Dyson Steelstofzuiger
   Dyson Steelstofzuiger
   Dyson Steelstofzuiger

   Dyson steelstofzuigers

   De snoerloze technologie van Dyson maakt het eenvoudiger om het huis schoon te maken. Door het mooie design en krachtige motor is een Dyson steelstofzuiger ideaal voor jouw woning.
   Deel

   Dyson V15 vs V12 - Onze Review

   Ben jij ook niet zeker welke Dyson steelstofzuiger bij jou past? Deze video toont de verschillen tussen de Dyson V12 en V15 en toont aan welke steelstofzuiger bij jou past.
   Bekijk hier al onze reviews op de Dyson producten.

   FH-SDA-Dyson-Overal-reinigen

   De kracht om overal gemakkelijk te reinigen

   De veelzijdigheid van de draadloze technologie van Dyson maakt het reinigen van je huis veel makkelijker. Krachtig reinigen van vloeren, moeilijk bereikbare plekken en matrassen. Dit dankzij de Dyson digitale motor die constante hoge zuigkracht genereert en een volledig afgesloten accu die zorgt voor een lange gebruiksduur. Zo beschikt u over het juiste vermogen, waar u ook schoonmaakt.

   Automatische diepe reiniging van tapijten
   In de Automatische stand controleert de Dyson DLS™ technologie in de Torque vloerzuigmond de weerstand van de borstel 360 keer per seconde en past op intelligente wijze de zuigkracht aan op verschillende soorten vloeren.

   High Torque vloerzuigmond
   Hoge zuigkracht voor het verwijderen van stof en haar van alle vloeren. De klitvrije kam verwijdert haar automatisch van de borstel.

   3-in-1 reiniging

   Dyson vloeren

   Vloeren

   Met een gemotoriseerde vloerzuigmond en ergonomische aluminium stang kan je makkelijk en krachtig verschillende vloeren reinigen.

   Moeilijk bereikbare plaatsen

   Moeilijk bereikbare plaatsen

   De steelstofzuiger verandert in een kruimeldief, voor het reiniging van het hele huis met door Dyson ontwikkelde accessoires.

   Matrassen

   Matrassen

   Een gemotoriseerde schroefvormige klitvrije borstel voor het reinigen van matrassen, meubels en trappen in de kruimelzuigerstand.

   Belangrijkste technologie

   FH-SDA-Dyson-Laser

   Laser detecteert deeltjes die normaal gesproken onzichtbaar zijn

   Een nauwkeurig onder een hoek geplaatste laser maakt onzichtbaar stof zichtbaar op harde vloeren. Zo weet je zeker dat je niets overslaat.

   FH-SDA-Dyson-Filter

   Meet microscopisch kleine stofdeeltjes

   Een piëzosensor meet en telt stofdeeltjes doorlopend, en past zo nodig automatisch de zuigkracht aan.

   FH-SDA-Dyson-Lcd

   Wetenschappelijk bewijs van diepe reiniging

   Op het lcd-scherm wordt aangegeven wat er opgezogen is, scherm geeft wetenschappelijk bewijs van een grondige reiniging.

   Dyson legen en onderhouden

   Onderhoud en legen

   De onderhoudsvriendelijke filter en de Fluffy™ borstel zijn wasbaar, het stofreservoir en de accessoires kunnen schoongemaakt worden om opgehoopt stof te verwijderen en de prestaties van je Dyson-stofzuiger optimaal te houden. Verder is de Dyson steelstofzuiger zeer gemakkelijk voor het leegmaken van het stofreservoir. Een hygiënisch uitwerpmechanisme zorgt ervoor dat met één handeling stof en vuil diep in de afvalbak terechtkomt.

   Dyson oplaadstation en accu

   Accu en oplaadstation

   De Dyson stofzuiger wordt in het muuroplaadstation gezet, klaar voor de volgende schoonmaakbeurt. In het muuroplaadstation kan je ook al je accessoires kwijt. Verwijder en vervang de accu met één druk op de knop voor nog langere schoonmaakbeurten, en om in de machine of daarbuiten op te laden. De geavanceerde zevencellige accu van de Dyson V15 levert tot 60 minuten gebruiksduur voor het schoonmaken van het hele huis.

   Geüpdatet op 18 apr. 2023
   Stuur bericht