Juicers

   Juicers

   Wil je graag verse, gezonde sapjes bereiden? Bij Krëfel helpen we je met het kiezen van jouw ideale fruitpers, sapcentrifuge en/of slowjuicer. Maar wat is nu net het verschil?

   Met een klassieke fruitpers maak je goedkoop en snel kleine hoeveelheden sap. Je kan kiezen tussen een manuele (met de hand) of elektrische fruitpers. Wil je graag grotere hoeveelheden sap maken kies dan voor een sapcentrifuge of slowjuicer.

   Bij een sapcentrifuge worden fruit en/of groenten aan hoge snelheid verpulverd of geraspt. De pulp die hierdoor ontstaat wordt vervolgens door een metalen zeef geduwd waardoor er verse sap (zonder pulp) vrijkomt. Sap maken met een centrifuge gaat sneller dan bij een slowjuicer maar maakt wel net iets meer lawaai.

   Bij een slowjuicer worden fruit en/of groenten als het ware geperst of gekneusd. De pulp wordt vervolgens, net zoals bij een sapcentrifuge, gescheiden van het sap. Het persmechanisme heeft een aantal voordelen en nadelen: zowel de sapopbrengst als de kwaliteit van het geperste sap liggen hoger dan bij een sapcentrifuge. Het maken van sap met een slowjuicer neemt dan weer meer tijd in beslag.

   Wil je graag een fruitpers, sapcentrifuge of slowjuicer kopen? Geen nood, bij Krëfel helpen we je hier graag mee verder!

   Stuur bericht