Sport-Banner-Mobilejpg
Sport-Banner-Desktop
Sport-Banner-Desktop

Sport in de beste omstandigheden!

Begin je net met sporten of ben je al een doorgewinterde atleet maar ben je nog niet volledig uitgerust om in de beste omstandigheden te sporten? Hier zijn onze tips om het meeste uit je sport te halen, ongeacht het seizoen!
Deel
Sport-Featurette1

Beweeg meer met een smartwatch

Wil je weer in vorm komen en gezond blijven? Dan zal een verbonden horloge je beste bondgenoot zijn! Of je nu kiest voor een smartwatch of een activity tracker, je nieuwe metgezel zal je een schat aan gegevens over je gezondheid kunnen verschaffen, alsook interessante analyses over hoe je beweegt en traint. Een echte motivatie om regelmatig te gaan sporten en jezelf te stimuleren! Zou je ook graag toegang hebben tot alle meldingen die je vroeger op jesmartphone controleerde, of je muziek bedienen, allemaal eenvoudiger en rechtstreeks vanaf uw pols? Maak je geen zorgen, smartwatches zijn ook kleine pareltjes van technologie, een echt verlengstuk van je telefoon!

Wat je beweegredenen ook zijn, Krëfel bied je een ruim assortiment aangesloten horloges en armbanden aan die jou in alle opzichten zullen bekoren! Verlies die vastberadenheid niet en ga ervoor met je nieuwe verbonden sport- en gezondheids-bondgenoot!

Sport-Featurette2

Bewegen op muziek met sportoortjes

Wilt je een kleine solo sportsessie doen met muziek zonder het gedoe van koptelefoons of kabels? Dan is een draadloze hoofdtelefoon de beste keuze. Draadloos betekent niet meer ontwarren voor je begint. Een aangesloten hoofdtelefoon geeft je een onbetaalbaar gevoel van comfort en vrijheid!

Eenmaal in je oor, zal je ze door hun kleine formaat en lichte gewicht bijna vergeten. Wie volledige vrijheid wil, kiest voor een True Wireless-hoofdtelefoon. Deze hoofdtelefoon is volledig draadloos en volledig onafhankelijk. Wees vrij om te bewegen! Zodra de eerste verbinding tussen de smartphone en de hoofdtelefoon tot stand is gebracht, is het gebruik van de automatische aanpassing een fluitje van een cent.

Afhankelijk van het model en het merk komt de muziek rechtstreeks in je oren door een druk op de knop of het touchpad van uw hoofdtelefoon. Op uw plaatsen, maak u klaar, en bekijk onze reeks sporthoofdtelefoons!

Sport-Featurette3

Rust in muziek met een draadloze speaker

Nadat je in beweging bent geweest, ontspan je en geniet je van het weer met vrienden of familie terwijl je luistert naar jouw favoriete afspeellijst. Met een draadloze luidspreker hoef je niet te worstelen met een heleboel kabels in alle richtingen om naar je favoriete muziek te luisteren, en je kunt ze zelfs meenemen tijdens een wandeling. Activeer Bluetooth op uw apparaten en stream je muziek naar je luidspreker vanaf jouw smartphone, pc of tablet.

Met de mobiele luidsprekers op batterijen kan je jouw muziek overal mee naartoe nemen, zowel binnen als buiten. De Bluetooth-luidspreker volgt je overal, in de keuken, op het terras of wanneer je een fietstochtje gaat maken.  Met prijzen voor elk budget, vind je gemakkelijk de juiste luidspreker !

Sport-Featurette4

Beter bewegen met een elektrische step

Of het nu gaat om het dagelijkse woon-werkverkeer of om een wekelijkse activiteit, de vervoerskwestie is nu meer dan ooit van groot belang! Steeds meer mensen zijn bezorgd over de behoefte aan een andere en schonere manier om zich te verplaatsen, en een van de oplossingen om dit te bereiken is de elektrische step!

De voordelen van dit milieuvriendelijker vervoermiddel zijn talrijk. Naast het milieuaspect kan men ook veel tijd besparen, vooral in de stad, door bijvoorbeeld files te vermijden. Je hoeft niet lang naar een parkeerplaats te zoeken als je in een stad op stap bent. Ten slotte, is het plezier van het steppen, zoals in de kindertijd, niet genoeg excuus om de sprong te wagen?

Sport-Featurette5

Film je prestaties met een GoPro

Wat is er beter dan een GoPro om je wildste en meest gedenkwaardige momenten vast te leggen? Op het land, onder water of zelfs in de lucht, de GoPro is het ultieme instrument om je favoriete sportmomenten vast te leggen. Modder, water, hete zon, de GoPro is bestand tegen extreme omstandigheden en staat garant voor adembenemende herinneringen. Het merk heeft het stadium van zich moeten bewijzen allang achter zich gelaten, het is een veilige gok geworden!

Met elke nieuwe reeks zijn innovaties en prestatieverbeteringen gegarandeerd. Met meerdere accessoires en batterij-uitbreidingen evolueert GoPro voortdurend om veelzijdigheid en gebruiksgemak in het dagelijks gebruik te garanderen. Deze camera's bieden ook toepassingen en software om je inhoud aan te passen aan verschillende uitzendkanalen. Ben je vaak onder de indruk na het bekijken van video's van je favoriete sportmannen en -vrouwen? Waarom maak je niet je eigen video's?

Sport-Featurette6

Uitrusten voor je TV sport wedstrijden

Ben je liever een toeschouwer dan een acteur? Of ben je gewoon op zoek naar comfort na de inspanning? Maak je geen zorgen, we hebben ook voor jou gezorgd! De televisie is de ideale manier om je onder te dompelen in de wereld van je favoriete sport, comfortabel en zonder een maat te missen! Het is echter belangrijk te weten dat sommige televisies je een nog betere ervaring kunnen bieden dan andere!

Bepaalde elementen zoals vloeiendheid van het beeld, een goede kleur en contrastverhouding zijn namelijk belangrijk. Als je van plan bent een wedstrijd met vrienden te bekijken, moet je ook rekening houden met de kijkhoek en de reflecties. Tot slot ronden schermgrootte en technologie de lijst af van de belangrijkste beslissingscriteria in de zoektocht naar de tv die jou de beste ervaring zal geven, net alsof je er zelf bij bent!

Geüpdatet op 22 jun. 2022