Dyson haarverzorging
Dyson haarverzorging
Dyson haarverzorging

Dyson haarverzorging

Alle Dyson producten voor haarverzorging zijn ontworpen om schade door de hitte te voorkomen en te genieten van stralend haar.
Terug
Deel
Dyson Airwrap

Dyson Airwrap

De Dyson Airwrap™ is een alles-in-1 styler voor krullend, golvend en glad geföhnd haar. De styler combineert een krachtige luchtstroom en gecontroleerde warmte om uw vochtige haar te drogen en te stylen, zonder hoge temperaturen en zonder uw haar te beschadigen. De lucht draait de krul vanzelf om de Airwrap heen, ook wel het Coanda-effect genoemd. Hierdoor zijn er geen klemmen, handschoenen of onhandige manoeuvres nodig. Met de verschillende opzetstukken zoals de gladmakende borstels, een volumeborstel en een pre-styling föhn kun u gemakkelijk verschillende stijlen creëren.
De Dyson Airwrap™ Complete Long is speciaal gemaakt om lang haar te stylen.

Dyson Corrale

Dyson Corrale

Wat je stijl ook is, de Dyson Corrale stijltang geeft je dezelfde professionele look met de helft minder haarschade dan een traditionele stijltang. De flexibele platen met Dyson-technologie vormen zich om je haar, waarbij minder druk en hitte wordt gebruikt voor minder pluizig en minder wispelturig haar. Of je nu krullend of golvend haar wilt, hij is ontworpen voor alle haartypes met drie nauwkeurige temperaturen. Door een ontwerp met aandacht voor een goede balans, is het gewicht regelmatig in je hand verdeeld. Zo krijg je maximale controle bij het stylen. En je kunt de instellingen gemakkelijk controleren op het OLED-scherm.

Dyson Supersonic

Dyson Supersonic

Middels revolutionaire technologie heeft Dyson de haardroger opnieuw ontworpen. De Dyson Supersonic™ bevat een digitale motor waarmee het haar in korte tijd wordt gedroogd. Door de krachtige luchtstroom is het droogproces onafhankelijk van warmte, waardoor het haar niet wordt beschadigd en de natuurlijke glans behouden wordt. Het nieuwe Flyaway opzetstuk, geïnspireerd door professionele stylisten, maakt gebruik van het coanda-effect om langere haren aan te trekken en pluizig haar glad te maken. Creëer zelf de gladde, glanzende afwerking die je gewend bent van kapsalons, thuis.

Geüpdatet op jun. 22, 2022
Stuur bericht
    • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
    • BTW BE 0400.673.544
    • Copyright 2022