AIR-heating-elements-overviewpage-banner
AIR-heating-elements-overviewpage-banner
AIR-heating-elements-overviewpage-banner

Alles om je te verwarmen

De dagen worden weer kouder en grijzer. Heb jij er ook nood aan om het binnen knus en warm te maken of wil je maar één kamer verwarmen in plaats van je hele huis? Wij zetten de beste verwarmingsoplossingen voor jou op een rijtje.
Deel
Blaasradiator

Blaasradiatoren

Deze compacte radiatoren zijn handig voor het snel verwarmen van kleinere ruimtes, zoals de badkamer, keuken of slaapkamer. Doordat ze de warme lucht via een ventilator verspreiden, is al snel de hele ruimte aangenaam warm. Wel is de radiator zijn warmte snel kwijt wanneer je deze uitschakelt.

Hoewel de blaasradiator heel wat voordelen te bieden heeft, hou je ook best rekening met volgende puntjes: het geluid dat de ventilator produceert en het feit dat stofdeeltjes in de lucht verspreid worden. Wil je voor een korte periode een ruimte verwarmen, dan is een blaasradiator ideaal!

AIR-heating-elements-ceramic-radiators-image

Keramische radiatoren

Op zoek naar een oplossing om je werk- of verblijfsplek te verwarmen? Dan is een keramische radiator ideaal! Het speciale verwarmingselement warmt wat langzamer op en behoudt de warmte ook langer. Bovendien wordt een keramisch element minder warm dan andere elementen, waardoor het veiliger is en minder energie kost. Een keramische radiator gebruikt ook een ventilator, waardoor stofdeeltjes door de ruimte verspreid worden en er dus ook geluid ontstaat. Doordat deze radiator zijn warmte langer vasthoudt, is hij niet alleen geschikt voor een snelle bijverwarming, maar kan hij ook als permanente verwarming worden ingezet.

AIR-heating-elements-convectors-image

Convectorkachels

Een convectorkachel is de elektische variant van onze centrale verwarming, maar is licht en verplaatsbaar. Dankzij het natuurlijke principe van convectie, waarbij de warmte wordt overgebracht door stroming, zijn convectoren ideaal voor een snelle, gelijkmatige en geruisloze verdeling van warmte doorheen de ruimte.

De warmte voelt hetzelfde als die van de centrale verwarming, wat aangenaam is. Deze kachel is bruikbaar als permanente verwarming of als bijverwarming. Doordat deze kachel geen actieve ventilator heeft, duurt het even voor een ruimte verwarmd is. Tegenwoordig vind je echter wel convectorkachels die voorzien zijn van een ventilatorfunctie, waardoor de warmte sneller verspreid wordt.

AIR-heating-elements-oil-radiators-image

Olieradiators

Een olieradiator kan je vergelijken met een convectorkachel, al zit de werking net iets anders in mekaar. Een olieradiator verwarmt olie op die in de radiator rondstroomt en zorgt zo voor een constante temperatuur. Eens de radiator is opgewarmd, wordt de warmte doorgegeven aan het metaal van het toestel, die het vervolgens doorgeeft aan de lucht. Hierdoor wordt de lucht niet ontvochtigd, en bovendien geeft het toestel ook warmte af nadat je het hebt uitgeschakeld. De olieradiator is de meer energiezuinige variant van de convectorkachel, die erg geschikt is voor het verwarmen van een ruimte voor een langere periode.

AIR-heating-elements-electric-blankets-image

Elektrisch deken

Met een elektrisch onderdeken geniet je elke dag van een heerlijk, voorverwarmd bed. Deze dekens plaats je op je matras of onder je hoeslaken. Een elektrisch bovendeken is dan weer ideaal voor een avondje binge-watching. Kruip er gezellig onder, kies de gepaste temperatuur en genieten maar!

Geüpdatet op 22 nov. 2023
  • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
  • BTW BE 0400.673.544
  • Copyright 2023

Inloggen

Welkom bij Krëfel

Vul je gegevens in en ga verder

Nog geen account? Registreer

Wachtwoord vergeten?

of