Banner mobile aeg 7000 vacuum
Banner medium aeg 7000 vacuum
Banner wide

AEG ultimate 7000 steelstofzuiger expert review

Deel
SDA - AEG Ultimate 7000 steelstofzuiger-content-image-1

De perfecte steelstofzuiger om alle oppervlaktes van je woning, klein of groot, perfect schoon te maken. De Animal 7000 serie (AP71AB14UG) is dankzij het Petpro+ mondstuk uitermate geschikt om alle hardnekkige dierenharen makkelijk te verwijderen.

De belangrijkste kenmerken op een rijtje:

 • Geproduceerd uit 60% gerecycleerde kunststof

 • Draadloos en oplaadbaar (Li-ion batterij)

 • Gebruiksduur in eco modus: 40 min.

 • Gebruiksduur in gemiddelde modus: 20 min.

 • Gebruiksduur in max modus: 10 min.

 • Opladingstijd: 4,5 u

 • Auto modus die op intelligente wijze zuigkracht en gebruiksduur optimaliseert

 • Aanduiding autonomie van de batterij: met 3 LEDs

 • LED-verlichting aan de voorkant van de zuigmond

 • Opberging van de stofzuiger: Muuroplaadstation

 • Geluidsniveau: 80 dB

 • Netto gewicht: 2,2 kg

 • Kleur: Urban greyOpzetstukken NL

Wat zit er in de doos?

De AEG 7000 Ultimate steelstofzuiger wordt geleverd met allerhande accessoires en een handig oplaadstation dat je tegen de muur kan bevestigen. Op het eerste zicht zijn de accessoires van hoge kwaliteit qua materiaal en afwerking. We hebben elk accessoire getest en hier zijn onze bevindingen:

De UltimatePower Multi-surface zuigmond is geschikt voor alle vloertypes. Deze borstel is ook gemotoriseerd waarbij al het stof in een beweging makkelijk wordt opgezogen. We hebben het PetPro+ mondstuk aan een grondige test onderworpen, en we kunnen met zekerheid zeggen dat huisdierharen, zij het op de vloer, tapijt, zetel of kussen, in een keer wordt opgezogen. Vervolgens hebben we de kleinere opzetstukken getest. Voor meer delicate oppervlaktes (vazen, gelakt meubilair, lampenkappen) is de zachte stofborstel perfect. Voor hoekjes en moeilijk bereikbare plaatsen is het kierenmondstuk een handigheid die makkelijk al het stof en vuil verwijdert. Als laatste heb je het handige stofborstel opzetstuk voor planken, schappen en werkbladen.

De meegeleverde oplaadhouder bevestig je makkelijk tegen de muur en is voorzien van een handige knop om je steelstofzuiger uit de houder te nemen. Dit type oplader beneemt minder plaats in je ruimte doordat het geen vloeroppervlakte in beslag neemt.


Voordelen AEG 7000 Animal stofzuiger

Beneficial 1

Krachtig en zo licht. Van vloer tot plafond.

Maak stofzuigen makkelijker. Geniet van het ergonomisch design en de krachtige prestaties op alle oppervlakken in huis met onze lichtgewicht steelstofzuiger van slechts 2,2 kg*. De veelzijdige AEG Animal 7000 draadloze stofzuiger is geschikt voor dagelijks gebruik.

Beneficial 2

De beste schoonmaakprestaties in zijn categorie

Geniet van een sterke zuigkracht en een robuuste 110.000 RPM high-speed motor - getest om meer dan 500 uur mee te gaan. In combinatie met de UltimatePower gemotoriseerde borstel zorgt hij in één beweging voor stofvrije vloeren. 

Beneficial 3

Compacte en krachtige accu

Stofzuig langer met slechts één laadbeurt. Het nieuwe ontwerp van onze compacte en krachtige 4000 mAh afneembare accu heeft een gebruiksduur tot 50 min. Verdubbel nog uw reinigingstijd door een tweede batterij te gebruiken.

Beneficial 4

Krachtige motor die lang meegaat. Schonere vloeren

De krachtige motor gaat lang mee en levert uitzonderlijke prestaties. Ervaar hoe de stofzuiger elke keer weer alle stof en vuil verwijdert en brandschone oppervlakken achterlaat. Onze Brush Less Direct Current motor voorkomt mechanische wrijving en heeft zo een langere levensduur.

Beneficial 5

Ontwikkeld voor woningen met huisdieren

De zuigmond PetPro+ is dé oplossing voor de diepe reiniging van dierenhaar. De zuigmond PetPro+ is specifiek ontworpen om dierenhaar op te zuigen. Hij kan dierenhaar van meubels en dierenbedden verwijderen.

Ontdek de AEG 7000 Animal steelstofzuiger

Gefeliciteerd Renilda V.T. !

AEG AP71AB14UG ANIMAL 7000

Volg ons

Ontdek onze socialemediakanalen

Ontvang de strafste promoties en nieuwtjes in jouw mailbox

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Geüpdatet op 26 april 2023