Logo
   Categorieën

   Ontdek onze verkoelingstoestellen

   Verfrissing nodig op warme dagen? Bij Krëfel heb je genoeg keuze om die drukkende warmte weg te toveren! Aangezien we vandaag de dag in België wel al vaker kampen met extremere temperaturen, is een verkoelingstoestel in huis geen overbodige luxe. Komen er gasten langs, kan je niet slapen van de warmte of wil je gewoonweg een fris, koel huis wanneer je thuiskomt na een werkdag? Ga dan hieronder op zoek naar het perfecte verkoelingstoestel voor in jouw woning. Zo kan je altijd genieten van een aangename, frisse kamertemperatuur. 

   Een mobiele airco koelt lucht met koelmiddel en is voorzien van een afvoerslang die warme lucht naar buiten blaast. Je kan de temperatuur en luchtvochtigheid zelf regelen. 
   Een aircooler zorgt ervoor dat de gevoelstemperatuur daalt door koud water of ijsblokjes te verdampen. Aircoolers koelen net iets minder spectaculair maar zijn niet voorzien van een afvoerslang waardoor deze compacter en eenvoudiger te verplaatsen zijn.
   Een ventilator creëert een luchtverplaatsing die zorgt voor een koele bries. Er zijn verschillende soorten: tafelventilator, torenventilator en de staande ventilator.