chromecast-banner-nl
   chromecast-banner-nl
   chromecast-banner-nl


   Google Chromecast

   Google Chromecast video

   Ontdek draadloos streamen

   De derde generatie van Chromecast is de nieuwe versie van misschien wel de beste mediaspeler die er is. Een betaalbaar apparaat waarmee je moeiteloos van iedere TV een volwaardig mediacenter maakt. Met de nieuwe Chromecast kan je gemakkelijk van online multimedia genieten op je tv: films, tv-programma’s, series, muziek en nog veel meer. En met een groeiend aantal apps wordt de Chromecast steeds beter!

   De Chromecast V3 ondersteunt apps van o.a. Spotify, Netflix, YouTube, VRT NU, VTM GO en Yelo Play. Nooit meer samen rond kleine schermpjes van smartphones en tablets, maar gewoon op de bank voor de tv. Bekijk de video en zie hoe gemakkelijk en snel het werkt !


   Hoe werkt de Chromecast?

   Chromecast afb1-cropped

   1. Aansluiten op je TV

   Sluit de Chromecast aan op een HDMI-poort op je tv. De mediaspeler kan gewoon aan de kabel hangen, en kan dus altijd worden weggewerkt achter je tv. Verander het kanaal op jouw televisie naar HMDI.

   Chromecast afb2

   2. Jouw smartphone verbinden

   Zorg dat je telefoon of tablet verbonden is met hetzelfde netwerk waar je de Chromecast op wilt installeren. Open nu de app en vul het WiFi-wachtwoord in. Ofwel ga je op je smartphone, tablet of laptop naar: chromecast.com/setup. Je smartphone of tablet zal verbonden zijn in enkele ogenblikken.

   Chromecast afb3-cropped

   3. Start met streamen!

   Open een app met Google Cast mogelijkheden en begin met kijken! Google cast herken je aan het icoontje zoals hierboven. Bekijk de lijst met ondersteunende apps.


   Dit is ons model


   Compatibele apps

   chromecast-apps

   compatibele apps

   netflix1

   1. Open de Netflix app

   Zet je televisie aan en zorg dat je Chromecast goed geïnstalleerd is. Verander het kanaal van je tv naar het HDMI-kanaal waar de Chromecast is ingeplugd. Open de Netflix app op je tablet of smartphone. Als je nog geen Netflix account hebt, kan je eerst gratis een proefabonnement van een maand op de streamingsdienst nemen.

   netflix2

   2. Open hetgene wat je wil kijken

   Kies de film of aflevering van een serie die je wil kijken. Open deze in de Netflix app op je tablet of smartphone. Klik vervolgens rechtsboven op het icoon (zoals je op de foto ziet). Je kan dan jouw Chromecast apparaat selecteren.

   netflix3

   3. Start met streamen!

   Het beeld van Netflix wordt nu verzonden naar je televisie. Je kan je favoriete series of films nu ook gewoon op groot scherm bekijken.

   Klaar voor de volgende stap? Gebruik enkel jouw stem!   HIF-chromecast

   Maak je dagelijks leven makkelijker met Google Nest

   Wat je allemaal kan doen met een Google smart speaker? Het is veel meer dan enkel een speaker:

   • Op Google Play, Spotify, ... muziek afspelen, pauzeren en hervatten

   • Een film of serie afspelen, pauzeren en hervatten op Netflix

   • Afspraken maken en of verwijderen in je agenda

   • Het nieuws laten voorlezen

   • Wekker zetten voor de volgende ochtend

   • Je domotica apparaten in huis beheren

   • Een boodschappenlijst maken

   • ...

   Ontdek Google Home

   Maak je eigen Google smart home
   Geüpdatet op 22 jun. 2022