Dyson Allergy
   Dyson Allergy
   Dyson Allergy

   Waarom Dyson luchtreinigers?

   Allergenen stoppen niet bij de voordeur. Pollen, stof, bacteriën en huisdier allergenen vinden hun weg doorheen het huis en hopen zich in de loop van tijd meer en meer op. Dit kan voorkomen worden met onze Dyson luchtreinigers.
   Deel
   Dyson luchtreinigers

   Waarom de lucht binnenshuis reinigen?

   De lucht in huis kan tot 5 keer meer vervuild zijn dan de buitenlucht. Ons huis lijkt misschien een veilige plek waar we verontreinigende stoffen kunnen buitensluiten. Maar er is een grote kans dat we ze binnenshuis insluiten samen met andere allergenen zoals huisstof, huisdier allergenen en pollen. Bovendien kunnen virussen zich ook gemakkelijker verspreiden in gesloten ruimtes, en kunnen bacteriën zelfs in de meest voorkomende ruimtes in huis gedijen. Daarom is luchtreiniging binnenshuis belangrijk.

   Dyson pollen

   Pollen

   Pollen van bomen en grassen kunnen krachtige allergenen zijn, en niet alleen in het pollenseizoen. Ze komen in ons huis terecht waar ze zich kunnen ophopen en maanden later een piekconcentratie bereiken.

   Dyson huisstofmijt

   Huisstofmijt

   Stof is niet alleen lastig en vies. Het kan potentieel schadelijke stoffen bevatten, sommige die zelfs al tientallen jaren oud zijn. Deze stoffen kunnen binnenshuis in uw lucht blijven hangen en zelfs bijdragen aan de symptomen van mensen die last hebben van huisstofmijtallergieën.

   Dyson huisdieren

   Huisdieren

   Speeksel, haar en huidschilfers van huisdieren geven vaak aanleiding tot een allergie. Ze kleven gemakkelijk aan meubels, beddengoed en bekleding en kunnen in de lucht blijven zweven. Het haar van huisdieren kan ook andere allergenen in de lucht meedragen, zoals pollen, stofmijt en schimmel.

   Dyson Luchtreinigers in alle kamer

   Reinig elke kamer met Dyson

   Allergenen en verontreinigende stoffen kunnen op elke plaats in huis gedije. Voor elke kamer is het belangrijk een Dyson Purifier te hebben, zodat je overal in huis schone lucht kunt inademen. De belangrijkste plaatsen voor een luchtreiniger zijn de slaapkamer, woonkamer of keuken, kinderkamer en thuiswerkplek. Deze plaatsen zijn de ruimtes in het huis waar je het meest tijd doorbrengt en dus de kans op verontreinigende stoffen en allergenen het grootst zijn.

   Dyson ECARF

   Wat is het ECARF-certificaat ?

   ECARF certificeert allergievriendelijke luchtreinigers die bij normaal dagelijks gebruik een meetbare verbetering van de luchtkwaliteit voor de gegeven kamergrootte kunnen bereiken. De criteria voor allergievriendelijke luchtreinigers liggen ten grondslag aan de veronderstelling dat minder blootstelling aan allergenen over het algemeen gunstig is en beantwoorden aan de huidige hoogste technische normen. Het ECARF-kwaliteitskeurmerk certificeert luchtreinigers als allergievriendelijk als ze een significante vermindering van verontreinigende stoffen in de lucht kunnen verwijderen.

   Dyson

   Waarom Dyson?

   Dyson luchtreinigers kunnen allergenen tot een aanzienlijke mate van 99,95% uit de lucht verwijderen¹. Volgens het European Centre for Allergy Research (ECARF) helpt dit de symptomen van mensen met hooikoorts of allergisch astma² aanzienlijk te verlichten. Dyson luchtreinigers detecteren automatisch allergenen in de lucht, diagnosticeren ze en geven deze vervolgens in real-time weer op het LCD scherm.  Om te voorkomen dat vervuilende stoffen weer in de lucht komen, is in Dyson's nieuwste luchtreinigers niet alleen de filter afgedicht volgens HEPA-normen, maar de hele luchtzuiveringsventilator. Dus wat naar binnen gaat, blijft binnen. Dankzij Dyson Air Multiplier™-technologie kunnen Dyson-luchtreinigers de circulatiekracht genereren om de hele kamer te zuiveren³.

   ¹Getest volgens EN1822. Deeltjes zo klein als 0,1 micrometer.
   ²European Centre for Allergy Research. (2016, November). ECARF Seal of Quality: Criteria for allergy-friendly Air Purifiers. ECARF. https://ecarf-siegel.org
   ³Hulin et al, Respiratory Health and Indoor air pollutants based on quantitative exposure assessments, European Respiratory Journal, October 2012
   .

   Superieure Dyson-technologie

   Superieure technologie Dyson

   Detecteert

   Dyson luchtreinigers detecteren automatisch deeltjes en gassen in de lucht en stellen dan een diagnose die ze in realtime op het scherm weergeven.

   Superieure technologie Dyson

   Volledige afdichting

   Dyson luchtreinigers hebben een volledig afgesloten luchtstroom- en filtratiesysteem om lekken van vuile lucht te voorkomen². Dus wat naar binnen gaat, blijft binnen. De HEPA H13- en actieve koolfilters verwijderen gassen en 99,95% van de verontreinigende stoffen zo klein als 0,1 micron¹.

   Superieure technologie Dyson

   Verspreidt gezuiverde lucht

   Zodra onzichtbare deeltjes zijn verwijderd, wordt de gezuiverde lucht vermenigvuldigd met de Air Multiplier Technology. Hierdoor kunnen Dyson luchtreinigers een krachtige luchtstroom verspreiden, zodat ja kan genieten van gezuiverde lucht, in elke hoek van de kamer.

   Superieure technologie Dyson

   Getest voor echte woonhuizen

   Dyson luchtreinigers zijn ontworpen voor echte woonhuizen. Om deze reden hebben we dan ook onze POLAR-test ontwikkeld. De test is op basis van een grotere ruimte dan 81 m³, 9 verschillende sensoren verzamelen continu luchtkwaliteitsgegevens in de hele ruimte, wat ervoor zorgt dat de gereinigde lucht gelijkmatig wordt verdeeld in elke hoek.

   Geüpdatet op 06 sep. 2022