Featurette2
Banner
Banner

Ontdek hoe Google Assistant je kan helpen.

Deel
Featurette 1

Ontdek draadloos streamen

De laste generatie van Chromecast is de nieuwe versie van misschien wel de beste mediaspeler die er is. Een betaalbaar apparaat waarmee je moeiteloos van iedere TV een volwaardig mediacenter maakt. Met de nieuwe Chromecast kan je gemakkelijk van online multimedia genieten op je tv: films, tv-programma’s, series, muziek en nog veel meer. En met een groeiend aantal apps wordt de Chromecast steeds beter!

De Chromecast ondersteunt apps van o.a. Spotify, Netflix, YouTube, VRT NU, VTM GO en Yelo Play. Nooit meer samen rond kleine schermpjes van smartphones en tablets, maar gewoon op de bank voor de tv.

Famille + chromecast

Gebruik Google chromecast om:

Het geluid aanzetten
Sluit je Google Chromecast-apparaat aan op je Nest-schermen of -luidsprekers om via de app of stemcommando in je hele huis muziek af te spelen.

Je telefoon gebruiken om inhoud op het grote scherm te casten
Stream inhoud van duizenden compatibele Android- en iOS-apps rechtstreeks vanaf uw telefoon, laptop of tablet. En geef uw Chrome-browsertabblad weer op uw tv.

Je favoriete herinneringen herbeleven via Google Foto's op uw tv.
Bekijk een diavoorstelling van foto's uit uw Google Foto's-bibliotheek op uw tv.

Hoe werkt de Chromecast?

Chromecast HDMI

1. Sluit het aan op je TV

Sluit de Chromecast aan op een HDMI-poort van je tv. De mediaspeler wordt dan aangesloten op een poort en kan achter uw tv worden verborgen. Je verandert dan gewoon het kanaal op je tv naar de HDMI.

unnamed

2. Inloggen

Voor de nieuwe Chromecast 4K-versie downloadt u de Google Home-app op uw Android-apparaat dat compatibel is met Chromecast, opent u de app en volgt u de procedure.
Voor Chromecast V3 zorgt u ervoor dat uw telefoon of tablet verbonden is met hetzelfde netwerk waarop u Chromecast wilt installeren. Open vervolgens gewoon de app en voer het Wi-Fi-wachtwoord in. Ga vervolgens naar je smartphone, tablet of laptop op: chromecast.com/setup. Je smartphone of tablet is binnen enkele ogenblikken verbonden.

Chromecast

3. Begin met streamen!

Open de volledig uitgeruste Google Cast-app op je Android-apparaat en begin met kijken. Of bedien met de Chromecast 4K-versie de apps met de meegeleverde afstandsbediening.

Alle producten van Google

Alle producten van Google
      Geüpdatet op 19 april 2023