Krëfel Tablet informatie banner
Krëfel Tablet informatie banner large
Krëfel Tablet informatie banner large

Hulp nodig bij het kiezen van de ideale tablet?

Bij Krëfel begrijpen we dat het zoeken naar de ideale tablet niet altijd eenvoudig is. We hopen dus ook dat deze pagina je al op weg helpt door je de nodige informatie te geven. Zo kan je binnenkort lezen, series kijken, werken, tekenen, ... met je gloednieuwe tablet.
Gebruik van Tablet

Tablets voor top entertainement

Ga je een tablet gebruiken voor zaken als social media, YouTube, online shoppen, internetbankieren, ...? Dan zijn de tablets van standaard kwaliteit perfect voor jou! Met deze tablets ga je dan ook geen speciale, zwaardere games spelen, maar eerder Candy Crush of Tetris.

Wil je zwaardere games spelen of films en series kijken? Dat kan zonder zorgen met tablets van hoge kwaliteit. Naast gamen kan je ook simpelere zaken doen zoals foto's bekijken, scrollen op sociale media of een videogesprek hebben met je familie.

Gezin met tablet

Tablets voor thuis

Als je vooral je tablet thuis wilt gebruiken is het zeker handig om een toestel met een groot scherm te kiezen. Dit zal zorgen voor een groter comfort bij het kijken van films of series. Het is in dit geval ook niet nodig om een tablet te kopen met 4G/LTE verbinding, aangezien je meestal verbinding via Wi-Fi hebt.

Kind met tablet

Tablets voor kinderen

Een tablet kopen voor je kinderen is altijd een leuk idee. Ze kunnen er spelletjes mee spelen en op een toffe manier dingen leren. Bij het kopen van dit soort tablet is het wel interessant om een toestel te kiezen met stevige randen, dat speciaal ontworpen is voor kinderen.
De Samsung Kids Mode biedt een schatkist vol leuke en veilige inhoud. 

Vrouw met tablet of de trein

Tablets voor onderweg

Wil je graag je nieuwe tablet meenemen op reis om met je vrienden te blijven communiceren? Of plan je hem mee te nemen naar het volgende familiebezoek om alle foto's van het laatste communiefeestje te laten zien? Dan kies je beter voor een tablet die vooral niet te groot is. Deze zal dan makkelijker in een tas passen en de batterij zal ook langer meegaan.

Iemand dat tekent op tablet

Tablets voor artiesten

Om je creativiteit los te laten, zal je een sterke tablet nodig hebben. Je wilt niet dat je video- of fotobewerkingsapps vastlopen. Ga dus voor een tablet met minimum 256 GB opslagcapaciteit. Vergeet zeker niet dat de juiste stylus en screenprotector het verschil kunnen maken tijdens het tekenen. Zo kan je werken in detail. En tablets met een hoge schermkwaliteit zijn natuurlijk ook beter voor elk detail van je beeld waar te nemen.

Studenten met tablet

Tablets voor studenten

Vergeet een laptop! Een tablet is lichter en compacter en dus makkelijker mee te nemen naar de les. Met een tablet kan je gemakkelijk presentaties maken. Met een toetsenbord cover kan je notities nemen tijdens de les of gemakkelijk een mail schrijven. Schaf ook zeker een stylus aan om gemakkelijk aantekeningen bij een tekst of presentatie. Maar je kan je tablet ook gebruiken om tijdens de pauze je favoriete serie te kijken.

Man met tablet om te werken

Tablets voor zakenleven

Reis je veel voor je werk of ben je op de baan? Dan is een tablet zeer handig. Het is lichter en compacter dan een laptop en dus gemakkelijk om mee te nemen. Aantekeningen maken tijdens presentaties kan met je stylus en met een toetsenbord cover kan je gemakkelijk lange documenten typen of een mail schrijven. Vergeet niet om voor een tablet te kiezen dat mobiel internet ondersteunt. Zo kan je met behulp van een simkaart met een abonnement overal online werken.

Accessoires

Tablet cover

Covers

Screenprotectors

Screenprotectors

Styluspennen

Styluspennen

Geüpdatet op 23 februari 2024