PlayStation5-Banner-Mobile
   PlayStation5-Banner
   PlayStation5-Banner

   Alles over de PlayStation 5

   Een futuristisch ontwerp met verbluffende beelden, 4K graphics en een hoge framesnelheid voor de meest vloeiende gameplay ooit. Dat is de PlayStation 5. Geniet ook van de DualSense controller en de vele accessoires die zorgen voor een totale onderdompeling in je favoriete games.
   Deel
   PlayStation5-Featurette1

   Indrukwekkende performance

   In november 2020 onthulde Sony eindelijk de langverwachte PlayStation 5. De nieuwe console zorgde meteen voor een mega hype. Het design is een grote stijlbreuk met de vorige modellen door de witte futuristische look. De PS5 is ook imposanter dan zijn voorgangers. Er zijn twee versies gelanceerd: de klassieke PS5-console en de digitale PS5-editie zonder Blu-Ray speler. Bij deze laatste download je gewoon je favoriete games uit de PlayStation Store en that's it!

   Ook de prestaties zijn volledig herbekeken. De PS5 is uitgerust met een ultrasnelle SSD-schijf die zorgt voor bijna onmiddellijke laadtijden, met leessnelheden tot 5,5 GB/s. Dit zorgt natuurlijk voor een soepele en plezierige game ervaring. Dankzij de high end componenten die in de console zijn ingebouwd, kunnen sommige compatibele games ook in 4K worden gespeeld. Hierbij worden verbluffende beelden op 4K TV's getoond, wat een ongeëvenaarde visuele onderdompeling in alle fantasiewerelden mogelijk maakt.

   PlayStation5-Featurette2

   Beleef al je sensaties nog intenser

   Beleef een nieuwe game ervaring met de PlayStation 5 en de bijhorende DualSense-controller. Deze nieuwe draadloze controller beschikt over haptic feedback. Dit zorgt voor een verscheidenheid aan krachtige sensaties die je zult voelen als je speelt, zoals het moeilijker rijden van een auto door modder bijvoorbeeld. De weerstand varieert afhankelijk van de scène en de context die in het spel wordt ervaren. Om het plaatje compleet te maken, kan je nu ook met je vrienden praten via de microfoon die rechtstreeks in de controller is ingebouwd. Je kan ook je beste momenten vastleggen met één enkele knop! Vervolgens kun je ze via het PlayStation Network of via social media met je vrienden delen. Voor lange gesprekken kan je ook rekenen op de draadloze PS5 headset. Je hoort vijanden ook beter aankomen want de headset is ontworpen voor een 3D-audio-ervaring!

   PlayStation5-Featurette3

   Trek naar bekende en onbekende werelden

   Herontdek de games die je geweldig vond op de PlayStation 4 met je nieuwe console. De PS5 is compatibel met PS4-games waardoor je meteen toegang hebt tot een enorme collectie games. Ben je al ver gevorderd in een PS4-game en wil je het avontuur voortzetten? Zet dan de backup game van je oude console naar je nieuwe PS5 over en ga verder waar je gebleven was. Dankzij de nieuwe Game Boost-technologie zullen je PS4-games ook veel vloeiender en sneller zijn dan voorheen. Tot slot is het ook mogelijk om verder te spelen met je vrienden die nog geen PS5 hebben dankzij cross-gen, waarmee spelers het in multiplayer kunnen opnemen tegen zowel een PS4 als een PS5 player!

   Geüpdatet op 23 jun. 2022
   Stuur bericht