vaatwasser kopen
   vaatwasser kopen
   vaatwasser kopen

   Een vaatwasser kopen? Advies en tips voor jou.

   Een vaatwasser kopen, dat doe je niet elk jaar. De keuze voor je aankoop is een beslissing die weloverwogen genomen wordt. En wij bij Krëfel helpen jou graag om een stapje dichter te komen bij jouw ideale vaatwasser. Ga je voor een ecologisch toestel? Zijn vaatwassers die de kosten drukken eerder iets voor jou? Of let je liever op het gemak en de gebruiksvriendelijkheid? Bekijk hieronder de mogelijkheden.
   cms_share

   Welke soorten vaatwassers bestaan er?

   volledig geïntegreerde vaatwasser

   Volledig geïntegreerde vaatwasser

   Wens je een vaatwasser die volledig opgaat in je keuken? Kies dan voor een volledig integreerbare vaatwasser. Je hebt hiervoor een frontpaneel nodig dat bij je keuken past. Dit decoratief paneel loopt over de volledige lengte van de vaatwasserdeur, waardoor de besturing zich in de vaatwasser zelf bevindt. Je moet dus met andere woorden de vaatwasser openen om de bedieningsknoppen te zien.

   Volledig integreerbare vaatwassers
   vaatwasser semi-geïntegreerd

   Semi-geïntegreerde vaatwasser

   Heb je de bediening van je vaatwasser liever aan de buitenkant zitten? Kies dan voor een semi-geïntegreerd model. Hierbij zal het frontpaneel niet over de volledige lengte van de vaatwasserdeur lopen, maar wat korter zijn. Het grote voordeel hiervan is dat je de vaatwasser altijd zal kunnen bedienen zonder de vaatwasser te openen.

   Semi-geïntegreerde vaatwassers
   onderbouw vaatwasser

   Onderbouw vaatwasser

   Een onderbouw vaatwasser is een combinatie van een vrijstaand en een inbouw model. Deze vaatwasser heeft geen afgewerkte zijkanten, maar heeft wel een bijgeleverd decoratief frontpaneel. Enorm handig als je dus geen frontpaneel hebt dat je kan gebruiken, maar je de vaatwasser wel wilt inbouwen in je keuken. 

   Onderbouw vaatwassers
   vrijstaande vaatwasser

   Vrijstaande vaatwasser

   Heb je geen plaats om de vaatwasser in te bouwen in je keuken, kan je voor een vrijstaand model kiezen. Dit model kan op zichzelf staan, waar je maar wilt. Het enige wat je nodig hebt is een waterleidingsaansluiting. Zo kan je kiezen om deze vaatwasser in de keuken te plaatsen of in een naburige berging.

   Vrijstaande vaatwassers

   Welke soort functies wens je graag?

   kind laadt vaatwasser in

   Ecologische functies

   Wil je een ecologische vaatwasser kopen, kies je best een toestel met een energieklasse A of B. Deze vaatwassers verbruiken namelijk het minste energie en water. Of ga voor een vaatwasser die met een warmtewisselaar of zeolietkorrels jouw vaat droogt. Deze technieken verbruiken ook aanzienlijk minder energie dan toestellen die bijvoorbeeld statisch drogen.

   vaatwasser met servies

   Gebruiksvriendelijke functies

   Wil je een gebruiksvriendelijke vaatwasser aankopen, kunnen functies zoals startuitstel, halve belading of Home Connect handig zijn. Vaatwassers met een grote bestekinhoud geven jou dan weer de mogelijkheid om meer vaat in één keer te wassen. Dankzij toestellen met een flexibele indeling, kan je dan weer grote pannen gemakkelijk kwijt in je vaatwasser.

   vaatwasser open

   Kostenbesparende functies

   Wil je graag een vaatwasser kopen die kostenbesparend werkt? Kies dan een vaatwasser die ecologisch is in verbruik. Dankzij toestellen met een actief droogsysteem zal je minder aan elektriciteit betalen. Of kies gewoonweg een toestel waarbij je met startuitstel het startuur kan ingeven. Zo kan jij jouw vaat laten draaien tijdens de daluren.

   Handwas

   Hoe kies je een vaatwasser die bij jou past?

   Hoe kies je nou net een vaatwasser die bij jou past? Wij geven jou alvast enkele tips:

   • Wil je een ecologische vaatwasser, kies dan een model met een hoge energieklasse (A of B). Deze vaatwassers zijn vaker iets duurder in aankoop, maar deze investering win je al snel terug door lagere energie- en waterkosten.

   • Denk goed na over de manier waarop je jouw vaatwasser wilt bedienen. Wil je een vaatwasser die je rechtstreeks kan bedienen op een zichtbaar bedieningspaneel of wens je liever een vaatwasser waarbij het bedieningspaneel geïntegreerd is binnenin?

   • Kies een beschikvoorziening die bij jou past. Gaat je voorkeur meer uit naar een bestekmandje waar je al het bestek samen steekt, of heb je liever een besteklade waar je het bestek per stuk in de lade legt?

   • Wens je een gebruiksvriendelijke vaatwasser, opteer dan voor functies zoals flexibele rekken, startuitstel of connectiviteit met je smartphone.

   Wist je trouwens dat een vaatwasser veel minder water verbruikt dan als je met de hand afwast?

   cms_updated_on_copy
   • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
   • BTW BE 0400.673.544
   • Copyright 2023

   Inloggen

   Welkom bij Krëfel

   Vul je gegevens in en ga verder

   Nog geen account? Registreer

   Wachtwoord vergeten?

   of