SDA-HC-Vacuums-info-page-banner-img
SDA-HC-Vacuums-info-page-banner-img
SDA-HC-Vacuums-info-page-banner-img

Welke soort stofzuiger past het best bij jou?

Op zoek naar een stofzuiger? Wij helpen je graag op weg. De verschillende soorten en termen worden op deze pagina kort en helder uitgelegd. Zo kies jij het model dat perfect bij jou past. Wil je nog persoonlijker advies? Loop dan gerust eens binnen in één van onze winkels.
Deel
SDA-HC-Vacuums-info-sledestofzuiger-img

Sledestofzuiger

Sledestofzuigers zijn de modellen waar we het meest mee vertrouwd zijn. Hierbij kan je kiezen tussen stofzuigers met zak of stofzuigers zonder zak. Bij stofzuigers met zak wordt het vuil opgeslagen in een stofzak. De uitblaaslucht is dan in het algemeen schoner en deze moeten minder vaak geledigd worden door de grotere capaciteit. Bij stofzuigers zonder zak wordt het vuil en stof opgeslagen in een apart stofreservoir. Enorm handig! Stofzuigzakken moeten hierbij niet meer worden aankocht dus bespaar je hiermee een hoop geld.

SDA-HC-Vacuums-Info-Steelstofzuiger-img

Steelstofzuiger

De nieuwe trend in de stofzuigwereld: “Stofzuigen met een toestel dat werkt op een batterij waardoor geen snoer je tegenhoudt om naar de volgende kamer te gaan”. Veel minder sleuren en veel tijdsbesparing dus! Het vergt minder moeite om je rond te bewegen met een steelstofzuiger. Dit komt doordat je het toestel met 1 hand rond kan manoeuvreren. De nieuwste toestellen hebben ook steeds meer autonomie en wegen steeds minder. Steelstofzuigers zijn ideaal voor harde vloeren maar ook voor dierenharen zijn deze modellen zeker een aanrader.

SDA-HC-Vacuums-Info-Page-Robot-img

Robotstofzuiger

Doe je liever andere dingen dan stofzuigen? Dan kan dit vanaf nu ook. Robotstofzuigers doen het werk voor jou! De toestellen detecteren automatisch vuil en vermijden trappen, muren, obstakels... Tegenwoordig kunnen er ook virtuele muren worden opgesteld om het toestel tegen te houden op bepaalde plaatsen. De prestaties van robotstofzuigers zijn niet hetzelfde als een klassieke stofzuiger, maar het zorgt wel voor een goede aanvulling.

SDA-HC-Vacuums-Info-Multifonction-img

Alleszuiger

Een alleszuiger is geschikt voor het soort vuil dat een gewone stofzuiger niet kan opzuigen. Dit met name fijn stof of juist heel grof vuil. Bij de meeste kunnen zelfs vloeistoffen zoals water worden opgezogen. Alleszuigers komen vooral in ruimtes zoals garages, kelders, auto’s, dakgoten, bouwwerven... goed van pas. Bij sommige modellen kunnen er extra functies in verwerkt zitten zoals de blaasfunctie, aansluiten van elektrisch gereedschap (zoals een schuurmachine), een aftapopening (om vloeistoffen onderaan het reservoir te laten weglopen) ...

SDA-HC-Vacuums-Info-Page-Table-img

Kruimeldief

Een kruimeldief is een snoerloze compacte stofzuiger die ideaal is om kruimels, kleine hoeveelheden stof of zelfs vloeistoffen op te zuigen. Een kruimeldief wordt vaak aangeschaft als extra stofzuiger om snel kleine hoopjes vuil te verwijderen. Ze zijn ideaal voor gezinnen met kinderen of huisdieren. Kruimeldieven zijn eenvoudig in gebruik en gemakkelijk op te bergen. In de meeste gevallen wordt er een laadstation meegeleverd die geschikt is om aan de muur te bevestigen.

Volg ons

Ontdek onze socialemediakanalen

Ontvang de strafste promoties en nieuwtjes in jouw mailbox

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Geüpdatet op 01 feb. 2024
  • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
  • BTW BE 0400.673.544
  • Copyright 2024