AEG banner
AEG banner
AEG banner

Het nieuwe gamma AEG wasmachines & droogkasten

Ontdek bij Krëfel het nieuwe gamma wasmachines & droogkasten van AEG. Heb je nood aan een nieuwe wasmachine of droogkast? Ontdek meer over het gamma op deze pagina!
Deel
AEG New laundry

Stijlvol design, luxe uitstraling en een ultieme gebruikservaring

Zorg dragen voor onze kleding is meer dan alleen draden en stoffen beschermen. Het gaat om herinneringen bewaren en ons milieu beschermen. Onze wasmachines en drogers helpen je om onvoorwaardelijk zorg te dragen voor jouw kleding, ongeacht hoe delicaat, met ongelooflijke efficiëntie. Met zo veel nieuwe technologieën en moderne functies kan het kiezen van een nieuwe wasmachine en droger ingewikkeld lijken. Daarom helpen we je graag op weg met wat advies om de juiste wasmachine te kiezen.

Nieuw assortiment

Onze nieuwe wasmachines en droogkasten zorgen voor een totaal andere ervaring. Dankzij de nieuwste technologieën en het strakke Duitse design beschik je over de beste kwaliteit om jouw kleding beter te wassen en energie te besparen. Onze nieuwe serie wasmachines en drogers is niet zomaar een verbetering van onze eerdere wasmachine series. Het is een verbetering van wassen op zich. Want bij AEG zijn we iedereen altijd een stapje voor.

Functies van de nieuwe AEG wasmachines

Prosense Photo

ProSense®: Past zich aan de belading aan

Weegt automatisch elke lading voor een aangepaste cyclus. Zo worden tijd-, water- en energieverbruik met wel 30% verminderd. Zeer precieze aanpassing tot op de kg nauwkeurig dankzij sensoren en berekening van de exacte hoeveelheid water en energie die nodig is voor de wasbeurt. Handig wanneer je regelmatig een kleine was doet.

MDA-AEG-Ruby-Launch-2023-Washing-Prosteam-image

ProSteam®: Stomen in plaats van wassen

Is strijken voor jou een lastige karwei? Opteer dan voor onze Prosteam wasmachine en verminder de tijd die aan strijken wordt besteed. Met deze technologie kunt u een wascyclus afsluiten met stoom om tot 30% kreukels te verminderen of een apart stoomprogramma gebruiken om amper gedragen kleding op te frissen zonder deze te wassen in 25 minuten met slechts 2 liter water. Voor extra frisheid, voeg je simpelweg onze Steam Frangrance* toe.

MDA-AEG-Ruby-Launch-2023-Washing-PowerCare-image

PowerCare: Efficiënte en korte was

Volledige vlekverwijdering in 59 minuten (8000-serie) of 49 minuten (9000-serie), zelfs bij lagere temperaturen. Wast tot 5 kg kleding op 30 graden met uitstekende resultaten dankzij volledige wasmiddelactivering. De PowerCare technologie mengt je wasmiddel en wasverzachter eerst met water, voor het bij je kleding in de trommel komt. Het wasmiddel bereikt op deze manier elke vezel gelijkmatig voor een opmerkelijk resultaat in minder dan een uur.

MDA-AEG-Ruby-Launch-2023-Washing-AbsoluteCare-image

AbsoluteCare®: Ultieme bescherming

De revolutionaire en unieke SoftWater-technologie behoudt kleuren en texturen, wasbeurt na wasbeurt. De baanbrekende technologie zuivert het water van schadelijke mineralen door het te filteren. De zachtheid en de kleuren van je kleding blijven behouden en je hebt minder wasmiddel nodig.

Functies van de nieuwe AEG droogkasten

MDA-AEG-New-Launch-2023-Drying-Prosense-image

ProSense®: Past tijd en energie aan

Droog met vertrouwen tegen een betaalbare prijs. Geavanceerde sensoren analyseren de trommelinhoud en stemmen de tijd en energieverbruik daarop aan. Zodra dat je was droog is, stopt het programma en bespaar je op energiekosten. Voor een zachte verzorging van je favoriete kleding.

MDA-AEG-New-Launch-2023-Drying-SensiDry-image

SensiDry®: Droogt op lagere temperatuur

Droogt met behulp van precieze sensoren kleding op slechts de helft van de temperatuur in vergelijking met conventionele drogers. Dankzij deze warmtepomptechnologie worden kleren gelijkmatig en grondig gedroogd bij een lage temperatuur, waardoor kleding nooit blootgesteld wordt aan onnodige hitte, zodat ze langer meegaan.

MDA-AEG-New-Launch-2023-Drying-AbsoluteCare-image

AbsoluteCare®: Droogt alle textielsoorten

Droogt veilig wol, zijde en outdoorkleding door nauwkeurige trommelbewegingen en temperaturen. Met deze technologie voorkom je dat je wasgoed krimpt of zijn vorm verliest. AbsoluteCare® herstelt ook de waterbescherming voor outdoorkleding en is Woolmark Blue- gecertificeerd.

MDA-AEG-New-Launch-2023-Drying-AbsoluteCare®Plus-image

AbsoluteCare® Plus: Droogt met 3Dscan-sensor

Droog zonder zorgen. Unieke sensoren detecteren vocht tot wel 5 cm diep in de kleding/voering voor een superieur droogprecisie en -verzorging, zelfs voor gevoerde items. 3Dscan-technologie zorgt voor een gelijkmatig drogen en dat kleding luchtig en warm blijven.

Functies van de nieuwe AEG was-droogcombinaties

MDA-AEG-New-Launch-2023-WashDrying-AbsoluteCare-image

AbsoluteCare®: Zacht drogen op de helft van de temperatuur

Onze AbsoluteCare® was-droogcombinaties doen je tot 55% energie per cyclus besparen dankzij de unieke warmtepomptechnologie. De droogtemperaturen zijn bijna de helft lager dan bij een standaard condensdroger. Zelfs delicate stoffen, zoals zijde en wol, worden zacht gedroogd, zodat ze langer als nieuw blijven.

MDA-AEG-New-Launch-2023-WashDrying-PowerCare-image

PowerCare: Superieur wassen en perfect drogen gecombineerd

Onze PowerCare was-droogcombinaties gebruiken voormengtechnologie om de waskracht te activeren, voor superieure wasresultaten, zelfs op 30 °C, en in minder dan 1 uur. Het wasgoed wordt gedroogd, maar niet meer dan nodig, zodat het er goed blijft uitzien en beter aanvoelt.

MDA-AEG-New-Launch-2023-WashDrying-ProSteam-image

ProSteam®: Wassen en drogen in éé keer. Of gewoon met stoom opfrissen

Hou het eenvoudig en kies voor een was en droog in één keer of voor steamrefresh. Een 3-in-1 apparaat dat het wasproces voor je stroomlijnt met was-, droog- en stoomprogramma's. Stoom vebruikt 96% minder water* en in slechts 30 minuten ontspant het stoomprogramma de vezels en elimineert het geurtjes. Op ieder gewenst moment kun je je kleding even weer opfluffen, fris en kreukvrij maken.

MDA-AEG-New-Launch-2023-WashDrying-WashToDry-image

Wash-To-Dry: Verzorging op maat, zelfs voor wol en delicate stoffen

Uw alles-in-één oplossing. SpecialCare Wash-to-Dry past zich aan elke textielsoort aan voor een milde en toch effectieve reiniging. Deze machine met Woolmark Blue-certificering wast en droogt alledaagse kledingstukken, fijne was en wol. Het herstelt ook de waterbestendigheid van je outdoorkleding.

Nieuwe AEG innovaties

MDA-AEG-New-Launch-2023-Innovations-DuurzameInnovatie-image

Energieklasse hoger dan het A-label

Bij AEG staat duurzaamheid centraal bij de ontwikkeling van onze toestellen. Dankzij innovaties zoals de CareDrum, de EcoInverter Motor en nieuwe technologieën overtreffen we nu de toppositie van energielabel A. Onze nieuwe wasmachines en drogers zijn tot 30% zuiniger dan A-label* apparaten.

*In energieverbruik rekening houdend met de EU-drempel voor energieverbruik.
*Beschikbaar op specifieke modellen

MDA-AEG-New-Launch-2023-Innovations-Connectivity-image

Was slimmer en zonder moeite

Download de My AEG-app.
Maak gebruik van de speciale, extra programma's via de app *. Pas je wascycli aan en stuur instructies naar je apparaat om het af te stemmen op jouw behoeften en gewoonten. Slimme en makkelijke verzorging via je smartphone.

Met de SyncDry functie stel je het wasprogramma in voor je wasmachine en kiest de app automatisch het juiste droogprogramma voor je droger.

* Op een selectie aan apparaten.

MDA-AEG-New-Launch-2023-Innovations-Autodose-image

Precieze dosering. Efficiënte verzorging

Vraag jij je af hoeveel wasmiddel je moet doseren bij elke wasbeurt? Dan is autodose iets voor jou! De automatische wasmiddeldosering neemt de hoeveelheid wasmiddel en -verzachter die de wasmachine nodig heeft voor de hoeveelheid wasgoed. Zo gebruikt de wasmachine tot 60% minder wasmiddel en hoeft de machine minder te spoelen, wat ook weer water bespaart. Minder verspilling, betere wasresultaten en kleding die langer mooi blijven.

MDA-AEG-New-Launch-2023-Innovations-Universaldose-image

Universele lade, ook voor Pods®

Unieke lade met een gepatenteerd ontwerp, geschikt voor alle types wasmiddel en -verzachter en in het bijzonder PODS®. Met aangepaste waterstralen worden de PODS® zachter gemaakt en doorboord waardoor ze tot 60% sneller worden geactiveerd in vergelijking met dosering via de trommel. Dit geeft extra kracht aan vlekverwijdering bij koude en snelle wasbeurten van 1 uur. Ontdek UniversalDose van AEG.
*Interne test met het katoenprogramma van 1 uur op 30°C, waarbij PODS® in de UniversalDose-lade vergeleken worden met PODS® in de trommel

MDA-AEG-New-Launch-2023-Innovations-Plasticfilter-image

Verminder het vrijkomen van microplastic vezels

Met onze nieuwe AEG microplastic filter geven we iedereen de mogelijkheid om duurzamere keuzes te maken in hun dagelijkse leven. Wist je dat wanneer je synthetische kleding en textiel wast er microplasticvezels vrijkomen? Met de microplasticfilter houdt je tot 90% van de microplastic vezels tegen. Zo kan je zorg dragen voor je kleding en tegelijkertijd milieuvervuiling voorkomen. Het is een voorbeeld van hoe wij verantwoorde innovaties creëren die helpen bouwen aan een betere toekomst.

MDA-AEG-New-Launch-2023-Innovations-CareDrum-image

Red dot Award 2021 voor nieuwe trommel ontwerp

Kledingstukken glijden soepel dankzij het verhoogde kussenachtige trommelpatroon en de geoptimaliseerde hefschoep. Een dun laagje water bedekt de gaten tijdens het wassen. Voor een zachte waservaring met minder slijtage van de stoffen.
*Interne testen waarbij de Care-trommel wordt vergeleken met de AEG ProTex-trommel.

Geüpdatet op 02 jun. 2023
  • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
  • BTW BE 0400.673.544
  • Copyright 2024