Hulp nodig?

Ontdek de kortingen en geschenken aangeboden door onze merken

Een gratis geschenk bij aankoop van een product, een voucher cadeau, een cashback, ... Het hele jaar door bieden onze merken verschillende acties en promoties aan. Elk merk hanteert een eigen aanpak om jou je geschenk of korting te laten verzilveren, daarom helpen we je bij Krëfel graag op weg.

Waar vind ik meer info over een cashback?
Alle producten waarop een cashback actief is herken je aan het oranje vierkantje met de tekst "cashback". Op de productpagina kan je onder de prijs van het product meer info vinden over de cashback. Als je hier op klikt opent er een venster, waar je op "meer info" kan klikken. Zo kom je terecht op de website van de leverancier of op een PDF-bestand met meer info over de cashback.

Kan ik zoeken naar producten waarop een cashback actief is?
Ja! Je kan navigeren naar de productcategorie waarvan je producten wil opzoeken. Wanneer je in de categorie bent, kan je met behulp van onze filters onder "acties" alle lopende cashbacks terugvinden. Selecteer hier een cashback om alle producten te tonen waarop deze cashback actief is. Zie je de filter "acties" niet? Dan zijn er waarschijnlijk geen cashbacks actief voor deze categorie.

Heb je een vraag over een bepaalde cashback? Via het contactformulier kan je ons snel en gemakkelijk bereiken, we helpen je graag verder!