powerline-adapter-banner-mobile
   powerline-adapter-banner
   powerline-adapter-banner

   Wat is een powerline adapter?

   Zijn er ruimtes in je huis zonder een wifi verbinding of een netwerkaansluiting? Met een powerline adapter is dit verleden tijd. Kabels trekken is niet meer nodig, want een powerline adapter verstuurt een internetsignaal via het stroomnet van je huis.
   Deel
   powerline-adapter-grid

   Hoe werkt een powerline adapter?

   Een powerline adapter maakt gebruik van je stroomnet om internetsignaal te versturen. Je moet minimaal over twee powerline adapters beschikken. De eerste powerline adapter plaats je bij je router. Dit zal je internetsignaal vertalen in iets wat over je stroomkabel verstuurt kan worden. De tweede powerline adapter kan je plaatsen op de plek waar je een extra netwerkaansluitingen óf een wifi-punt wilt hebben. Deze powerline adapter zal het signaal van het stroomnet terug vertalen naar internetsignaal.

   powerline-adapter-wifi

   Waarvoor kan je een powerline adapter gebruiken?

   Je zal een powerline adapter gebruiken om een extra netwerkaansluitingen óf een wifi-punt in je huis te creëren. Er zijn powerline adapters met en zonder wifi-verbinding. Een powerline adapter met wifi zal een extra wifi-punt creëren in een kamer waar je nu geen ontvangst hebt. Zo ga je bijvoorbeeld ook in de tuin kunnen genieten van je wifi-verbinden.

   tablet-powerline-adapter

   Hoe moet je een powerline adapter aansluiten?

   Gelukkig is het installeren van een powerline adapter niet moeilijk! Als je een set koopt zijn ze in de fabriek al gekoppeld, dus moet je dat niet zelf meer doen. Je opent de verpakking en steekt de juiste powerline adapter in de stekker bij je router. Vervolgens sluit je de juiste kabels aan (zie informatiebrochure). Steek de andere powerline adapter in de stekker in de ruimte waar je dit wilt. Verder volg je de eenvoudige stappen van de fabrikant.

   Geüpdatet op 22 jun. 2022
   Stuur bericht