The House of Marley


House of Marley is een audiomerk dat zich focust op audio en op het welzijn van de planeet. Hun Project Marley Global Giving is opgezet ter ere van de legendarische Bob Marley en zijn respect voor de aarde en de mensen. Naast het maken van audioproducten die beter zijn voor de aarde, zijn ze ook toegewijd aan het ondersteunen van wereldwijde herbebossing via One Tree Planted en oceaanbehoud via de Surfrider Foundation.
House of Marley helpt de aarde en de mensen


Milieuvriendelijke matrialen

Gemaakt van een van 's werelds snelst groeiende planten. CNC-milled bamboe voorziet de ontwerpen van een moderne look die geworteld is in een zeer hernieuwbare en gemakkelijk te onderhouden natuurlijke hulpbron.
Gerecycleerd papier wordt gemaakt van materiaal dat uit de afvalstroom wordt teruggewonnen. Het gebruik ervan vermindert de totale vraag naar gekapt hout en de hoeveelheid papier die op stortplaatsen terechtkomt.
Houtcomposiet wordt vervaardigd door houtderivaten en kunststofvezels te combineren en is daardoor een duurzamer product.


House of Marley Projects

Sinds 2017 hebben ze met One Tree Planted 242.400 bomen geplant en in 2020 hebben ze er daar nog eens 85.600 aan toegevoegd ter ere van de overleden Bob Marley (ter viering van wat zijn 75e verjaardag zou zijn geweest). Daarnaast zullen ze wereldwijd nog eens 25.000 bomen planten, verspreid over de hele wereld, aan getroffen gebieden die extra steun nodig hebben.

Vanaf 2020 zijn ze ook beginnen samenwerken met de Surfrider Foundation om de oceanen, golven en stranden te beschermen via een krachtig activistennetwerk met internationale filialen in Europa, Australië, Japan, Marokko en Argentinië. Ze willen ook meer bekendheid geven aan hun Blue Water Task Force en One Watershed programma's, door de bescherming en het genot van onze stranden te ondersteunen en tegelijkertijd een nieuwe generatie oceaanbeschermers te inspireren.
Producten in de kijkerStir It Up - moderne technologie voor een klassiek geluid

Deze klassieke en gestileerde ontworpen draaitafel is vervaardigd van natuurlijke bamboe en past in elk interieur. De draaitafel is uitgerust met een Audio-Technica cartridge en ingebouwde voorversterker, om direct aan te sluiten op elke externe speaker met een 3,5mm aux ingang. Nog makkelijker aansluiten gaat via de draadloze bluetooth verbinding, met 1 druk op de knop. Het draaiplateau is voorzien van een exclusief milieuvriendelijk ontworpen REGRIND® rubberen mat en de behuizing is afgewerkt met de bekende 'Marley' REWIND® stof.


Get Together DUO - ongeëvenaarde luisterervaring

De "Get Together Duo" luidsprekers in boekenplankstijl met Bluetooth-connectiviteit kunnen worden gebruikt als onafhankelijke Bluetooth speakers of in combinatie met de Stir It Up Wireless. Ze belichamen de iconische stijl van de Get Together Speakers en zijn gemaakt van bamboe, REGRIND ™ siliconen en REWIND ™ -stof. Omarm je natuurlijke stijl met Marley's boodschap van vakmanschap en duurzaamheid.

De Get Together Duo’s zijn draadloos, dus zodra ze allebei aan staan, zullen ze verbinding maken om een ​​fantastisch stereogeluid te vormen. U kunt ze ook afzonderlijk als stand-alone Bluetooth-luidsprekers gebruiken.