Page-Thermostat-Banner-Mobile
Page-Thermostat-Banner-Desktop
Page-Thermostat-Banner-Desktop

Waarom kiezen voor een slimme thermostaat?

Heb je onlangs besloten om te kiezen voor een slimme thermostaat of twijfel je nog? Wacht niet langer, het kan je veel voordelen bieden! Met een slimme thermostaat kan je jouw verwarming afstemmen op jouw behoeften en je energieverbruik onder controle houden, terwijl je toch aan de top van de technologie staat!
Deel
Page-Thermostat-Featurette1

Een slimme omgeving

Een geconnecteerde thermostaat past perfect in je bestaande smart home ecosysteem, of in je toekomstige plannen om er een te bouwen, en laat je huis met de tijd meegaan! Voeg de controle over je verwarming toe aan je dashboard, zodat niets aan het toeval wordt overgelaten, noch je energiefactuur, noch jouw comfort!

Met een enkele aanraking stel je de temperatuur in of programmeer je jouw voorkeuren in het systeem. Andere accessoires zoals slimme thermostatische kranen of afstandsbedieningen zullen jou ook helpen om op de beste manier de controle te nemen.

Page-Thermostat-Featurette2

Zoveel voordelen!

Programmeer je verwarming op voorhand volgens je wensen, of neem de controle in real time over via de app op je smartphone of tablet, via je spraakassistent, of natuurlijk rechtstreeks via de thermostaat zelf. Elke zone van je huis kan naar wens worden gepersonaliseerd, en het apparaat is soms ook in staat tot self learning (zelfleren). In het laatste geval is hij in staat zich aan te passen aan uw gewoonten en omgevingsomstandigheden.

De voordelen van een slimme thermostaat zijn talrijk, en het is aan jou om te zien of dit alles voor jou persoonlijk interessant kan zijn. Zoveel mogelijkheden in zo'n klein toestel, het zou zonde zijn om het niet te gebruiken!

Belangrijkste kenmerken

Page-Thermostat-FeatureList1.1

Aanpasbaarheid van zones

Gelijkmatige verwarming is helaas vaak synoniem met energieverlies... Door ervoor te kiezen je verwarming in verschillende zones anders te regelen, kan je energie besparen en tegelijk een ideale en comfortabele omgeving creëren.

Page-Thermostat-FeatureList1.2

Bediening op afstand

Beheer je thermostaat op afstand via de app op je smartphone of tablet. Zo makkelijk is het. In een paar seconden kan je je verwarming aanpassen aan je huidige behoeften. Ga je op vakantie en ben je vergeten de verwarming uit te zetten? Maak je geen zorgen. Je kan ook de verwarming wat hoger zetten voor je aankomt.

Page-Thermostat-FeatureList1.3

Self-learning

Sommige aangesloten thermostaten zijn in staat om je gewoonten te onthouden. Zij kunnen bijvoorbeeld weten wanneer je gewoonlijk het huis verlaat om te gaan werken of naar bed gaat, en de temperatuur daarop afstemmen. Ze kunnen ook weten wanneer je aankomt of het huis verlaat, afhankelijk van je locatie, en bijvoorbeeld automatisch de eco-modus inschakelen.

Dit moet je weten voor je koopt!

Page-Thermostat-FeatureList2.1

Compatibiliteit

Voordat je je eerste slimme thermostaat koopt, is het belangrijk om te controleren of je verwarmingssysteem compatibel is met de thermostaat die je wilt.

Page-Thermostat-FeatureList2.2

Abonnement

Naast de aankoop van het toestel vereisen sommige merken ook een abonnement om ten volle van hun diensten te kunnen profiteren.

Page-Thermostat-FeatureList2.3

Toegang tot een verbinding

En natuurlijk is voor bediening op afstand via de smartphone-app een goede Wi-Fi of Bluetooth-verbinding nodig, of een mobiele dataverbinding als je onderweg bent.

Geüpdatet op 6 juli 2022