wil je op de hoogte gebracht worden wanneer dit product terug voorradig is? Klik dan hier:

   Beschrijving

   Miele Actieve strijkplank B4312 FashionMaster

   Stoomstrijksysteem met display en honingraatstructuur in de strijkzool voor beste strijkresultaten.

   - Gelijkmatige stoomverdeling – Miele honinggraatstrijkzool
   - Professionele strijkresultaten dankzij de stoomdruk van 3,5 bar
   - Comfortabel opbouwen/afbreken – 1-2-liftsysteem 
   - Beste strijkervaring dankzij de actieve strijkplank

   Handig en ongecompliceerd
   Grote hoeveelheden wasgoed strijken en tussendoor nog het waterreservoir bijvullen? Ja, dat kan, want u kunt het waterreservoir van de FashionMaster ook tijdens het strijken eenvoudig verwijderen en met normaal leidingwater vullen. Door de gebruikersvriendelijke vlakke vorm kunt u het zelfs bij een gewone kraan bijvullen. Met een inhoud van 1,25 l strijkt u met gemak bijna een uur achter elkaar.

   Strijken kost geen moeite meer
   Spaar uw kracht en uw tijd. Dik textiel en stoffen die bestaan uit meerdere lagen kunt u met de FashionMaster namelijk in één handeling strijken. De grote stoomhoeveelheid en de hoge stoomdruk maken het mogelijk ook dikker textiel, zoals spijkerbroeken, op één zijde te strijken en toch perfect glad te krijgen.

   Zonder inspanning
   Twee handgrepen, geen inspanning. Met het gepatenteerde1 1-2-liftsysteem is het complete apparaat, bestaande uit strijkijzer, stoomgenerator en strijkplank met een paar eenvoudige stappen op te bouwen. Ontgrendelen en de plank horizontaal omhoog zetten, alles gaat bijna automatisch. De FashionMaster strijkt niet alleen uw wasgoed, maar spaart ook uw rug.

   Exact in te stellen werkhoogte
   Heel handig en traploos brengt u de strijkplank op de gewenste hoogte. Ondersteund door een ingebouwde gasdrukveer bereikt u een comfortabele werkhoogte van 83 tot 102 cm.

   Mobiel en wendbaar
   Mobiel en wendbaar: De FashionMaster staat ook ingeklapt op z'n eigen onderstel en kan overal in de woning waar u maar wilt worden geplaatst. Met behulp van de vloerbeschermende loopwieltjes kunt u de FashionMaster moeiteloos verplaatsen; het apparaat volgt u waar u ook gaat. Tapijtranden, drempels en zelfs een enkele traptrede vormt geen enkele belemmering.

   Grote strijkplank
   Met een afmeting van 120 x 40 cm biedt de strijkplank zelfs aan lange broekspijpen voldoende ruimte. De Comfort-zone aan de top van de strijkplank is zo gevormd dat u de voorkant van een blouse of overhemd probleemloos kan strijken zonder dat u de schouderstukken hoeft te verleggen. Dat spaart tijd.

   Voor constante prestaties
   Regelmatig moeten de minerale afvalstoffen uit het verdampte water in de stoomgenerator worden gespoeld, om een constante prestatie van het toestel te kunnen garanderen. Afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid water bepaalt de FashionMaster automatisch hoe vaak dit nodig is. Als het zover is, vindt het spoelen direct plaats na het inschakelen van de FashionMaster. Het enige dat u hoeft te doen is de schuiflade met restwater leegmaken.

   Gemakkelijke ingebruikname
   Vóór het eerste gebruik van de FashionMaster stelt u de belangrijkste instellingen van het toestel in. U kiest de taal waarin de informatie moet worden weergegeven en u stelt de waterhardheid in. Het toestel berekent dan automatisch de optimale cyclus om te ontkalken. Zo blijft uw FashionMaster goed op orde, en gaat het toestel langer mee.

   Effectief ontkalken op basis van waterhardheid
   Nadat u voor het eerste gebruik de waterhardheid hebt ingesteld, bepaalt het toestel automatisch de vereiste ontkalkingscyclus en herinnert u daar tijdig aan. U start het ontkalkingsproces gewoon met een druk op de knop. Op het display verschijnt het bericht om een geschikt ontkalkingsmiddel toe te voegen en het toestel start daarna zelfstandig het programma.

   Strijkzool met honingraatstructuur
   Wat de SoftCare-trommel van Miele al eerder bewees, maakt nu bij de FashionMaster ook het verschil. Met de gepatenteerde strijkzool met honingraatstructuur wordt de stoom, anders dan bij conventionele strijkijzers, razendsnel door de kleine buisjes in de honingraat over de totale strijkzool verdeeld. Het laagje stoom dat zo ontstaat, maakt dat het strijkijzer zacht, maar effectief over uw wasgoed glijdt.

   De stoom maakt het verschil
   Met een stoomdruk tot 4 bar en een constante stoomhoeveelheid van 100 g/min bereikt u met de FashionMaster professionele strijkresultaten. De stoom dringt zelfs door in dikke materialen en verkort daarmee de strijktijd. U kunt zelf instellen of u wilt werken met stoomstoten of met continue stoom, met een druk op de stoomknop, boven op het strijkijzer.

   Bijzonder voorzichtige behandeling
   Voor alles wat gestreken maar niet geplet mag worden biedt de strijkplank van de FashionMaster de opblaasfunctie. De ventilator blaast een luchtkussen tussen het textiel en de strijkplank, zodat u ruches, kasjmier truien en dergelijke zwevend in vorm kunt brengen. Met dezelfde functie kunt u het doordrukken van naden voorkomen.

   Afzuigfunctie voor perfecte gladheid
   De ingebouwde aanzuigfunctie van de strijkplank zorgt dat de stoom diep in de kleding doordringt en reduceert de opbouw van condenswater. Een bijkomend effect: het textiel wordt op de strijkplank gefixeerd en blijft tijdens het strijken goed op z'n plaats liggen.

   Gemakkelijke functies voor eenvoudig strijken
   De strijktafel helpt u met drie slimme functies bij het strijken. De opblaasfunctie zorgt voor zacht strijken, en met de afzuigfunctie kunt u stoom inzetten. Met de stoomtoets op het strijkijzer start u de opblaas- of afzuigfunctie in de strijktafel; in de strijkpauze worden deze functies automatisch uitgeschakeld. De Memory-functie bewaart de laatste instelling en start deze opnieuw bij de volgende keer dat u de stoomfunctie gebruikt.

   Voor moeilijke stuks
   Of er nu pailletten of prints op zitten, of dat het extreem delicate stoffen zijn, met de FashionMaster klaart u elke uitdagende klus. Voor extra bescherming gebruikt u de losse antikleef-strijkzool, die u rechtstreeks op modieuze decoraties kunt toepassen. De teflon coating beschermt donker textiel tegen glimmende plekken zonder dat u het naar links hoeft te trekken.

   Actief tegen virussen – wetenschappelijk bewezen
   Niet alleen kreukvrij, maar ook hygiënisch schoon: 
   door nauwkeurig te stomen met een Miele strijkijzer (vermogensstand 3) of steamer verwijdert u 99,99%1 van de virussen, en dat binnen 5 seconden. Het gaat daarbij onder andere om corona-, influenza- en adenovirussen (met uitzondering van Hepatitis-B). Dit bevestigt een test van de hogeschool Albstadt-Sigmaringen. Op die manier geniet u van een maximale reiniging met optimale hygiëne.

   Veiligheid gegarandeerd
   VEILIGHEID wordt bij Miele met grote letters geschreven: de bewegingssensor en de toetscontrole zorgen ervoor dat het strijkijzer uit zichzelf uitschakelt als het ongeveer drie minuten niet meer gebruikt is. Door het ijzer weer te bewegen wordt het automatisch weer ingeschakeld.

   Een goed gevoel
   Als strijkijzer en steamer een poosje niet gebruikt worden, schakelt het volledige toestel vanzelf uit. Het “vergeten strijkijzer” behoort daarmee tot het verleden.

   Specificaties

   Type:
   Actieve strijkplank
   Inhoud:
   Middelgroot (van 1 L tot 1,5 L)
   Continu stoomproductie:
   Hoog (van 50 tot 120gr/min)
   Ontkalksysteem:
   Afneembaar waterreservoir:
   Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!

   Info van het merk