Rowenta Kolomventilator Rowenta Silent Comfort 3-in-1 HQ8120F0

Rowenta Kolomventilator Rowenta Silent Comfort 3-in-1 HQ8120F0
Vergroot
Rowenta Kolomventilator Rowenta Silent Comfort 3-in-1 HQ8120F0
Rowenta Kolomventilator Rowenta Silent Comfort 3-in-1 HQ8120F0
Rowenta Kolomventilator Rowenta Silent Comfort 3-in-1 HQ8120F0
Rowenta Kolomventilator Rowenta Silent Comfort 3-in-1 HQ8120F0
Rowenta Kolomventilator Rowenta Silent Comfort 3-in-1 HQ8120F0
 • Aantal snelheden: 10
 • Oscillatie: 
 • Vermogen: 2400 W
 • Silence functie: 
 • Afstandsbediening: 
 • Meer specificaties
279,00
Voeg toe aan lijst
Gratis verzending vanaf €20
Prijsgarantie: altijd de laagste prijs
Voor 22u00 besteld, morgen in huis
Levering op zaterdag en zondag
30 dagen bedenktijd

Beschrijving

RowentaKolomventilator Rowenta Silent Comfort 3-in-1 HQ8120F0

De enige uiterst stille 3-in-1 ventilator*kolom die filtert, verkoelt en verwarmt
De Silent Comfort 3-in-1 ventilator filtert de lucht, en brengt u verkoeling evenals verwarming - dit alles in één enkel toestel met uiterst stille werking en elegant ontwerp. De Air Filtration-technologie vangt en filtert grote stofdeeltjes, dierenharen en fijne partikels tot wel 500 micron voor langdurige prestaties. Bovendien is het toestel uiterst stil in gebruik, ongeacht de stand, zij het als ventilator of verwarming. Geschikt voor een krachtig, snel en ongestoord verwarmen in de winter of een weldadige verfrissing in de zomer.

3-in-1 technologie:
De Silent Comfort 3-in-1 kolomventilator+verwarming biedt u zuivere en aangename lucht dankzij de 3-in-1 technologie. De wasbare filter vangt stofdeeltjes evenals partikels van dierenhaar tot 500 micron op en garandeert een gelijkmatige heruitstoot van 100% zuiver gefilterde luchtstroom. In de zomer ademt u frisse lucht in, en in de wintermaanden geniet u van een aangename warmteverdeling met gefilterde lucht.

Uiterst stille werking aan 38 dB(A) op de ventilatorstand*:
Omdat uw welzijn onze eerste prioriteit is, en rust en slaap van groot belang is voor ieder van ons, hebben we ons volledig ingezet in de ontwikkeling van deze buitengewone stille kolomventilator. Slechts 38 dB(A) *: dat is een geluidsniveau dat lager ligt dan dat van het platteland. Ook is het 2 keer zo stil in vergelijking met de voorgaande versie**.
* Ventilator: op de laagste snelheid
** Vergeleken met HQ8110F0

Air Filtration-technologie voor langdurige prestaties.:
Dankzij de Air Filtration-technologie filtert de Silent Comfort 3-in-1 kolomventilator+verwarming stofdeeltjes en zelfs dierenhaar tot 500 micron en garandeert opdat langdurige prestaties gegarandeerd zijn en hinderlijke geurtjes aanzienlijk verminderd worden.

Zuivere lucht aan 10 snelheden, exact datgene wat u nodig heeft:
De Silent Comfort 3-in-1 kolomventilator is voorzien van een borstelloze gelijkstroommotor en 10 snelheden in de ventilatorstand. Hiermee voldoet het ongetwijfeld aan al uw eisen en noden: De ventilator heeft drie ultrastille snelheden, waaronder eentje met geheel geruisloze werking* -uiterst geschikt tijdens de nacht. Bovendien laat het u genieten van een aangenaam zacht briesje en wekt het een rustgevende sfeer op in huis. De ventilatorstand op iedere tussenliggende snelheid biedt optimale frisse lucht op een laag geluidsniveau zonder dat dit ook maar enig dagdagelijks gesprek of activiteit verstoort. Tot slot biedt deze Silent Comfort 3-in-1 kolomventilator een ultra-krachtige luchtstroom tijdens de warme dagen, aan een luchtsnelheid die voortaan +20% hoger ligt**!
* 38 db(a) op de laagste snelheid
** Hoogste luchtsnelheid: 2,6 m / seconde, in vergelijking met de voorgaande versie HQ8110F0

Smart-modus:
Zich nog beter voelen in huis, zonder dat u ook maar één vinger hoeft uit te steken opdat uw toestel zich optimaal aanpast volgens uw noden en wensen, en daarbovenop nog eens energiebesparend te werk gaat? Met de Smart-modus wordt dit voortaan mogelijk gemaakt. In de zomermaanden levert de smart-modus een optimaal briesje, en dit dankzij maar liefst 10 ventilatorsnelheden die op beurt ingeschakeld worden naargelang de omgevingstemperatuur.Stel gedurende de winter de desgewenste kamertemperatuur in, waarna uw Silent Comfort 3-in-1 kolomventilator+verwarming voor de rest zorgt: dankzij de omgevingstemperatuursensor wordt de ruimte tot de gewenste temperatuur verwarmt en indien nodig verder afgesteld, zodat de gewenste temperatuur behouden blijft in de ruimte, al dit zonder energieverspilling en met een gerust hart!

Laag energieverbruik in ventilatorstand:
De gelijkstroommotor werkt zonder gemotoriseerde borstel, waardoor is de Silent Comfort 3-in1 kolomventilator nog zuiniger in gebruik is: bij een minimale ventilatorsnelheid verbruikt uw toestel evenveel - of zelfs minder - dan een zuinige ledlamp (slechts 2,3 Watt) en bij een maximale snelheid verbruikt het 3 keer minder dan een standaard ventilator* (slechts 25 Watt).
*ten opzichte van de VU5770F0 staande ventilator

Eco-verwarmingsstand:
Uw Silent Comfort 3-in-1 kolomventilator+verwarming stelt u in staat om tot 50%* energie te besparen in de eco-verwarmingsstand (1200 W), met behoud van een comfortabele kamertemperatuur van 19°C.
* T.o.v. maximaal vermogen / hoogste verwarmingsstand (2400 W).

Timer met automatische uitschakelfunctie:
Verlaat u het huis terwijl er nog steeds mensen binnen zijn, en u bent zich niet bewust of u het toestel al dan niet uitgeschakeld heeft? Dit kunt u voortaan makkelijk verhelpen: programmeer uw timer van 15 minuten tot 24 uur vooraf in de verwarmings- en ventilatorstand. Het toestel zal zich vanzelf uitschakelen eens iedereen het huis verlaten heeft, zodat u zorgeloos verder kunt.

Uitgestelde startfunctie:
Wilt u na de werkuren een aangenaam warme woning terugvinden, zonder dat dit ten koste gaat van uw energiebesteding? Dankzij de uitgestelde startfunctie kunt u uw Silent Comfort 3-in-1 kolomventilator+verwarming desgewenst programmeren, zodat deze op het aangegeven tijdstip wordt gestart, van 15 minuten tot 24 uur op voorhand.

Verbeterde luchtverspreiding voor een nog groter bereik:
Als gevolg van het hoge vermogen tot 2400W kan de Silent Comfort een oppervlakte van maar lieft 40m2*** bestrijken. Daarnaast beschikt hij over de optie om een brede oscillatie van 70° in te stellen, waarbij een nog efficiëntere werking bereikt wordt. Wat neerkomt op hetzelfde verbruik met een groter oscillatievermogen: een nog groter bereik.
**In een recent gebouwde, geïsoleerde kamer, in overeenstemming met de RT2012-standaard

Afstandsbediening:
Met het oog op optimaal comfort is de Silent Comfort 3-in-1 kolomventilator+verwarmeruitgerust met een afstandsbediening. Aangezien u alle functies vanop afstand kunt bedienen,hoeft u voortaan niet meer op te staan om uw toestel te programmeren!

Overal meeneembaar:
De Silent Comfort 3-in-1 kolomventilator+is geschikt voor elke situatie en voldoet verwarming aan alle eisen. Doordat hij licht van gewicht is *, voorzien is van een lang stroomsnoer ** evenals geïntegreerde draaggreep, kunt u hem moeiteloos verplaatsen en in welke ruimte in huis dan ook makkelijk een plek toekennen: tijdens de rustige nachtelijke uurtjes in de slaapkamer, in de gezellige avondsfeer van de woonkamer, of bij avondmaaltijden in deeetkamer ... 
* 4,4 kg
** 1,9 m

Herstelbaar product - 10 jaar:
- Ontworpen met oog op eenvoudig herstel
- Goedkope en snelle levering van reserveonderdelen gedurende 10 jaar of langer
- 6500 herstelcentra wereldwijd

Volledige beschrijving

Gratis levering vanaf €20

Snelle levering Avondlevering tussen 18u en 21u

Morgen bij je thuis Besteld voor 22u00, morgen geleverd

Levering 7 op 7 Levering zaterdag en zondag

Specificaties

Product

 • Krëfel code13000297
 • MerkRowenta
 • EAN3121040080276

Algemene eigenschappen

 • Breedte29.5  cm
 • Diepte29.5  cm
 • Hoogte81.7  cm
 • Vermogen2400  W
 • Geluidsniveau38  dB

Functies

 • Aantal snelheden10
 • Silence functie
 • Oscillatie

Gebruiksgemak

 • Handvat
 • Timer
 • Afstandsbediening

Gratis levering vanaf €20

Snelle levering Avondlevering tussen 18u en 21u

Morgen bij je thuis Besteld voor 22u00, morgen geleverd

Levering 7 op 7 Levering zaterdag en zondag