SDA-Philips-Ontharing-26
SDA-Philips-Ontharing-26
SDA-Philips-Ontharing-26

Ontdek ons Philips assortiment

Wil je precies weten wat het verschil is tussen de Philips Ladyshave, Epilator en lichtontharingstoestel, beter bekend als IPL? Hier zal je de antwoorden op jouw vragen vinden.
Deel
SDA-Philips-Ontharing-26

Lumea IPL Lichtontharing

IPL ontharen met Lumea geniet wel 6 maanden lang vaneen haarvrije zijdezachte huid

Philips Lumea, afgeleid van de professionele IPL-technologie, is het eerste IPL-apparaat voor thuisgebruik. De Philips Lumea voorkomt de terugkeer van haar en maakt het mogelijk om gewoon thuis te ontharen en te profiteren van de voordelen van een IPL-behandeling. Philips Lumea maakt gebruik van licht met een sterk energieniveau om het pigment (melanine) in haren en haarwortels te verwarmen. Daardoor wordt het haarzakje naar de rustfase gebracht en komt er geen haar meer uit.

SDA-Philips-Ontharing-38

Is IPL-ontharing geschikt voor mij?

Philips Lumea Prestige werkt effectief, eenvoudig en veilig op een grote verscheidenheid aan haar- en huidtypes. De behandeling werkt op natuurlijk donkerblond, bruin en zwart haar en op huidskleuren die variëren van erg wit tot donkerbruin. Hoe groter het contrast tussen haar- en huidkleur, des te effectiever IPL kan zijn. Philips Lumea kan echter niet gebruikt worden voor de behandeling van wit/grijs, lichtblond of rood haar; de lage melanineconcentratie in deze haartypen maakt de behandeling ineffectief. Het apparaat is ook niet geschikt voor mensen met een erg donkere huidskleur, aangezien de huid dan een te hoge concentratie melanine bevat.

Geniet wel 6 maanden* lang van een haarvrije zijdezachte huid

Wetenschappelijke onderzoeken tonen haarvermindering tot wel 92% aan binnen 3 behandelingen**. De eerste 4 behandelingen moeten elke 2 weken uitgevoerd worden, waarna je de gewenste resultaten al zou moeten kunnen zien. Om deze resultaten vervolgens te behouden, hoef je alleen maar elke 4 weken een onderhoudsbehandeling uit te voeren. Na 8 onderhoudsbehandelingen kun je 6 maanden lang van een haarloze, gladde huid genieten.

*Mediaan resultaat: 78% haarvermindering op benen, na 12 behandelingen
**Bij navolging van het behandelschema, gemeten op de benen, individuele resultaten kunnen variëren

Gemakkelijk en pijnloos haar verwijderen in slechts 15 minuten

SDA-Philips-Ontharing-28

Stap 1

Scheer, epileer of wax het deel van het lichaam vóór de behandeling.

SDA-Philips-Ontharing-29

Stap 2

Selecteer alle instellingen op basis van jouw huidskleur met de SmartSkin-sensor

SDA-Philips-Ontharing-30

Stap 3

Plaats het behandelingsvenster onder een hoek van 90 graden op je huid. Wacht tot het 'klaar om te flitsen'-lampje brandt en druk op de flitsknop

SDA-Philips-Ontharing-31

Stap 4

Laat de Lumea tijdens het flitsen langzaam over het te behandelen gebied glijden. Zorg dat je niet twee keer dezelfde plek flitst.

Slimme opzetstukken stemmen de behandeling af op elk lichaamsdeel

SDA-Philips-Ontharing-33

Opzetstuk voor het gezicht

Het opzetstuk voor het gezicht is nauwkeurig ontworpen met een plat behandelingsvenster, voor precies gebruik op de bovenlip, kin of kaaklijn. Het heeft een extra geïntegreerd filter en wanneer dit opzetstuk op het apparaat wordt geplaatst, wordt de lichtbehandeling automatisch aangepast voor de optimale bestrijding van ongewenst haar op het gezicht.

Venstergrootte 2 cm2 | Behandeltijd - 1,5 min*

SDA-Philips-Ontharing-34

Opzetstuk voor de oksels

Het speciaal gevormde opzetstuk is ontworpen om moeilijk bereikbare okselharen te behandelen. Wanneer dit slimme opzetstuk op het apparaat wordt geplaatst, wordt er automatisch een op maat gemaakte okselbehandeling geactiveerd.

Venstergrootte 3 cm2 | Behandeltijd - 2,5 min*

SDA-Philips-Ontharing-35

Opzetstuk voor de bikinilijn

Het haar bij de bikinilijn is doorgaans sterker en dikker dan andere soorten lichaamshaar, waardoor er een specifiek op maat gemaakt opzetstuk nodig is voor de beste resultaten. Dit opzetstuk is gebogen en heeft een extra transparant filter. De lichtbehandeling wordt automatisch aangepast wanneer het opzetstuk op het apparaat wordt geplaatst.

Venstergrootte 3 cm2 | Behandeltijd - 2 min*

SDA-Philips-Ontharing-32

Opzetstuk voor het lichaam

Het opzetstuk voor het lichaam is perfect voor een snelle behandeling van grote delen van het lichaam, zoals de benen, armen of buik. Het naar binnen gebogen design volgt nauwgezet de lichaamscontouren voor optimaal huidcontact. Door het opzetstuk op het apparaat te plaatsen, wordt er automatisch een op maat gemaakte behandeling geactiveerd die geschikt is voor deze lichaamsdelen. 

Venstergrootte 4,1 cm2 | Behandeltijd - 8.5 min*
*voor twee onderbenen

Onze Review

SDA-Philips-Ontharing-9

Epileerapparaten

Ervaar wekenlang een zijdezachte huid met onze epilady

Onze meest effectieve epilator ooit. Onze Satinelle epilator maakt meer dan 1300 epileerbewegingen per seconden en geeft binnen enkele minuten een langdurig en superglad resultaat. Epileren is minder pijnlijk dankzij de innovatieve functie die je huid strak trekt wanneer het epileerhoofd eroverheen gaat. En je verwijdert optimaal en in één beweging de meeste haren omdat het epileerhoofd een groot behandeloppervlak per beweging heeft.

Deze epilator heeft keramische schijven met microribbels die zelfs het fijnste haartje verwijderen. Het verwijderbare scheerhoofd volgt perfect de contouren van je bikinilijn of oksels voor een zacht en glad resultaat. Voor nat en droog gebruik. Ook onder de douche te gebruiken.

SDA-Philips-Ontharing-8-final

Design

Het onmiskenbare S-vormige design van zorgt voor moeiteloos ontharen

  • Uniek epileerhoofd van ruw keramisch materiaal grijpt zelfs de fijnste haartjes.

  • Gepatenteerd epileersysteem epileert dichter bij de natte en droge huid voor langdurige gladheid.

  • Breed epileerhoofd (30 mm) beslaat moeiteloos een groter behandeloppervlak per beweging voor de beste resultaten. *CLT-test Duitsland N91

Verschillende opzetbare accessoires

SDA-Philips-Ontharing-1

Lichaamspeling “Verwijdering dode huidcellen voor zachtere huid”

De nieuwe exfoliërende borstel voor het lichaam verwijdert dode huidcellen en stimuleert het herstel van het huidoppervlak. Gebruik de borstel 24 uur voordat je gaat epileren om ingegroeide haren te voorkomen.

SDA-Philips-Ontharing-2

Massagefunctie “Voor een ontspannen en stralende huid”

Gebruik de massagefunctie om jouw spieren te laten ontspannen en de bloedcirculatie in jouw nek, schouders en benen te stimuleren. Onze nieuwe massagefunctie bereikt de diepere lagen van de huid en zorgt zo voor een ontspannen en stralende huid.

SDA-Philips-Ontharing-3

Elektrische voetvijl “Voor een grondige eeltverwijdering”

De unieke roterende pedicureschijf biedt zijdezachte voeten van hiel tot teen. Gebruik de ultraprecisierand voor nauwkeurige en grondige eeltverwijdering. De unieke draaiende schijf kan worden gebruikt voor de behandeling van grote oppervlakken en verzacht uw huid.

SDA-Philips-Ontharing-4

Trimhoofd/ Trimkam “Voor gevoelige zones makkelijker te trimmen”

Verder zijn er nog opzetstukken voor het gladtrekken van de huid, kap voor gezichtszone, kap voor gevoelige gebieden, trimkammetjes, massagekap voor tijdens het epileren enz. Kortom veel keuze voor een gezonde gladde huid.

SDA-Philips-Ontharing-18

LadyShave

Philips ladyshaves: perfect glad, zacht voor de huid

Scheren is snel, gemakkelijk toepasbaar op het gehele lichaam en je hebt direct resultaat. Geen wonder dat scheren nog altijd de meest populaire ontharingsmethode is. Nadat Philips in 1950 de eerste Ladyshave introduceerde, hebben we constant nieuwe technologische mijlpalen behaald, doorbraken gerealiseerd en innovatieve ontwikkelingen op de markt gebracht. Het resultaat: Philips Ladyshave elektrische scheerapparaten voor vrouwen scheren dicht op de huid - voor een resultaat zo glad als van een mesje - maar zijn zachter en minder belastend voor je huid.

SDA-Philips-Ontharing-6-final

Multiflex scheerhoofd met dubbel scheerblad

De unieke kenmerken van onze meest geavanceerde scheersysteem zorgen voor het gladste resultaat terwijl het apparaat superzacht aanvoelt op je huid.

  • Het Multiflex scheerhoofd van de Philips SatinShave Prestige is uniek en volgt exact de contouren van de huid. De flexibele gebogen messen zijn 75% efficiënter dan traditionele ladyshave-messen.

  • De zachte, comfortabele kussentjes aan beide kanten van het scheerhoofd zorgen voor een vloeiende beweging en een zachte huid, vooral bij de rondingen van uw lichaam.

  • De ronde parelvormige trimmeruiteinden en de veiligheidsbeugel onder de trimmer beschermen je huid tegen krassen en garanderen een comfortabele scheerbeurt.

SatinShave Prestige

21008162 13

Flexiebele kop

Flexibele gebogen messen volgen de contouren van het lichaam, voor het gladste resultaat.

21006023 7

Parelvormige trimmeruiteinden

Ronde parelvormige trimmeruiteinden en een veiligheidsbeugel beschermen je huid tegen krassen.

21006023 7

Zachte kussentjes

Zachte kussentjes voor een vloeiende beweging, langdurig comfort en een uiterst zachte huid.

21008162 17

Wet & Dry

Kan nat of droog gebruikt worden. Kan ook in bad of onder de douche gebruikt worden.

Volg ons

Ontdek onze socialemediakanalen

Ontvang de strafste promoties en nieuwtjes in jouw mailbox

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Geüpdatet op 23 feb. 2023
  • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
  • BTW BE 0400.673.544
  • Copyright 2023

Inloggen

Welkom bij Krëfel

Vul je gegevens in en ga verder

Nog geen account? Registreer

Wachtwoord vergeten?

of