Page-ConnectedLock-Banner-Mobile
Page-ConnectedLock-Banner-Desktop
Page-ConnectedLock-Banner-Desktop

Een slim slot voor jouw voordeur

Vereenvoudig je leven met een slim slot! Je hebt geen sleutels meer nodig om je huis binnen te gaan, of om de deur voor je gasten te openen wanneer jij al binnen bent, alles gebeurt via de applicatie op jouw telefoon. Er zijn ook veel accessoires verkrijgbaar om jezelf en je gezin optimaal comfort te bieden. Laat je geconnecteerd huis met de tijd meegaan!
Deel
Page-ConnectedLock-Featurette1

Waarom kiezen voor een slim slot?

Het belangrijkste doel van een slim slot is om je leven te vereenvoudigen, terwijl jij je smarthome ecosysteem uitbreidt om je huis met de tijd mee te laten gaan! Door te kiezen voor een slim slot, kan je het openen en sluiten van je deuren op afstand bedienen. Ideaal om het hele gezin de mogelijkheid te bieden de deur te vergrendelen of te ontgrendelen zonder dat je verschillende kopieën van je sleutels moet maken en het risico loopt deze te verliezen. Je kan ook de toegang van je gasten op afstand beheren in een huis dat je verhuurd bijvoorbeeld.

Creëer gratis en in één klik een virtuele loper voor het hele gezin, geef toegang tot de schoonmaakster via een digicode en open de deur voor de hersteller of de bezorger om een pakje af te leveren wanneer je niet thuis bent. In combinatie met een aangesloten deurbel met camera geeft het slot je de volledige controle over wat er aan jouw deur gebeurt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Page-ConnectedLock-Featurette2

Hoe werkt het?

De installatie van een slim slot is vrij eenvoudig. Het enige wat je moet doen is de originele cilinder vervangen. De sloten zijn over het algemeen compatibel met de meeste deuren. Sommige slimme sloten hoeven zelfs niet te worden vervangen, aangezien het apparaat gewoon aan de bestaande cilinder wordt toegevoegd.

Om de deur te openen nadat het slot is geïnstalleerd, zijn er verschillende mogelijkheden, afhankelijk van je voorkeur en de context:

  • Met de app: openen en sluiten via de app op je smartphone of tablet. Controleer de bewegingen bij jouw deur van op afstand.

  • Met geolocatie: het slot detecteert je aankomst en vertrek dankzij de geolocatie van jouw telefoon. Kom thuis met je boodschappentassen zonder naar je sleutels te hoeven zoeken.

  • Met accessoires: toetsenbord, badges of zelfs vingerafdrukken, er bestaan verschillende oplossingen. Ideaal als je kinderen geen smartphone hebben, of als de batterij van je telefoon leeg is.

  • Met je voiceassistent: Google Assistant, Alexa, enz. Je gasten zijn reeds gearriveerd maar jij bent je nog aan het klaarmaken? Vraag je voiceassistent om de deur voor hen te openen!

  • Met een reservesleutel: Het is belangrijk dat je een reservesleutel bewaart op een strategische plaats of bijvoorbeeld bij je buren. In geval van nood, kan je altijd deze oplossing gebruiken!

Ga nooit meer van huis met de twijfel dat alles op slot zit tijdens je afwezigheid! Je vermijdt ook de angst om je sleutels te verliezen op weg naar huis of tijdens het sporten. Denken aan je sleutel is verleden tijd!

Page-ConnectedLock-Featurette3

Stroomvoorziening en connectiviteit

Het voeden van een slim slot kan op verschillende manieren gebeuren. Een eerste mogelijkheid is om batterijen te gebruiken. Het voordeel van deze optie is dat je je slot niet regelmatig hoeft op te laden en de batterijen pas na enkele maanden hoeft te vervangen Je kan eventueel een batterijlader aanschaffen om de kosten te drukken. De andere mogelijkheid is om te kiezen voor een slot met een oplaadbare batterij, wat zeldzamer is.

Een slim slot werkt ofwel via Bluetooth of via wifi. Openen en sluiten op afstand vereist vaak de toevoeging van een bridge (of Wifi bridge). Met dit laatste kan je ook je smarthome-ecosysteem als geheel beheren, dat bestaat uit al je connected comfort- en beveiligingsproducten.

Geüpdatet op 22 jun. 2022
  • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
  • BTW BE 0400.673.544
  • Copyright 2024