smartphone-advies-2020

    

   Smartphone advies

    

   Als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone heb je heel veel keuze, er komen ook steeds meer en meer toestellen op de smartphonemarkt. Waar moet je allemaal rekening mee houden? Welke merken bestaan er? Ga je voor Apple of Android? Bij Krëfel helpen je alvast op de juiste weg!

    

    

    

   Eerste hulp bij je keuze

   Weet je nog niet goed welk type smartphone je wil of nodig hebt? Gebruik onze productadviseur en vind in enkele stappen je ideale smartphone!

    

   Wil je veel zware games spelen of meerdere fotobewerking apps gebruiken? In dit geval heb je zeker een smartphone nodig die alles zo snel mogelijk kan verwerken. Ontdek alvast onze smartphones met de beste snelheid uit ons assortiment.

    

   Wil je niet constant je smartphone opladen of de hele tijd een powerbank op zak hebben? Dan kies je er best voor om een smartphone te kopen met een sterke batterij. Hoe lang de batterij precies meegaat, hangt ook veel af van het gebruik.

    
    
   Apple

   De iPhone van Apple is een van de meest gewilde smartphones ter wereld. Apple iPhone staat bekend voor zijn authentiek design en eigen besturingssysteem iOS, een aangepaste versie van OS X.

          
    
   Samsung

   Dé marktleider van Android smartphones. Samsung is de fabrikant van de Galaxy smartphones die steeds een mooi design combineert met uitstekende camera’s.

          
    
   Huawei

   Bij Huawei zit je goed voor telecomproducten van hoge kwaliteit. De Chinese fabrikant is al jaren niet meer weg te denken uit de smartphonemarkt. Huawei Consumer Business Group streeft ernaar de nieuwste technologieën te leren aan consumenten en het geluk van technische vooruitgang te delen met meer mensen over de hele wereld.

          

    

    

    

    
   Uitgelichte merken

   Naast Apple, Samsung en Huawei bestaan er nog verschillende smartphonemerken. Ontdek ze allemaal bij Krëfel!

        
    
   Shop volgens je budget

   Zoek je een nieuwe smartphone en wil je vooral naar het budget kijken? Dan hebben we bij Krëfel voor jou de perfecte selectie gemaakt.

      
    
   Leuke extra's

   Zoek je een specifieke smartphone voor bepaalde doeleinden? Bij Krëfel vind je ook smartphones met leuke extra's en tips om nog meer uit je toestel te halen!