Dyson haarverzorging
   Dyson haarverzorging
   Dyson haarverzorging

   Dyson haarverzorging

   Alle Dyson producten voor haarverzorging zijn ontworpen om schade door de hitte te voorkomen en te genieten van stralend haar.
   Deel

   Dyson Airwrap™ multistyler

   Met opniew ontwikkelde opzetstukken. Ontworpen voor verschillende haartypen. Met nieuwe opzetstukken voor het creëren van krullen en golven in beide richtingen, borstels voor meer controle en voor het in model brengen van het haar en de multifunctionele gladmakende haardroger met coanda-effect om het haar te drogen, glad te maken en pluizig haar te verbergen.

   Dyson Corrale™ stijltang

   Bescherm je haar tegen extreme hitte. De flexibele platen verzamelen het haar tijdens het stylen, waardoor de spanning gelijkmatiger wordt en je bij elke beweging meer controle hebt - zodat je dezelfde stijlen kunt creëren, met lagere temperaturen. Creëer gladde en strakke stijlen of gebruik het afgeronde ontwerp van de machine om krullen en golven te maken, en dat allemaal zonder snoer. De Dyson Corrale™ levert tot 30 minuten draadloos stylen met de thermische prestaties van een stijltang met snoer - wat betekent dat je je stijlen kunt creëren, waar je ook bent en wanneer je maar wilt.

   Dyson Supersonic™ haardroger

   De Dyson Supersonic™ föhn beschikt over een krachtige digitale motor voor snel drogen en intelligente warmteregeling om de glans van jouw haar te beschermen zonder extreme hitte.  Ontworpen voor verschillende haartypen. Nu met het nieuwe Flyaway opzetstuk. Maakt pluizig haar glad, voor een gladde glanzende afwerking. Wordt nu geleverd met 5 verschillende opzetstukken om je haar te stylen zoals jij het wilt.

   Geüpdatet op 25 nov. 2022