Een gaskookplaat
   Een gaskookplaat
   Een gaskookplaat

   Welke kookplaat past bij mij? Advies en tips voor jou.

   Op zoek naar een kookplaat? Wij helpen je graag op weg. De verschillende termen worden op deze pagina kort en helder uitgelegd. Zo kies je het model dat perfect bij jou past. Wil je nog persoonlijker advies? Kom dan gerust eens binnen in één van onze 76 winkels.
   cms_share
   BIN-Hobs-EntireSurface-image

   Soorten kookplaten

   Op zoek naar een nieuwe kookplaat? Wij helpen je graag verder met het vinden van de beste kookplaat voor jou. Kies het model dat perfect bij jou past. Er zijn heel wat verschillende soorten kookplaten, elk met eigen voor- en nadelen. Zoals een gaskookplaat, vitrokeramische kookplaat, inductiekookplaat. Bovendien is er heel wat verschil qua design. Kies dus naargelang de mogelijkheden in je ruimte en naargelang jouw wensen.

   BIN-Functie-timer-image

   Kookplaten functies

   Een kookplaat met een timerfunctie, een kookplaat met een kinderbeveiligingsfunctie of een kookplaat met een boostfunctie? Of andere functies? Er zijn veel verschillende interessante functies mogelijk bij kookplaten die je leven comfortabeler kunnen maken. Ontdek enkele van erg handige functies aan een kookplaat bij Krëfel.

   BIN-hobs-Rand-RVS-image

   Kookplaten design

   Een kookplaat met een RVS rand, een afgeslepen facet rand of een vlakke inbouw? Voor elke keuken is er een mogelijkheid. Wil je een kookplaat met draaiknoppen, tiptoetsbediening, sliderbediening of TFT touch display? Deze mogelijkheden zijn ook aanwezig bij kookplaten. En wens je een kookplaat met een variabele zone, uitbreidbare zone, flexibele zone of een volledig kookoppervlak? Ook deze opties zijn er!

   cms_updated_on_copy
   • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
   • BTW BE 0400.673.544
   • Copyright 2023

   Inloggen

   Welkom bij Krëfel

   Vul je gegevens in en ga verder

   Nog geen account? Registreer

   Wachtwoord vergeten?

   of