Televisies
Terug

Televisies

Ontdek ons uitgebreid aanbod met de nieuwste televisies van Samsung, Sony, LG, Philips, Panasonic en vele andere topmerken. Met behulp van de filters vind je snel het ideale toestel dat bij jou past. Zo sorteer je gemakkelijk volgens HD-norm (8K Ultra HD4K Ultra HD of Full HD) of schermtype (LED, OLEDQLED of NeoQLED). Op zoek naar een Smart- of Curved TV? Krëfel heeft ongetwijfeld een toestel dat jouw wensen vervult.

Vind je je weg niet meer tussen alle technische termen? Gebruik dan volgende houvast:
- 4K Ultra HD is maar liefst viermaal scherper dan Full HD. Daarbij is HD ready de minimale beeldresolutie die je nodig hebt om HD-beelden te kunnen bekijken.
- LED-televisies maken gebruik van achtergrondverlichting, terwijl OLED- en QLED-TV's nieuwe technologieën gebruiken voor betere kleuren en een hoger contrast in het beeld.

Nog op zoek naar meer informatie of advies? Neem dan eens een kijkje naar onze TV adviespagina of TV servicepagina.

Een TV kopen? Onze TV adviseur helpt jou aan de hand van gerichte vragen bij je zoektocht naar de ideale televisie.

Vind je ideale TV in enkele stappen!

Vind je ideale TV in enkele stappen!

Jouw TV meteen volledig geïnstalleerd door onze specialist

Jouw TV meteen volledig geïnstalleerd door onze specialist

Nog vragen? Wij helpen je graag verder!
Alle televisies
TV installatie
Laagste prijsgarantie
Winkelpunten


Tijd voor een nieuwe televisie? Maar vind je jouw weg niet tussen alle technische termen? Neem dan eens een kijkje naar onze TV adviespagina. Bij Krëfel helpen we jou graag verder zodat je zeker de ideale tv vindt in het brede aanbod. Altijd aan een goedkoop prijsje en service inbegrepen. Een belofte waar we 365 dagen per jaar alles voor doen. Met een eigen logistiek, een klantvriendelijk contactcenter en 75 fysieke winkels staan we steeds paraat om jou de beste service te bieden. Geniet meteen van je nieuwe televisie en laat alles installeren door één van onze specialisten. Meer informatie op onze TV servicepagina.

Heb je nog eco-cheques liggen? Ook online kan je een bestelling plaatsen met eco-cheques! Kies voor de optie "Betalen bij leveren" en overhandig jouw cheques bij levering. Ontdek het volledige aanbod van Eco TV’s.

Stuur bericht
    • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
    • BTW BE 0400.673.544
    • Copyright 2022