Miele wasmachines

   Een  Miele wasmachine kopen? Krëfel heeft een ruim assortiment Miele wasmachines ter beschikking. Ontdek ons uitgebreid aanbod. 

   Dankzij de nieuwste technologieën is wassen nog nooit zo eenvoudig geweest. Maak daarom kennis met TwinDos van Miele dat zorgt voor vloeibaar wasmiddel met één druk op de knop en was die schoner is dan ooit tevoren. Ben je het beu om telkens je wasmiddel af te wegen? Met CapDosing van Miele doseer je eenvoudig speciaal wasmiddel/wasverzachter met behulp van capsules.

   Op zoek naar een wasmachine van Miele? Bij Krëfel vind je een uitgebreid assortiment aan wasmachines van Miele. Koop je wasmachine van Miele met ecocheques.

   Heb je liever een optimale wasprestatie en snelheid in combinatie met energie-efficiëntie? Dan is de PowerWash 2.0 van Miele zeker een aanrader voor zowel grote als kleine wasbeurten. Naast TwinDos en PowerWash 2.0 zijn er nog tal van andere functies die je het beste wasresultaat bieden. Bij Krëfel vind je zeker en vast jouw ideale wasmachine van Miele.

   Stuur bericht