TEL-smartphone-info-banner-mobile-image
TEL-smartphone-info-banner-desktop-image
TEL-smartphone-info-banner-desktop-image

Alles over smartphones

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone, maar weet je niet goed welke de beste voor jou is? Welke smartphone moet je kopen? Bij Krëfel helpen we je graag verder met een uitgebreid aanbod smartphones én bij het kiezen van een smartphone die bij jou past!
Deel
Oude versie smartphone advies

Eerste hulp bij je keuze

Weet je niet goed welke smartphone je moet kiezen? Dan is Krëfel hier om je te helpen!

Met het grootte aanbod aan smartphones en de vele verschillen in technische eigenschappen is het niet altijd simpel om een telefoon te kiezen die het best bij u als persoon past. De een persoon kiest voor eenvoud, de ander wil vooral mooie foto's kunnen trekken of hele dagen muziek luisteren. Andere mensen willen vooral een smartphone met een goede batterij of sommige kijken eerder naar prijs.

Iedereen heeft dus andere verwachtingen en wensen voor een smartphone. Onze productadvisseur biedt een persoonlijk aanbod van smartphones aan, na het invullen van enkele vragen.

tel-smartphones-advies-feature-list-item-1-image

Apple iPhone

De iPhone van Apple is een van de meest gewilde smartphones ter wereld. Apple iPhone staat bekend voor innovatie, gebruikerservaring, zijn authentiek design en eigen besturingssysteem iOS.

tel-smartphones-advies-feature-list-item-2-image

Samsung Galaxy

De marktleider van Android Smartphones. Samsung staat gekend om zijn strak design, het leveren van professionele camerakwaliteit in combinatie met uitzonderlijke beeldschermkwaliteit en een sterke performance.

Google pixel 8

Google Pixel

De Google Pixel is nu ook verkrijgbaar bij de Krëfel. Gekenmerkt door zijn sterke camerakwaliteit en gebruik van AI, probeert Google zijn afdruk op de smartphone markt te vergroten.

Hierboven zijn ze de eerste smartphone die gebruik maakt van een nonacore processor en de nieuwe Android 14 OS!

tel-smartphones-advies-feature-list-item-3-image

Uitgelichte merken

Natuurlijk zijn er ook nog andere sterke, kwaliteitsvolle spelers op de markt. Ontdek het gamme van enkele andere grote merken hier:

Interessante info pagina's

Foto batterij levensduur

Batterij

Vind hier alles wat je moet weten over de batterij van een smartphone en waarop je moet letten. Daarnaast vind je hier ook enkele tips en tricks voor bij het opladen van je smartphone en het verlengen van de levensduur van je batterij.

tones-modding-ram

RAM

RAM (Random Access Memory) is het onmiddelijke geheugen van je gsm toestel. Het wordt gebruikt wanneer je verschillende apps gebruikt.
Het geeft je de mogelijkheid om verschillende zaken tegelijk te kunnen doen zoals gamen, een serie bekijken, door instagram scrollen, ....

refurbished 2 foto

Refurbished smartphones

Overweeg je een refurbished smartphone? Ontdek hier de voordelen van refurbished smartphones en essentiële tips voor een slimme aankoop en optimaal gebruik. Kies bewust voor een betaalbaar en milieuvriendelijk toestel!

NFC

NFC

NFC oftewel Near Field Communication, is een draadloze manier om informatie uit te wisselen tussen twee apparaten. De naam komt je waarschijnlijk weinig bekent voor, maar de kans is groot dat je het al regelmatig hebt gebruikt in je dagelijks leven. Ontdek hier wat het precies is en hoe je het kan gebruiken!

TEL-sim-page-default-header-image-wide

SIM

Welke soorte simkaarten zijn er? Hoe weet ik welke simkaart ik nodig heb voor mijn smartphone? En wat is nu precies de functie van een simkaart?

Vind hier een antwoord op al uw belangrijkste vragen over een simkaart!

budgetcard

GSM op afbetaling

Wil je heel graag een kwaliteitsvolle smartphone kopen, maar is het budget niet haalbaar om in 1 keer af te betalen?

Vind dan hier alle informatie over hoe je bij ons een smartphone kunt kopen tegen afbetaling!

kids smarpthone zetel

Smartphones voor kinderen

Ben je op zoek naar de eerste smartphone voor je kind? Hier vind je alles waarmee je rekening mee moet houden bij de aankoop van hun eerste toestel.

3 smartphones

Interessante overzichtspagina's

Zoek je een specifieke smartphone voor bepaalde doeleinden? Hier zijn alvast enkele pagina's om je hierbij om weg te helpen.

Geüpdatet op 16 februari 2024