Product image for SC-HC412 Microketen
Panasonic | SC-HC412 Microketen
€ 185,00
Terug

Panasonic | SC-HC412 Microketen

€ 185,00
pdp_product_info_rating
Panasonic SC-HC412 Microketen
Panasonic SC-HC412 Microketen
Panasonic SC-HC412 Microketen
Panasonic SC-HC412 Microketen
Panasonic SC-HC412 Microketen
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant
warranty-icon
5 jaar garantie van Krëfel - €49.00
€ 185,00

PanasonicSC-HC412 Microketen
Stijlvolle audio voor een modern interieur
Een eenvoudige en compacte vorm met een verfijnde touch. De HC412 is een perfecte match voor het interieur van jouw kamer. Bovendien optimaliseert de nieuw beschikbare functie Space Tune het geluid naar verschillende plaatsingen voor een authentieke akoestiek en een uitstekende luisterervaring.

Space Tune™ optimaliseert het geluid naar de verschillende plaatsingen
De HC412 is de eerste van de HC-serie met de functie Space Tune™, een functie die de frequentie aanpast aan de verschillende plaatsingen. Deze 
functie biedt voorinstellingen die geoptimaliseerd zijn voor drie locaties - Dichtbij de muur, Op de muur en Dichtbij de hoek.

Full-range speakers van 8 cm en Twisted Acoustic Port
De speakers maken gebruik van de Twisted Acoustic Port, een unieke vorm die ontworpen is voor 
meer resonantie. Geniet van volle, krachtige bassen en een klein formaat, 
zonder in te boeten aan kwaliteit.

Natuurlijk geluid met minimale interferentie of vervorming
Ervaar muziek precies zoals deze gehoord dient te worden dankzij de LincsD-Amp. De nieuwste innovatieve versie van deze technologie slaagt erin problemen te corrigeren, zoals jitter en power supply-ruis die gewoonlijk vervorming veroorzaken bij de weergave van digitale muziek.

Minimalisme in harmonie
Horizontale en verticale lijnen vormen een minimalistisch frame, terwijl de fijnste materialen een hoogwaardige textuur produceren. De HC412 heeft een eenvoudig, verfijnd design dat past in elk interieur. Wandmontage voor installatie in elke ruimte of locatie. Laat muziek en design uw leefomgeving accentueren.

Zorgvuldig geselecteerde materialen
Het voorpaneel van de HC412 is gemaakt van zuiver aluminium, terwijl de luidsprekers bekleed zijn met stof. De haarlijnafwerking geeft het aluminium frontpaneel een matte uitstraling die het contrast van het materiaal afzwakt. De hoge kwaliteit die alleen met echt metaal wordt geleverd, wordt gecombineerd met de stoftextuur van de luidsprekers voor een hoogwaardige uitstraling.

Kleuren in perfecte harmonie met je kamer
De HC-serie is beschikbaar in verschillende kleuren. Ze zijn ontworpen om te passen in diverse interieurstijlen. Ze zijn in perfecte harmonie met je leefruimte en zijn ook een geweldig accentstuk. Bovendien komt de kleur van de stekker overeen met de kleur van het apparaat. De kabel van 2 meter is zo ontworpen dat deze direct en symmetrisch uit het midden van de bodem van het apparaat valt.

AUX-IN Auto Play voor audio- en streamingtoestellen
Sluit gewoon je bestaande audio- of streamingtoestel aan, zoals Chromecast Audio, op de AUX-IN-poort. Ook al is de HC412 uitgeschakeld, het toestel herkent binnenkomende geluidssignalen, schakelt zichzelf automatisch in en speelt de muziek af via de AUX-poort.

Stream je favoriete muziek draadloos
HC412 kan audiobestanden van uw smartphone, tablet of andere apparaten afspelen via Bluetooth®-verbinding. U kunt eenvoudig genieten van uw favoriete muziek door de Panasonic Music Streaming App te installeren, waarmee u afspeellijsten kunt maken of slepen om de volgorde van de afgespeelde nummers te wijzigen.

Gemiddeld vermogen:
40 W
CD-speler:
FM Radio:
Bluetooth:
Aantal USB-poorten:
1

:
33002990
:
Panasonic
:
5025232886579

Algemeen

FM Radio:
DAB+ Radio:

Geluid en prestatie

Gemiddeld vermogen:
40 W

Connectiviteit en aansluitingen

WiFi:
Bluetooth:
AUX ingang:
Aantal USB-poorten:
1

Afspelen

CD-speler:

Fysieke kenmerken

Kleur:
Zwart
Product image for Panasonic SC-HC412 Microketen

SC-HC412 Microketen

€ 185,00
pdp_product_info_rating
€ 185,00
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant
warranty-icon
5 jaar garantie van Krëfel - €49.00